Hosbuldum bende bu ay embriyo transferi olacak sandım doktor bugün dedi ki vücudun bu ay dinlensin biz yumurtlari toplayalım önümüzdeki ay sağlıklı yapalım dedi hic böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?
Evet rahim dinlendirme oluyor .Benim doktorum da öyle karar verdi , vücudun ilaçlardan arınmış oluyor hem daha rahat oluyorsun .Benimde geçen ay yumurtalarım toplandı , pazartesi transferim var inşallah

Tamam canım teşekkürler ne bileyim ya bu 3. Denememiz dondurulmuskarimiz da yok ister istemez takıyorum
Rica ederim canim.benim de dondurulmusumla beraber 4.denemem.toplamam dün yapıldı transferi bekliyorum.o yüzden çok iyi anlıyorum seni.ama moralini hiçç bozma.elimizden geleni yapiyoruz.canimizdan can gidiyor bir de maddi yönü var tabi.daha ne yapalım yani.
O yüzden Rabbime bırakıp hayırlısını isteyeceğiz.insallah güzel haberler verirsin canim

Arkadaşlar bu crinone jeli kullanırken aplikatörün kenarlarında biraz kalıyor jel.Ben mi beceremiyorum yoksa normal mi

Merhaba arkadaslar ben de pgt li tüp bebek yapmaya hazırlanıyorum bir kizim var en son kontrolde doktorum yumurtanın 5-6 tane olduğunu az olduğunu söyledi adetin 2 .günü gidecekmisim biraz moralim bozuldu az yumurtada şans az midir pek bilgim yok tecrübelerinize ihtiyacım var

Amin canım hakkımızda hayırlısı olsun

Canım hiç üzülme benimde amh düşük biraz ama doktorum hiç üzülme bana bir tane bile yumurta Yeter demişti ferahlamistim.

5-6 az mı doktoruna göre sanırım hiç yumurta olmayanlarla denk gelmemiş. Benden de ilk toplamada 6 yumurta toplandı gayet iyi dedi doktorum ayrıca bu yaşa da bağlı. Sakın üzülme kaç arkadaş var bir yumurta çıktı döllendi beşinci güne gidip hamile Kalan, herşey Allah'tan umudunu kaybetme

Evet rahim dinlendirme oluyor .Benim doktorum da öyle karar verdi , vücudun ilaçlardan arınmış oluyor hem daha rahat oluyorsun .Benimde geçen ay yumurtalarım toplandı , pazartesi transferim var inşallah
Çok teşekkür ederim cevap için hayırlısı olur insaallah Allah gönlünüze göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…