- 28 Temmuz 2020
- 171
- 50
- 13
- 29
- Konu Sahibi cikolatakistim
-
- #4.981
Son adet tarihine göre hesaplaniyir bebeğin kaç haftalık olduğuKizlar bisi danisicam simdi benim 15 temmuzda yumurta toplandi 20 sindede transfer oldu merak ettigim kac hafta Kim oluyo bebek bugun itibariyle mesela yani 15 inden mi saymak gerekiyo yumurtarin toplandigi gunden itibaren mi
Aa Ben 3 haftaliktir diyorum kendi kendime sonucunda 15 inde toplandi dollendi daha once nasi olsun ki diyodum o yuzden hic adet tarihimi dusunmedim 2 temmuzda adet olmustum o zaman o gunden itibaren olmus oluyoSon adet tarihine göre hesaplaniyir bebeğin kaç haftalık olduğu
Umut oldunuz bana, çok teşekkür ederimBence öyle düşünmeyin benim haziranda 5aa çift embriyo konuldu tutmadı. Temmuzda tek embriyo transfer edildi pozitifi gördüm bu ay çok şükür. Ne zaman hangisinin olacağını tamamen Allah'a kalmış. Hakkınızda hayırlısı olsun
Evet öyleymişAa Ben 3 haftaliktir diyorum kendi kendime sonucunda 15 inde toplandi dollendi daha once nasi olsun ki diyodum o yuzden hic adet tarihimi dusunmedim 2 temmuzda adet olmustum o zaman o gunden itibaren olmus oluyo
Anladim cnm tsk ederimEvet öyleymiş
Ne demek ne demek ne zaman öğreneceksin pekiAnladim cnm tsk ederim
Ay açıklanmıştır demi pozitiftirNe demek ne demek ne zaman öğreneceksin peki
Kimin cnm bnm miAy açıklanmıştır demi pozitiftir
Ben daha görüşmedim çünkü söyledikleri test tarihim 10 ağustos. Test tarihini beklememi istemişti. Erken yaptigim testi pazartesi yaptigimla birlikte haber vercem artışı kıyaslaması için.Evet canım birlikte kucağımıza alacağız Allah’ın izniyledoktor beni dün 2 hafta sonra çağırdı kalp ve kese için sen görüştün mü çağırdı mı seni de
Benimde öyle oldu . Bir anda kanama oldu hastaneye gittim kesenin etrafı kan olmuş dedi serum verdi gece boyu hastanede yattım ertesi gün durdu kanamam çok şükür sebebi ne bilmiyorlar ama . Durumundan haberdar et olur muBugün transferimin 23. Günü hiç bir sıkıntım yokken birden yoğun bir şekilde kanamam başladı. Ayakta bile duramıyordum. Hemen en yakındaki doktora gittim niyetim haftaya gidip hem kese hem kalp atışını duymaktı
Kese vardı doktor depot iğne verdi çıktım.
İğneyi vurulmaya kalkınca ayağa kanamam iyiden iyiye artı parça parça içim boşaldı resmen
İğneyi vurulup eve geldim ama kesin dedim gitti 2 saat dinlendikten sonra çok şükür kanamam kesildi. Kanama kesildi ama parça gelen kanamadan düştü mü düşmedi mi bilemedim. Biraz önce farklı bir yere gittim çok şükür kese duruyordu sıkıntı yok dedi doktor. O kadar kanamadan sonra durmasına hem şaşkın hem de çok mutlu oldum. Tabiki ağlamaktan helak oldum.
2 tane beşinci gün embriyosu konulmuştu. Acaba 2 tane ydi de biri mi gştti yoksa hala risk var mı bilmiyorumher günümüz ayrı bir stres.
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
Bugün transferimin 23. Günü hiç bir sıkıntım yokken birden yoğun bir şekilde kanamam başladı. Ayakta bile duramıyordum. Hemen en yakındaki doktora gittim niyetim haftaya gidip hem kese hem kalp atışını duymaktı
İğneyi vurulmaya kalkınca ayağa kanamam iyiden iyiye artı parça parça içim boşaldı resmen
İğneyi vurulup eve geldim ama kesin dedim gitti 2 saat dinlendikten sonra çok şükür kanamam kesildi. Kanama kesildi ama parça gelen kanamadan düştü mü düşmedi mi bilemedim. Biraz önce farklı bir yere gittim çok şükür kese duruyordu sıkıntı yok dedi doktor. O kadar kanamadan sonra durmasına hem şaşkın hem de çok mutlu oldum. Tabiki ağlamaktan helak oldum.
2 tane beşinci gün embriyosu konulmuştu. Acaba 2 tane ydi de biri mi gştti yoksa hala risk var mı bilmiyorumher günümüz ayrı bir stres.
[/QUO
gecmis olsun cnm allahtan bisi yokmus
caniim cok korkmussundur tabi ama bak cok sukur kese duruyormuş. doktorun bisey dedi mi. igneye devam ediyor muydun. Allah bi daha yasatmasin canim bol bol dinlenBugün transferimin 23. Günü hiç bir sıkıntım yokken birden yoğun bir şekilde kanamam başladı. Ayakta bile duramıyordum. Hemen en yakındaki doktora gittim niyetim haftaya gidip hem kese hem kalp atışını duymaktı
Bende 15 temmuzda serum taktırdım fakat bu söylenen rakam da değil ilaca 250 verdim ve taktırmayıda devletin acilinde yaptırdım . 11 saat sürdü1750tl sadece 1 kez serum takilmasinin fiyatiymis bu arada
Ben kuzum 4.gününden beri hep adet sancısı çektim 13.günüm hala çekiyorum 8.günde pozitif olduğunu öğrendimKızlar merhaba ilk transferim Aralık ayındaydı tutmadı. 2.transferim 3 ağustosta gerçekleşti test günüm 12 ağustos. Transferden beri her an adet olacakmışım gibi ağrılarım var her ay nasılsa aynı göğüslerim patlıycak gibi kasıklarımda ağrıyor. Hep regl belirtileri yani. İlk transferde de sanki adet ağrım olmuştu şimdi biraz korkuyorum. Var mı adet sancısı çekip pozitifi gören
Ayni sey bende de oldu resmen beni anlatmissin kese disi bir kanamaydi oda kayboldu gitti bende dedm kesin dusuk yaptim cok sukur bir mucizeydiBugün transferimin 23. Günü hiç bir sıkıntım yokken birden yoğun bir şekilde kanamam başladı. Ayakta bile duramıyordum. Hemen en yakındaki doktora gittim niyetim haftaya gidip hem kese hem kalp atışını duymaktı
Ayy inşallah bende pozitifi görürümBen kuzum 4.gününden beri hep adet sancısı çektim 13.günüm hala çekiyorum 8.günde pozitif olduğunu öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?