Rahat ol canım güzel katlanıyorsa bir problem olmaz Allah’ın izniyle bugünlerin keyfini çıkar senin kaçıncı günlerde kaç çıktı ve kaçıncı gün embriyosuydu ?
Canım sagolasin 5. Gün embriyosuydu 11. Gün 240 13. Gün 490 gördüm çok şükür Allah'a şükür
Ama keseyi görene kadar test yaptıranlar varmış aklım karışıyor içim rahat etmiyor bu huzursuzluk hep devam edecek sanirim

Darısı başına insallah
Yarin 2.testi de gorursem.inşallah bende biraz rahatliycam
Allah'ın izniyle güzel olacak senin değerlerini de gördüm biraz önce okudum çok güzel çok şükür Allah'a . Darısı gerçekten başıma duam bu yönde . Bana da dua edin lütfen . Allah'ım bizlere nasip etsin yavrularımızı inşallah ,bekleyen sabreden herkese ,çünkü bizim emeklerimizi Allah biliyor ... İnanıyorum hepimiz güzel sonuçlar alacağız ama arada korku oluyor ister istemez ,sizde de oluyor muydu hepinize soruyorum endişe etememek mümkün mü ?

Bu süreçte neler yaptınız , yazabilir misiniz ? Ne yiyip içtiniz veya öncesinde hazırlık yaptınız mı ?
Sağlıklı beslenmeye özen gösterdim paketli hazır gıdaları bıraktım kahveyi tamamen bıraktım çay günde sadece bir bardak içtim tedavi öncesi folik asite basladim vitamin degerlerimi kontrol ettirdim .bunlar haricinde hiçbir şey yapmadim diyebilirim

Aynen canım bu sürecin her yeri stres

Ya birşey sorucam kızlar lütfen bilgisi olan yazsın hani ben ohss olurum diye doktor 2 adet sonrasına rahim dinlendirme yaptığımız için transfer beklemede ya , bu süreçte bana karnım sismesin diye iğne ve antibiyotik vs verdi çok yumurtadan ötürü vs . Ama bana folik asit vermedi sizce kendim kullansam mi daha var sonuçta 1 ay veya daha fazla ?

Ben 3.embriyosu yaptırdım. Kaliteliydi ama galiba tutunmadi.Sekizinci günün sonunda kan verdim sonuç negatif.Tutunmamasi direk benim rahimle alakalı sanırım.
Çok erken vermemiş misin ? Çünkü 3.gün geç tutunuyomus hep yazmışlar Allah'ım nasip etsin inşallah tez zamanda güzel arkadaşım

Ne bileyim hiç demedi bende anlamadım kullanayım mi yani sence . Başlayayım diyosun hemen demi bunu öğrendin mi peki yani olumlu etkisi var mı bizim gibi tüp bebek transfer sürecinde
Canım folik asit hamile kalmaya olumlu etki eden birşey değil bu sadece hamile kalmayı planlayan her kadının kullanması gereken bebeğin beyin sinir dokuları için sonnderece önemli olan bir değer . Bebek bunu alamadığı zaman anomaliler gelişebilir bu yüzden kullanmak son derece önemli

:)) maşallah kardeşlerim darısı başıma ve diğer bekleyen tüm kardeşlerime , hiç 3 .gün yok mu ya kaliteli 3.gün olan
Cidden söylüyorum bunlara takılma Allah ol diyor ve oluyor sanırım vakti zamanı gelince, hiç üzülme, ben 4,5,6 ve 7. Günleri baz alarak ve önceki tüp bebek deneyimimdeki rakamlar ile karşılaştırarak kendi kendime kimyasal gebelik yaşadığıma ikma oldum ve koca bayramı ağlaya sızlaya geçirdim, eşim iş sebebi ile bir aydır şehir dışında ve ailelerimize bile tüp bebek yaptırdığımızı söylemediğimiz için, bildiğiniz deli gibi ağladım ve ona da olmadığını, tutmadığını söyledim, artık nasıl ağladıysam o da sormadı zaten üzülmemem için bir daha. Hatta nasılsa tutmadı deyip evde bir bol yorulmalı bir bayram temizliği yaptım bayramda nasılsa tek başımayım diye, hatta denize gidip bol bol yüzdüm, bol bol da sigara içtim, damacana taşımışlığım bile var Doktorum bayramda test istedi ama bir güzel onu da tersledim, nasılsa tutmadı ben keyfimi kaçırıp da test vermeye gidemem dedim ve gitmedim çünkü o bilmiyor ya ben biliyorumNedendir bilmem sadece ilaçlarımı bırakmadım. Bayram dönüşü bir de ne göreyim sayılar katlanmış da katlanmış Katlanma şekli 2 kat olarak seyretmiyor ama en son başka test yapmama gerek olmadığını söyledi doktorum, haftaya keseyi görmeye gidebilirsiniz dediSayıların %60,70 artmasından dolayı kaygılarım çok, sevinemiyorum bile hala ama olsun buna da bin şükür be kızlarBu işin en güzel tarafı şu oldu; evlenmeden önce hamilelik haberini süpriz yapıp söylemek gibi bir hayalim vardı, nerden bilebilirdim ki eşimde azospermi olduğunu... ve ben sayılar katlanmaya başladıktan sonra eşime kimyasal gebelik değilmiş demedim hala Benim için dua edin önümüzdeki hafta herşey yolunda gitsin ve ona güzel bir sürpriz yapayım

Allah razı olsun canım benim ama bende biliyorum doktorum hicbirsey demedi ne aşılama da ne de tüp bebek mesela bu süreçte hiç demedi ki folik asit al bende bıraktım ve özel merkezde yaptırıyorum o demeyince bende çok takmadım ama takilmadim değil . Normalde normal yoldan hamile kalmaya çalıştığımda aylarca içtim ki 1 senelik evliyim ama eşimde sperm sıkıntısı çıkınca bende bıraktım yalan olmasın . Aşılama da ve şuan bu durumda da içmedim en iyisi daha vakit var şimdiden başlayayım neredeyse 1 aydan fazla zaman var transfer e tahminimce

Rica ederim canım bir ay yeterli bir süre baslamanda fayda var umarım gönlünce olur herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…