- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 148
- 34
- Konu Sahibi cikolatakistim
-
- #4.781
Sağlıcakla devam etsin inşallah canımHerkese iyi günler. İlk kez yazıyorum ben foruma. 24 temmuzda yumurta toplama işlemim gerçekleşti 5 yumurtam işlem gördü bunların 4 tanesi döllendi. 28 temmuzda 4.gün embriyosu olarak transferim gerçekleşti. Doktorum transfer yapılacak embriyo için 5 güne beklemeye gerek olmadığını 1.kalite olduğunu kendini çok bariz belli ettiğini en uygun ortamın anne karnı olduğunu söyledi. Bugun 8.gün daha fazla dayanamadım kan testi verdim beta hcg 82 cıktı cuma bir daha da test vericem inşallah katlanarak devam eder. Belirtim biraz kasık ağrım vardı 2 defa midem bulandı ve de dün akşamdan bu yana eşim vucut ısımın fazla olduğunu söylemişti zaten ona güvenerek teste gittik açıkçası..
inşallah allah isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin cok yıpratıcı ve zor bir süreç.
Teşekkür ederim inşallah herkese nasip olurDeğerın güzel canım hayırlısı olsun
Aminnn inşallah şuan tek dileğimiz oSağlıcakla devam etsin inşallah canım
Bir embiryo bölünüp ikiz olabiliyor canımIyi aksamlar insallah hepimiz bebeklerimizi saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz bende 20 temmuzda transfer oldum 9. Gun 208 11. Gun 527 14. Gun 2300 cikti tek embroyo transferi yapildi ikiz olur mu acaba diye dusunuyorum kese gorundu tek ama yinede deger yuksek boyle olan varmi aranizda
Canım o konuda bende çok düşünüyorum 9.gün senden de yüksek 285 bende ikiz mi diye düşünüyorum zaten şuan anlayamaz çünkü tek yumurta ikizleri tek kesede oluyor bildiğim kadarıyla sonradan görünüyor doktoruna sordun mu ?Iyi aksamlar insallah hepimiz bebeklerimizi saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz bende 20 temmuzda transfer oldum 9. Gun 208 11. Gun 527 14. Gun 2300 cikti tek embroyo transferi yapildi ikiz olur mu acaba diye dusunuyorum kese gorundu tek ama yinede deger yuksek boyle olan varmi aranizda
Kaçıncı gün embrıyosu canım senın degerlerın maşallah baya ıyıIyi aksamlar insallah hepimiz bebeklerimizi saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz bende 20 temmuzda transfer oldum 9. Gun 208 11. Gun 527 14. Gun 2300 cikti tek embroyo transferi yapildi ikiz olur mu acaba diye dusunuyorum kese gorundu tek ama yinede deger yuksek boyle olan varmi aranizda
baya belli oluyor canim hayirli olsun. gorursun kanda da insallah kacinci gun bugunKızlar çok mutluyum.
Kanamam vardı kesildi,test günüm cumartesi günü aslında ama klinik kanamadan dolayı bugünde kan verin dedi.kan vermeden simdi predictor yaptım evde.gördüm 2. Çizgiyi
İnşallah kanda da pozitifi görürüm dua edin benin için
Resimde az çıkmış orijinali daha belirgin.benim 2. Gun embiriyosuydu bugün 12. Gunbaya belli oluyor canim hayirli olsun. gorursun kanda da insallah kacinci gun bugun
İnşallah sağol.cnmbaya belli oluyor canim hayirli olsun. gorursun kanda da insallah kacinci gun bugun
Canım sen kese görmeye gittin mi ?Bir embiryo bölünüp ikiz olabiliyor canım
Yaaa sen ikiz istiyorsun tabi rabbim ne verirse kabulümüz ama tek olsa iyi olurSordum da haftaya birdaha cagirdi bakalm simdilik bisey diyemem dedi insallah ikiz olur
Yok canım daha gitmedim. Daha doğrusu doktorum virüs sebebi ile çok sık hastaneye gelme kese ve kalp atışını birlikte görelim dedi salı günü randevumCanım sen kese görmeye gittin mi ?
Yani kaçıncı hafta oluyor kese ve kalp atışını birlikte görebilmek için ? Bizim haftalarda adete göre hesaplanıyor değil mi mesela ben 5 temmuzda Regl oldum en son 4+1 mi oluyorumYok canım daha gitmedim. Daha doğrusu doktorum virüs sebebi ile çok sık hastaneye gelme kese ve kalp atışını birlikte görelim dedi salı günü randevum
Merhaba, adet olabildiniz mi, ben ilaçları bırakalı 5 gün oldu hala tık yok, sizi merak ettimYükselmesi zor ihtimal gibi canım benimde 7.gun 3 çıktı sonra katlandı fakat düzensiz oldu dün ilacalri bıraktım kimyasal gebelik olucak adet olmayı bekliyorum.
Ben salı günü bıraktım ilacı kahverengi lekelenmelerik var. İzin değeriniz kaçtı en son sanırım değerin düşmesine göre değişiyor adet durumu ben pazartesi bir daha kan da baktiricamMerhaba, adet olabildiniz mi, ben ilaçları bırakalı 5 gün oldu hala tık yok, sizi merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?