Sağlıcakla devam etsin inşallah canım

Iyi aksamlar insallah hepimiz bebeklerimizi saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz bende 20 temmuzda transfer oldum 9. Gun 208 11. Gun 527 14. Gun 2300 cikti tek embroyo transferi yapildi ikiz olur mu acaba diye dusunuyorum kese gorundu tek ama yinede deger yuksek boyle olan varmi aranizda

Bir embiryo bölünüp ikiz olabiliyor canım

Canım o konuda bende çok düşünüyorum 9.gün senden de yüksek 285 bende ikiz mi diye düşünüyorum zaten şuan anlayamaz çünkü tek yumurta ikizleri tek kesede oluyor bildiğim kadarıyla sonradan görünüyor doktoruna sordun mu ?

Kaçıncı gün embrıyosu canım senın degerlerın maşallah baya ıyı

Kızlar çok mutluyum.
Kanamam vardı kesildi,test günüm cumartesi günü aslında ama klinik kanamadan dolayı bugünde kan verin dedi.kan vermeden simdi predictor yaptım evde.gördüm 2. Çizgiyi
İnşallah kanda da pozitifi görürüm dua edin benin için

Eklentiler

• IMG_20200806_065837.jpg
    117 KB · Görüntüleme: 63
baya belli oluyor canim hayirli olsun. gorursun kanda da insallah kacinci gun bugun

Yok canım daha gitmedim. Daha doğrusu doktorum virüs sebebi ile çok sık hastaneye gelme kese ve kalp atışını birlikte görelim dedi salı günü randevum
Yani kaçıncı hafta oluyor kese ve kalp atışını birlikte görebilmek için ? Bizim haftalarda adete göre hesaplanıyor değil mi mesela ben 5 temmuzda Regl oldum en son 4+1 mi oluyorum

Merhaba, adet olabildiniz mi, ben ilaçları bırakalı 5 gün oldu hala tık yok, sizi merak ettim
Ben salı günü bıraktım ilacı kahverengi lekelenmelerik var. İzin değeriniz kaçtı en son sanırım değerin düşmesine göre değişiyor adet durumu ben pazartesi bir daha kan da baktiricam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…