Kaçıncı gün verdiniz kani

Yükselmesi zor ihtimal gibi canım benimde 7.gun 3 çıktı sonra katlandı fakat düzensiz oldu dün ilacalri bıraktım kimyasal gebelik olucak adet olmayı bekliyorum.

Bende yükselmesini beklemiyorum ama ilaçları kullan bırakma demesini anlamiyorum. Hakkımızda hayırlısı senin transferin kaçıncı günü bugün en son kaçıncı gün verdi de değerin kaçtı?

Bende yükselmesini beklemiyorum ama ilaçları kullan bırakma demesini anlamiyorum. Hakkımızda hayırlısı senin transferin kaçıncı günü bugün en son kaçıncı gün verdi de değerin kaçtı?
Tranferin 7.gunu 3 10.gunu 18 12. Günu 36 14.gunu 45 18.gunu 63 tu. En son dün verdim ve dün bıraktık ilacalri. Sen de bırakma ilaclarini için rahat etmezse 2 günde bir kan ver ya da 12.gunu bekle. 12 gün değerin düşükse zaten bırak der doktorun. Benim tek embriyo dondurulmuş 5.gun idi

bu saatten sonra yükselse de kimyasal olurmuş gibi geliyo banada ondan korkuyorum. Evet için rahat etsin diye devam edicem ilaçlara. Benimde dondurulmuş 6. Gün embriyosuydu 2 tane

Rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah

Eğer olmucksa hiç yükselmez insallah canım birde düşüşünü takip etmek var hep stres. En önemli o zaten saglijli gebelik olsun insallahh. Kenarda dondurulmuş embriyon var mı devam edecek misn

Eğer olmucksa hiç yükselmez insallah canım birde düşüşünü takip etmek var hep stres. En önemli o zaten saglijli gebelik olsun insallahh. Kenarda dondurulmuş embriyon var mı devam edecek misn

Evet 5 tane daha var tekrar deneyeceğim. Bana kalsa bu adetle tekrar yapsın istiyorum ama sonraki adette der sanırım

Banada öyle der büyük ihtimal. Şu 5 gün de geçsin de öyle yazarım doktora daha fazla kızdırmayayım
Bende bu ara çok yazdım saolsun cvp verdi hep ama insan çekiniyor haftaya pazartesi tekrar tahlil yaptrcam yine yazcam benim normalde adetlerim duznsizdir önümuzdeki ay tarlusal kullan dedi bide bana döngüm değişmesin diye. İlaç kullanmaktan bıktım artık ilaç iğne

Ben erken test yaptım hemde 2 kere kızdı gibime geldi özel hastane de değil araştırma hastanesi cevap verdiğine şükrediyorum . Bende bıktım ilaçlardan . Normalde hasta olduğumda içmem ilaç çekerim ama konu bebek olunca hepsini içiyorum valla

Canım sen ilaçları bıraktıktan kaç gün sonra adet oldun. Benim degerim çok düzensiz arttı dün doktorum ilaclari birak sağlıksız gebelik dedi değerim 63 tu dün
Canım 8.gün gece düşük yaptım. Benim değerim daha düşüktü 18 lerdeydi ona rağmen 1haftadan fazla sürdü. Kimyasaldada düşük oluyormuş ama dikkat et canım

Canım 8.gün gece düşük yaptım. Benim değerim daha düşüktü 18 lerdeydi ona rağmen 1haftadan fazla sürdü. Kimyasaldada düşük oluyormuş ama dikkat et canım
Geçmiş olsun canım benim daha uzun sürer o zaman. Ağrılı mi geçti peki nasıldı

Geçmiş olsun canım benim daha uzun sürer o zaman. Ağrılı mi geçti peki nasıldı
Saol canım 10 gün oluyor önce simsiyah çamur gibi leke geldi akşamda şiddetli kasık ağrısı ve Rahim kasılmasıyla aşırı kanamam oldu et parçası düştü acile gittik beta sıfırlanmıştı orası kadın doğuma sevk etti sabah gittik oda temiz görünüyor Bi sorun yok dedi ben sordum kimyasaldada düşük oluyor mu diye oluyor dedi. Seninki de 1hafta 10 güne olur sanırım. Benim hala ara ara lekelenme oluyor

Benim dün pembe kahve arası lekelenme geldi şimdi hala çok az az olacak şekilde Kahvelik var. İnsallahh beta hemen sıfırlanır nasıl zor bir süreç ya. İstedigin bebek düşsün diye dua etmek

Benim dün pembe kahve arası lekelenme geldi şimdi hala çok az az olacak şekilde Kahvelik var. İnsallahh beta hemen sıfırlanır nasıl zor bir süreç ya. İstedigin bebek düşsün diye dua etmek
Benim hatam beta 18e düştükten sonra takip etmedim kanda. Sen takip et 3 4 günde bir kan verebilirsin. O zaman senin başlıyor kanaman benim geç gelmişti inşallah sıkıntısız atlatırsın canım. Dış gebelik falan yaşamaktansa kimyasala şükrediyoruz vallahi

Herkese iyi günler. İlk kez yazıyorum ben foruma. 24 temmuzda yumurta toplama işlemim gerçekleşti 5 yumurtam işlem gördü bunların 4 tanesi döllendi. 28 temmuzda 4.gün embriyosu olarak transferim gerçekleşti. Doktorum transfer yapılacak embriyo için 5 güne beklemeye gerek olmadığını 1.kalite olduğunu kendini çok bariz belli ettiğini en uygun ortamın anne karnı olduğunu söyledi. Bugun 8.gün daha fazla dayanamadım kan testi verdim beta hcg 82 cıktı cuma bir daha da test vericem inşallah katlanarak devam eder. Belirtim biraz kasık ağrım vardı 2 defa midem bulandı ve de dün akşamdan bu yana eşim vucut ısımın fazla olduğunu söylemişti zaten ona güvenerek teste gittik açıkçası..
inşallah allah isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin cok yıpratıcı ve zor bir süreç.

Değerın güzel canım hayırlısı olsun

Ben olsam kullanmazdım canım bazı doktorlar gereksiz umut vererek hastayı daha fazla yıpratıyor farkında değiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…