- 12 Ekim 2016
- 9.148
- 33.715
- 548
- Konu Sahibi cikolatakistim
-
- #4.541
Benımde 8.gun lekelenmem oldu değerlerim çok az artıyor şu an benim sağlıksız gebelik gibi görünüyor doktorum fitili günde 6 ya cikardi sonra tekrar tahlil yapılınca progestron değerim düşuktu ve fitil ek olarak şu an her gün progestron iğne oluyorum bir daha lekelenme olmadı. Beta baktirirken mutlaka progestron da isteyinProgestan fitil kullanıyorum günde 4 kez
Sabah doktirumla görüşmüştüm dozunu 6 keze arttirdi
ah ah aynen, ben de korunmayi birakmadan 1 ay once botox a gitmistim ve doktoruma ben bi dahaki ay hamile olabilirim de yaptirayim dedim demistim, kac kere daha botox a gittim adamaNe kadar bilgi sahibisiniz, gıpta ettim doğrusu☺Ben o kadar cahilim ki, endokrin doktoruma 2 sene önce kontrole gittiğimde, ben bir sonraki ay hamile kalıcam da hocam, ilaçları devam edeceğim değil mi diye sormuştumO kadar eminim ki kendimden adam ne gülmüştür içinden☺Böylece 2 senedir hamile kalamayanlarda bendeniz
EBenımde 8.gun lekelenmem oldu değerlerim çok az artıyor şu an benim sağlıksız gebelik gibi görünüyor doktorum fitili günde 6 ya cikardi sonra tekrar tahlil yapılınca progestron değerim düşuktu ve fitil ek olarak şu an her gün progestron iğne oluyorum bir daha lekelenme olmadı. Beta baktirirken mutlaka progestron da isteyin
oncelikle haftanizi hesaplayin son adete gore.5+3 5+4 de giderseniz karindan gorur.Kızlar son adet günüm 1 temmuz 18 temmuzda transfer oldum ultrasondan kese ne zaman görülür vajinal ultrason istemedim biraz çekindim
O kadar benziyor ki belirtilerimiz benim de 7.günüm bugün ilk iki gün kasığım da hafif batmalar vardı geçti 4.günümden beri adet sancılarım giriyor ara ara sanki adet olacakmışım gibi geliyor ben yarın 8.gün test yapacağım artık dayanamıyorum çünküM matmazell34 T Tugba4444 kizlar bizim transfer gunleri yakin baya sizin Temmuz 27, 28 benim de 29. Iyice heyecan ve stres basti. Bugun benim 5. gundu. Ben galba 8. gunumde (6 Agustos) Persembe yapicam Hemsire 7. Gun yap demisti ama cok erken degil mi? Belirti olarak bende ilk 2 gun kasiklarimda batma vardi sonra onlar birden gecti. 2 gun hic bisey yoktu. Bu aksam regl olucam gibi agrilar basladi. Bi de dun ve bugun Crinone jel disariya hafif pembe geldi. Bi lekelenme fln yok ama. Sizde belirtiler neler? Bi de ben hic hamile kalmadim daha once kimyasal bile yokinsallah hepimiz pozitif alir Temmuz ayi transferlerine guzel kapanis yapariz
Ah aynı durumdayız ya, bu kadar mı olurM mat
ah ah aynen, ben de korunmayi birakmadan 1 ay once botox a gitmistim ve doktoruma ben bi dahaki ay hamile olabilirim de yaptirayim dedim demistim, kac kere daha botox a gittim adamaadam artik dua ediyorum diyo o kadar yollardan gectik ki resmen cok sey ogretti bu minik bana daha gelmeden. Gecen yaz ilk tup bebek denedigimizde ben de bu ilaclari hic bilmiyordum, o zaman 3. gun embryosu taze transfer olmustum ve tutmamisti biz de esimle yatakta hungur hungur aglamistik. Insallah cok daha fazla birsey ogrenmeden siz de ben de bunu okuyan herkes de bebeklerine kavusur
Hadi insallah ikimizin de hamilelik belirtileri olsunO kadar benziyor ki belirtilerimiz benim de 7.günüm bugün ilk iki gün kasığım da hafif batmalar vardı geçti 4.günümden beri adet sancılarım giriyor ara ara sanki adet olacakmışım gibi geliyor ben yarın 8.gün test yapacağım artık dayanamıyorum çünkü
Ben 36 yasindayim henuz pozitifi gormedim su an transferin 5. gunundeyim umarim bu denemede gorurumAh aynı durumdayız ya, bu kadar mı olurben de dr a sordum botoksuma devam edeyimmi diye biz de 3. Gün taze embriyoları tutmadı. İlk denemem başarısız yani. Biz de aynen hüngür hüngür ağladık eşimle. Siz kaç yaşında ve kaçıncı transferinizde pozitifi gördünüz
İnşallaj canım eğer benim pozitifse yüzde 90 seninde pozitif çıkacaktır yapmamak için kendimi ne kadar engellesem de olmuyor yarın ilk işim kan testi yaptırmakHadi insallah ikimizin de hamilelik belirtileri olsuninsallah pozitifi gorursunuz yarin
Çok teşekkürleroncelikle haftanizi hesaplayin son adete gore.5+3 5+4 de giderseniz karindan gorur.
Kötüye yorma Allahın izniyle hiçbirşey olmayacak sımsıkı sarılacak annesineBen terslik var mı diye çok korktumtutma belirtisi olarak değilde.
Doktoruma sordum artık dayanamayip.
M matmazell34 T Tugba4444 kizlar bizim transfer gunleri yakin baya sizin Temmuz 27, 28 benim de 29. Iyice heyecan ve stres basti. Bugun benim 5. gundu. Ben galba 8. gunumde (6 Agustos) Persembe yapicam Hemsire 7. Gun yap demisti ama cok erken degil mi? Belirti olarak bende ilk 2 gun kasiklarimda batma vardi sonra onlar birden gecti. 2 gun hic bisey yoktu. Bu aksam regl olucam gibi agrilar basladi. Bi de dun ve bugun Crinone jel disariya hafif pembe geldi. Bi lekelenme fln yok ama. Sizde belirtiler neler? Bi de ben hic hamile kalmadim daha once kimyasal bile yokinsallah hepimiz pozitif alir Temmuz ayi transferlerine guzel kapanis yapariz
[/QUOT
birkaç kez batma bende de oldu. Onun dışında hic belirti yok.insallah pozitifleri görürüz. 7.gunde de 8 de bence erken. 10 ideal gibi
Benim değerim 7. Günden 9. Güne ikiye katladı. 11. Gün ve 13. Günde %70 civari arttı. Yarın yine testim var sizi de bilgilendiririm. Sizin nasıl ilerliyor?Herkese iyi akşamlar. Pozitif olan arkadaşlar ilk günlerde değerleriniz 2 güne bir 2ye katlandı mı? Daha düşük ilerleyen var mı acaba?
Evet ikiz transferdi ama öyle de olsa 2.ve 3.testte bi değişiklik olmazmiydi 4 günde hiç artış olmamistiikiz transfer miydi? Bence ilacı bırakmayın ikiz ise birinin gelişimi durduysa bhcg aynı çıkıyor 2. testte
İnşallah güzel haberlerini alalımBen 36 yasindayim henuz pozitifi gormedim su an transferin 5. gunundeyim umarim bu denemede gorurumaslinda Ocak ayinda toplatmistim ama pandemiden ertelendi transfer Umarim burda guzel haberler paylasacagiz
insallah guzel haber alirsin dua ettim suan senin icinBugün 11. gün yarın test günüm nasıl test yaptıracağım bilmiyorum ya gerçekten fobi oluştu
Güzel Haber alırsın inşallah canımBugün 11. gün yarın test günüm nasıl test yaptıracağım bilmiyorum ya gerçekten fobi oluştu
Ne zaman kan vereceksin canım belki yükselirEvet ikiz transferdi ama öyle de olsa 2.ve 3.testte bi değişiklik olmazmiydi 4 günde hiç artış olmamisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?