Ben surekli yatdigim icin Bana annem bakiyo yemk ve tuvalet ve jelden sonra 15 dkka yuruyus yapiyorum onun haricinde kalkmiyorum acaba fazla hareketim yok diyemi agrilarim yok diye dusunmeye basladim

Ben surekli yatdigim icin
Bana annem bakiyo yemk ve tuvalet ve jelden sonra 15 dkka yuruyus yapiyorum onun haricinde kalkmiyorum acaba fazla hareketim yok diyemi agrilarim yok diye dusunmeye basladim
Bende yatmaya çalışıyorum sürekli evde yalnızım ama sdc yemek ve tuvalet için kalkıyorum neredeyse çoğu zaman dinleniyorum dediğin gibi belki de o yüzden de hissetmiyor olabiliriz ama çok düşünmemeye çalışıyorum açıkcası en azından sen yalnız değilmişsin sıkılmazsın da ben sürekli çalışıyordum rapor aldım ve şimdi evde sürekli yatmak çok sıkıcı gerçekten

Aynen ben patladım bana da annem bakıyor ama çok sıcak kafama acayip acayip şeyler geliyor anlayamadim

Aynen simdiden yoruldum bakalim bayramdan sonra tahlil yapicam

Transfer sonrası hiç yatmadım ben kızlar normal hayatıma döndüm alışverşe çıktım anneme gittim işlerimi yaptım asla yatmadım sadece ağır kaldırmadım ani hareket yapmadım
Valla benim içim rahat etmedi sonra kendimi suçlamaktansa biraz sabretmek daha kolay geldi açıkcası sıfır hareket etmiyorum ama dinlenmeye çalışıyorum yemeklerimi yapıyorum falan

Kızlar benim ilk 2 gün ve 4. Gün çok şiddetli batmam oldu benim en belirgin hissettiğim şey batmalar ve adet sancıları .. bir kaç gündür de aşırı uyku ve bacak Ağrısı . Göğüs ağrısı şişlik zaten transfer günü başladı damarlanmalar oldu beyaz tenli olduğum için görülüyor sanırım . Onun dışında 7. Günden beri hiç belirti yok . Belirti merak edenlere yardımım olur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…