- Konu Sahibi cikolatakistim
-
- #3.461
Ben surekli yatdigim icinBenimde yok ama sıkmayalım canımızı bu demek değil ki bebişler tutunmadı belki de tutundular çok rahat gebelik ler geçiricez iyi düşünelim bu süreçte sürekli pozitif olursak onlarda bizden güç alırlar
Bana annem bakiyo yemk ve tuvalet ve jelden sonra 15 dkka yuruyus yapiyorum onun haricinde kalkmiyorum acaba fazla hareketim yok diyemi agrilarim yok diye dusunmeye basladimBenimde yok ama sıkmayalım canımızı bu demek değil ki bebişler tutunmadı belki de tutundular çok rahat gebelik ler geçiricez iyi düşünelim bu süreçte sürekli pozitif olursak onlarda bizden güç alırlar
Ben yaşamadım canım hatta olmadığı için tutmadı dedim ben de uyku hali vardıKasık ağrısı yaşayan var mı kızlar pozitif alan
Ne zaman transfer oldun cnm benimde yarın tahlil gunum ama ben daha önce dayanamayıp verdim şimdi artışına bakicam inşallah hayırlı sonuçlar alırsınKızlar dua edin benim için yarın sabah kan vereceğim
15 temmuzda 3. Gün embriyosu 2 taneNe zaman transfer oldun cnm benimde yarın tahlil gunum ama ben daha önce dayanamayıp verdim şimdi artışına bakicam inşallah hayırlı sonuçlar alırsın
Yuksek yüksek çıksın insallah değerin canim insallah güzel olucak yarınKızlar dua edin benim için yarın sabah kan vereceğim
Bende yatmaya çalışıyorum sürekli evde yalnızım ama sdc yemek ve tuvalet için kalkıyorum neredeyse çoğu zaman dinleniyorum dediğin gibi belki de o yüzden de hissetmiyor olabiliriz ama çok düşünmemeye çalışıyorum açıkcası en azından sen yalnız değilmişsin sıkılmazsın da ben sürekli çalışıyordum rapor aldım ve şimdi evde sürekli yatmak çok sıkıcı gerçektenBen surekli yatdigim icin
Bana annem bakiyo yemk ve tuvalet ve jelden sonra 15 dkka yuruyus yapiyorum onun haricinde kalkmiyorum acaba fazla hareketim yok diyemi agrilarim yok diye dusunmeye basladim
Ilaclar mi yapiyo bilemedim lbugun şiddetlendi ağrı. Uyku benimde akşamüstü uykularım oluştu normalde uyumam aslaBen yaşamadım canım hatta olmadığı için tutmadı dedim ben de uyku hali vardı
16 temmuz benim transfer inşallah pozitif alırsın canım çok heycanli gerçekten15 temmuzda 3. Gün embriyosu 2 taneNe güzel hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerler
Aynen ben patladım bana da annem bakıyor ama çok sıcak kafama acayip acayip şeyler geliyor anlayamadimBende yatmaya çalışıyorum sürekli evde yalnızım ama sdc yemek ve tuvalet için kalkıyorum neredeyse çoğu zaman dinleniyorum dediğin gibi belki de o yüzden de hissetmiyor olabiliriz ama çok düşünmemeye çalışıyorum açıkcası en azından sen yalnız değilmişsin sıkılmazsın da ben sürekli çalışıyordum rapor aldım ve şimdi evde sürekli yatmak çok sıkıcı gerçekten
Merhaba kızlar
Temmuzda transfer olacaklar buraya
Transfer olacak arkadaşlar " beni etiketlemeniz ve kaçıncı gün Embriyo '' olacağınızı yazmanız yeterli
- @krcy - 1 Temmuz - 5.Gün
- @aaynaa - 1 Temmuz - Çift -5.gün
- @Zarif begonvil - 2 Temmuz -tek- 5.Gün
- @Sultanhsyn - 2 Temmuz-çift-5.Gün
- @Angel1660 - 2 Temmuz-
- @cemre3534 - 3 Temmuz -cift- 5.Gün
- @olilya - 4 Temmuz -
- @Duaherderdedeva-4 Temmuz- 3.Gün-çift
- @Crn07 - 5 Temmuz - tek - 5. Gün-
- @Sezuakca - 6 Temmuz - çift-3.Gün Embriyo
- @Seda_1234 - 6 Temmuz - 5.Gün -
- @Hayyal -6 Temmuz- 5.Gün Embriyo
- @toprakk_kokusuu -8 Temmuz-cift-3.gün
- @Bsraaa7676 -8 Temmuz-
- @pinarcuk - 8 Temmuz- 3.gün-cift
- @pcos066 - 9 Temmuz - 5.Gün - tek
- @plz - 9 Temmuz-3.Gün Embriyo-cift
- @bsrbrk88 - 10 Temmuz - 5.Gün- çift
 - @Marjinal Kist - 10 Temmuz -5.Gün-çift
cikolatakistim - 10 Temmuz - 5.Gün - çift - @Asenass -10 Temmuz - 2.Gün
- @Beklenen2 -11 Temmuz- 3.Gün Embriyo-cift
- @FDNDNR - 12 Temmuz- 5.Gün
- @Arwen48 -13 Temmuz - 3.Gün
- @blueaqua - 14 Temmuz-5.Gün-çift
- @siera61 -15 Temmuz- 5.Gün
Suoz - 15 Temmuz - 3.Gün Sabdem -16 Temmuz- 5.Gün-tek - S Sedaaabzesr -16 Temmuz-5.Gün-çift
- @melo2039 - 16 Temmuz - 5.Gün- çift
- @uAyasmin -17 Temmuz-5.Gün-
- @Fly3646 -17 Temmuz- 5.Gün-
- M Muallimezzz - 18 Temmuz
- @Ozmusoz - 18 Temmuz -
- @Resifff - 18 Temmuz - 5.Gün -
- M Mersinliozlem -20 Temmuz-
- @Ogretmennhanimm -20 Temmuz-6.Gün-tek
- @kafamdadelisorularr - 20 Temmuz -5.Gün. tek
- @sonundaolduyettigari -20 Temmuz - 5.Gün - tek
- G Gamze98as -20 Temmuz - 3.Gün - çift
- @umutvehayal24 -20 Temmuz - 5.Gün
- @reelllll - 20 Temmuz - çift
- @Sisam -22 Temmuz-Çift- 5.Gün Embriyo
- @aslankaplan03 -22 Temmuz-tek
- @evlada hasret - 22 Temmuz - 5.Gün
- @gsb_anna -22 Temmuz -
- @SuHa15 - 23 Temmuz-
- @nickimyok2345 -23 Temmuz-
- @ozlemmk - 24 Temmuz-
- @Tugba4444 - 27 Temmuz - 5.Gün -
- @matmazell34 -28 Temmuz - 5.Gün
- @ISSIZZ - 30 Temmuz -
- @antalya86 -6 Ağustos Transfer-
Sorma felaket bir sıcak var ama sabrın sonu selamet olacak inşAynen ben patladım bana da annem bakıyor ama çok sıcak kafama acayip acayip şeyler geliyor anlayamadim
Aynen simdiden yoruldum bakalim bayramdan sonra tahlil yapicamBende yatmaya çalışıyorum sürekli evde yalnızım ama sdc yemek ve tuvalet için kalkıyorum neredeyse çoğu zaman dinleniyorum dediğin gibi belki de o yüzden de hissetmiyor olabiliriz ama çok düşünmemeye çalışıyorum açıkcası en azından sen yalnız değilmişsin sıkılmazsın da ben sürekli çalışıyordum rapor aldım ve şimdi evde sürekli yatmak çok sıkıcı gerçekten
Bnde normale donmek istiyom ama annem ve esim birakmiyoTransfer sonrası hiç yatmadım ben kızlar normal hayatıma döndüm alışverşe çıktım anneme gittim işlerimi yaptım asla yatmadım sadece ağır kaldırmadım ani hareket yapmadım
Valla benim içim rahat etmedi sonra kendimi suçlamaktansa biraz sabretmek daha kolay geldi açıkcası sıfır hareket etmiyorum ama dinlenmeye çalışıyorum yemeklerimi yapıyorum falanTransfer sonrası hiç yatmadım ben kızlar normal hayatıma döndüm alışverşe çıktım anneme gittim işlerimi yaptım asla yatmadım sadece ağır kaldırmadım ani hareket yapmadım
Aynen ya evde patladım inanki inşallah sonu güzel olur haftaya kadar nasi zaman geçecek düşünemiyorumSorma felaket bir sıcak var ama sabrın sonu selamet olacak inş
Aminnnnn inşallahhhhYuksek yüksek çıksın insallah değerin canim insallah güzel olucak yarın
Benim arife günü neyse ki iple çekiyorum resmenAynen simdiden yoruldum bakalim bayramdan sonra tahlil yapicam
Rabbim emegimizi bosa cikarmasinBenim arife günü neyse ki iple çekiyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?