- 9 Ocak 2019
- 201
- 125
- 23
- 34
- Konu Sahibi cikolatakistim
-
- #3.021
Prof Ahmet zeki ışığa gdiyorum canım ben sen kime gidiyorsunhangi doktora gidiyorsun canim bende ordayım
Tutunmadir insallah canimKızlar sabah namaza kalktığımda peçeteye sildikçe pembe renkli kan geldi .Baya tedirgin oldum .Adet mi oluyorum acaba diyeAma o kadar ilaç kullanıyorum olmaz imkansız nerdeyse ve adetime daha 1 hafta var .Sonrasında bir daha kan gelmedi .Tam kanda denilemez ama bilemedim.Sabah doktorumu arayıp bilgilendireceğim
İnşallah canım yerleşmedir .jel kullanıyorum ama o yapar mı ?Dün gece 10 da yaptım ama en son.Adet oldum diye çok korktumTutunmadir insallah canim
Bu arada progestan fitil kullanıyorsan bazen o da yapabiliyor.yine de en doğru cevap doktorundan gelecektir.
Adet olmak en son ihtimal canim çünkü kullandığımız ilaçlar engelliyor.korkma güzel düşün güzel olsunİnşallah canım yerleşmedir .jel kullanıyorum ama o yapar mı ?Dün gece 10 da yaptım ama en son.Adet oldum diye çok korktum
İnşallah canım, teşekkür ederimAdet olmak en son ihtimal canim çünkü kullandığımız ilaçlar engelliyor.korkma güzel düşün güzel olsun
Canım büyük ihtimalle yerleşme kanaması aynen pembe renk ve kahverengi tonu oluyormuş kırmızı olursa sıkıntı diyorlarKızlar sabah namaza kalktığımda peçeteye sildikçe pembe renkli kan geldi .Baya tedirgin oldum .Adet mi oluyorum acaba diyeAma o kadar ilaç kullanıyorum olmaz imkansız nerdeyse ve adetime daha 1 hafta var .Sonrasında bir daha kan gelmedi .Tam kanda denilemez ama bilemedim.Sabah doktorumu arayıp bilgilendireceğim
Canım jel kullanıyor musun eğer onu kullanıyorsan o yapar ve Genelde yerleşme kanaması ile birlikte olur çok sevindimKızlar sabah namaza kalktığımda peçeteye sildikçe pembe renkli kan geldi .Baya tedirgin oldum .Adet mi oluyorum acaba diyeAma o kadar ilaç kullanıyorum olmaz imkansız nerdeyse ve adetime daha 1 hafta var .Sonrasında bir daha kan gelmedi .Tam kanda denilemez ama bilemedim.Sabah doktorumu arayıp bilgilendireceğim
Ağzınızdan baş damlıyor canım .Evet jel kullanıyorum inşallah yerleşmedirCanım jel kullanıyor musun eğer onu kullanıyorsan o yapar ve Genelde yerleşme kanaması ile birlikte olur çok sevindim
Ay şimdi baya ümitlendim canım .İnşallah dediğin gibi yerleşmedirCanım büyük ihtimalle yerleşme kanaması aynen pembe renk ve kahverengi tonu oluyormuş kırmızı olursa sıkıntı diyorlar
Çok teşekkür ederim canım dualarınızda banada yer ayırabilirseniz çok mutlu olurumozlemmk canım Transfer günün inşaallah sımsıkı tutunur
canım sakin ol derin derin nefes al ne kadar dingin olursan ne kadar kasmazsan o kadar rahat geçer transferÇok teşekkür ederim canım dualarınızda banada yer ayırabilirseniz çok mutlu olurumKalbim küt küt atıyor şuan beklemedeyim
Kafamda deli sorular dönüp duruyor ilk tüp bebek deneyişim çok farklı duygular yaşamaktayım nedense fazlasıyla korkuda var ama herşeyin hayırlısı tek temennim sağlıklı evlatcanım sakin ol derin derin nefes al ne kadar dingin olursan ne kadar kasmazsan o kadar rahat geçer transfer
Büyük ihtimal kuzum çünkü tam yerleşme zamanı da hadi hayırlısı hakkındaAy şimdi baya ümitlendim canım .İnşallah dediğin gibi yerleşmedir
Bebeğini al gel sağlıkla canımÇok teşekkür ederim canım dualarınızda banada yer ayırabilirseniz çok mutlu olurumKalbim küt küt atıyor şuan beklemedeyim
aminn inşallahKafamda deli sorular dönüp duruyor ilk tüp bebek deneyişim çok farklı duygular yaşamaktayım nedense fazlasıyla korkuda var ama herşeyin hayırlısı tek temennim sağlıklı evlatAllah hepimize nasip etsin sağlıklı evlat
Hemşireyi aradım jelden tahriş olabilir dedi ama bilmiyorum tekrar olursa yine ara dedi .Doktora sormadımekstra .Jel uygularken bak yine kontrol et dedi .Bugün belimde ağrıyorBüyük ihtimal kuzum çünkü tam yerleşme zamanı da hadi hayırlısı hakkında
transfer edilirken elini karnına koy İnna fetahna leke fethan mübina diye devamlı söyle olurmu. Çok anlamlı bir ayet olan fetih suresinin ilk mısrası. Hatta transferden sonra devamlı söyle. İlk saatlerde önemli. Hayırlı haberler alırsın inşallahKafamda deli sorular dönüp duruyor ilk tüp bebek deneyişim çok farklı duygular yaşamaktayım nedense fazlasıyla korkuda var ama herşeyin hayırlısı tek temennim sağlıklı evlatAllah hepimize nasip etsin sağlıklı evlat
Hemşireler hemen umut vermek istemiyor kuzuHemşireyi aradım jelden tahriş olabilir dedi ama bilmiyorum tekrar olursa yine ara dedi .Doktora sormadımekstra .Jel uygularken bak yine kontrol et dedi .Bugün belimde ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?