Kızlar ben de adet olacak gibiyim ama vaktinden erken. bana 2. Gun gelirsin demişlerdi cuma gunu olursam haftasonu gidemem pazartesi 4.gun olacak bubu ayı kaçırmış oluyorum mu demek moralim bozuk zamanında olsam sıkıntı olmayacak ama sanki erken olacam

Canım ben adetin 5.günü başladım tedaviye sıkıntı olmadı uzun protokol dü

Daha olmadım sanırım olursan arar sorarsın canım doktoru geliyim mi diye belki c.tesi olursun stres yapma kendine

Ca

Canım umutsuzluğa düşme lütfen olumsuz düşünme dur bakalım daha kaçıncı gün belki senin ki son iki gün artış gösterecek belli mi olur Allah ol dediyse olur canım
inşallah canım iki gün sonra inşallah düzgün artış olur senin de hayırlı olsun canım harika değerin maşallah

Ben de 4.gün progesteron için bakarken meraktan baktırdım betahcg 3 dü ertesi gün tekrar baktırdım 12,45 olmuş daha test günüme çok var kısmetse pazartesi günü tekrar edeceğim.

6. Denememde bu kez onu. Denedim bilmiyorum nasıl sonuç alıcam ilk 5 i de pozitif Di devamı gelmiyordu bakalım inş bu kez işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…