bende aynı şeyleri yaşıyorum bugün sol kasığıma fena ağrı girdi marketteyken korkudan hemen eve döndüm inşallah birşey olmamıstır adet ağrısı var bende de ya sürekli kontrol ediyorum
canlar bunlarin hepsi normal. ben daha oncede yazmistim benim de oldy kasiklarimda agrilar. daha sonra adet agrisi gibi agrilar hepsi normal merak etmeyin. birde o kadar ilac kullaniyoruz her birimizde farkli yan etki yapiyor ya da yapmiyor. siz rahat olun. benim hala arada adet agrisi gibi agrim oluyorm Rabbim buyuk.

canım senin pozitif galiba hayırlı olsun 4.denemem aşırı şişkinlik var önceki denemlerde böyle olmamıştım tam adet öncesi belirtiler inşallah bize de güzel haberler vermek nasip olur

Inşallah canım ya bi de eşime kan verdigimi söylemedim inşallah olumlu olur da ona süpriz yaparim
Ya hadi insallah benim de test gunum haftaya çarşamba acaba pazartesi versemmi diye düşünüyorum bi yandan da olumsuz olursa diye korkuyorum
Insallh pozitif olucak sen de sürpriz yapacaksın

Benimde aynı öyle olmuştu

Ya hadi insallah benim de test gunum haftaya çarşamba acaba pazartesi versemmi diye düşünüyorum bi yandan da olumsuz olursa diye korkuyorum
Insallh pozitif olucak sen de sürpriz yapacaksın
Amin amin canım inşallah hepimizinki tutar da çifte bayram yapariz valla adagim var ilk pozitifi görünce hemen kurban kescez

canım senin pozitif galiba hayırlı olsun 4.denemem aşırı şişkinlik var önceki denemlerde böyle olmamıştım tam adet öncesi belirtiler inşallah bize de güzel haberler vermek nasip olur
amin canim insallah. ben kese bekliyorum canim insallah hepimize nasip olur kucagimiza da almak. evet siskinlik bende de oldu. ates basmalari oluyodu. canim zaten adetle hamilelik belirtileri hep ayni. sen olumlu dusun su ic bol bol bir de dua et. gerisi Rabbime kalmiş.

Rica etsem pozitif sonuç alanlardan fitil kullananlar varsa ellerine ne geliyor yazabilirler mi boşluk mu sert mi yumuşak mı
Ya güldürdün benide yaaa daha atlatamadım ben kafamdan atmaya başlıyorum düşünceleri ağlamıyorum. çok belirti arayıp yıprattım kendimi. Bidaki transfere rahat Olcam. Sertlik yumuşaklık arama sok gitsinüzme kendini deli gibi belirti aradım durdum al sana belirti. Kocaman negatif. Sal kendini. Valla Bi psikoloğa gitmek istiyorum ben bi sakinleşmeliyiz. Bu ne yaw

bende de ateş basması var saol canım sağlıkla kucağına alman nasip olsun inşallah hakkımızda hayırlısı olsun elden birşey gelmiyor

Benimde aynı öyle olmuştu

Gerçekten mi ayyy ama ben yerimde duramayıp 4. gün ve 5. gün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı o yüzden umutlarım tükeniyor. Yaptığım yanlış ama 5. gün öğrenen çok diye umuda kapılmıştım . Ya inşallah Senin gibi pozitifi alırız hepimiz sen de sağlıkla dünyaya getirirsin kuzunu

yaa yaptın mı bende yarın idrarda baksam diye düşünüyorum korkuyorum

İnşallah canım çok erkenden yapmışsın daha yeni kana geçiyor zaten

Valla evet kızlar çok erken yaptım bilmiyorum kafam bulanık .Güya 2 gün sonra evlilik yıldönümüm daha ilk senemiz sürpriz olur belki dedim ama olmadı bakalım bekleyelim günümüzü ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…