- Konu Sahibi cikolatakistim
-
- #2.521
canlar bunlarin hepsi normal. ben daha oncede yazmistim benim de oldy kasiklarimda agrilar. daha sonra adet agrisi gibi agrilar hepsi normal merak etmeyin. birde o kadar ilac kullaniyoruz her birimizde farkli yan etki yapiyor ya da yapmiyor. siz rahat olun. benim hala arada adet agrisi gibi agrim oluyorm Rabbim buyuk.bende aynı şeyleri yaşıyorum bugün sol kasığıma fena ağrı girdi marketteyken korkudan hemen eve döndüm inşallah birşey olmamıstır adet ağrısı var bende de ya sürekli kontrol ediyorum
canım senin pozitif galiba hayırlı olsun 4.denemem aşırı şişkinlik var önceki denemlerde böyle olmamıştım tam adet öncesi belirtiler inşallah bize de güzel haberler vermek nasip olurcanlar bunlarin hepsi normal. ben daha oncede yazmistim benim de oldy kasiklarimda agrilar. daha sonra adet agrisi gibi agrilar hepsi normal merak etmeyin. birde o kadar ilac kullaniyoruz her birimizde farkli yan etki yapiyor ya da yapmiyor. siz rahat olun. benim hala arada adet agrisi gibi agrim oluyorm Rabbim buyuk.
Insallah canim Rabbim en hayırlısını versin tüm bekleyenleri sevindirsin 2 bayram yasayalım hepimiz
Ya hadi insallah benim de test gunum haftaya çarşamba acaba pazartesi versemmi diye düşünüyorum bi yandan da olumsuz olursa diye korkuyorumInşallah canım ya bi de eşime kan verdigimi söylemedim inşallah olumlu olur da ona süpriz yaparim
Tabiki kuzum etmem mi:)Amin canım çok dua et bize olur mu
bende aynı şeyleri yaşıyorum bugün sol kasığıma fena ağrı girdi marketteyken korkudan hemen eve döndüm inşallah birşey olmamıstır adet ağrısı var bende de ya sürekli kontrol ediyorum
ah inşallah canım az kaldı öğrenmeyeAy inşallah bu batmaların ağrıların tek sebebi olumlu sonuç alacağımız içindir
Benimde aynı öyle olmuştukızlar bende transfer günü hariç 5.günümdeyim . 2 tane 5. gün embriyosuydu.ilk 2 gün kasıklarım batma elektriklenme oldu ..sonraki gün hiçbir şey olmadı .4.gün bu defa sol tarafımda oldu gün boyu .. ama bugün adet sancısı gibi hafif bir sancı var . Sanki olmamış gibi çok korkuyorum bu imtihan çok zormuş .Allah ım herkese pozitif görmeyi nasip etsin inşallah
Amin amin canım inşallah hepimizinki tutar da çifte bayram yaparizYa hadi insallah benim de test gunum haftaya çarşamba acaba pazartesi versemmi diye düşünüyorum bi yandan da olumsuz olursa diye korkuyorum
Insallh pozitif olucak sen de sürpriz yapacaksın
amin canim insallah. ben kese bekliyorum canim insallah hepimize nasip olur kucagimiza da almak. evet siskinlik bende de oldu. ates basmalari oluyodu. canim zaten adetle hamilelik belirtileri hep ayni. sen olumlu dusun su ic bol bol bir de dua et. gerisi Rabbime kalmiş.canım senin pozitif galiba hayırlı olsun 4.denemem aşırı şişkinlik var önceki denemlerde böyle olmamıştım tam adet öncesi belirtiler inşallah bize de güzel haberler vermek nasip olur
Ay hadi bakalım heyecanla bekliyoruzAmin amin canım inşallah hepimizinki tutar da çifte bayram yaparizvalla adagim var ilk pozitifi görünce hemen kurban kescez
Ya güldürdün benide yaaaRica etsem pozitif sonuç alanlardan fitil kullananlar varsa ellerine ne geliyor yazabilirler miboşluk mu sert mi yumuşak mı
bende de ateş basması var saol canım sağlıkla kucağına alman nasip olsun inşallah hakkımızda hayırlısı olsun elden birşey gelmiyoramin canim insallah. ben kese bekliyorum canim insallah hepimize nasip olur kucagimiza da almak. evet siskinlik bende de oldu. ates basmalari oluyodu. canim zaten adetle hamilelik belirtileri hep ayni. sen olumlu dusun su ic bol bol bir de dua et. gerisi Rabbime kalmiş.
Benimde aynı öyle olmuştu
yaa yaptın mı bende yarın idrarda baksam diye düşünüyorum korkuyorumGerçekten mi ayyyama ben yerimde duramayıp 4. gün ve 5. gün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı o yüzden umutlarım tükeniyor. Yaptığım yanlış ama 5. gün öğrenen çok diye umuda kapılmıştım . Ya inşallah Senin gibi pozitifi alırız hepimiz sen de sağlıkla dünyaya getirirsin kuzunu
Hayırlı olsun canım Listeye alıyorum
İnşallah canım çok erkenden yapmışsın daha yeni kana geçiyor zatenGerçekten mi ayyyama ben yerimde duramayıp 4. gün ve 5. gün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı o yüzden umutlarım tükeniyor. Yaptığım yanlış ama 5. gün öğrenen çok diye umuda kapılmıştım . Ya inşallah Senin gibi pozitifi alırız hepimiz sen de sağlıkla dünyaya getirirsin kuzunu
Nasi eline ne geliyor boşluk mu sert mi derkenRica etsem pozitif sonuç alanlardan fitil kullananlar varsa ellerine ne geliyor yazabilirler miboşluk mu sert mi yumuşak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?