Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım ilaçlar herkes de farklı etki gösteriyor sanırım biri daha demişti oksapar bende bı sıkıntı yaratmadı ama progesteron beni fena yakiyor die şanslısın ne güzel
Bi de bnm iki tüp bebek de de ilk zamanlar kanama daha sonra kahverengi leke olmuştu ve tutmamisti 3. Denememizde hiç olmadi kanama şükür inşallah da olmaz tutmustur
kızlar bende transfer günü hariç 5.günümdeyim . 2 tane 5. gün embriyosuydu.ilk 2 gün kasıklarım batma elektriklenme oldu ..sonraki gün hiçbir şey olmadı .4.gün bu defa sol tarafımda oldu gün boyu .. ama bugün adet sancısı gibi hafif bir sancı var . Sanki olmamış gibi çok korkuyorum bu imtihan çok zormuş .Allah ım herkese pozitif görmeyi nasip etsin inşallah
kızlar bende transfer günü hariç 5.günümdeyim . 2 tane 5. gün embriyosuydu.ilk 2 gün kasıklarım batma elektriklenme oldu ..sonraki gün hiçbir şey olmadı .4.gün bu defa sol tarafımda oldu gün boyu .. ama bugün adet sancısı gibi hafif bir sancı var . Sanki olmamış gibi çok korkuyorum bu imtihan çok zormuş .Allah ım herkese pozitif görmeyi nasip etsin inşallah
bende aynı şeyleri yaşıyorum bugün sol kasığıma fena ağrı girdi marketteyken korkudan hemen eve döndüm inşallah birşey olmamıstır adet ağrısı var bende de ya sürekli kontrol ediyorum