• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu oksapar beni öyle Aman Aman yakmıyor Ya , bende mi sıkıntı var anlamadım 🤣Benimde gözüm korkmuştu burda yazanları gördükçe :KK53:
Canım ilaçlar herkes de farklı etki gösteriyor sanırım biri daha demişti oksapar bende bı sıkıntı yaratmadı ama progesteron beni fena yakiyor die şanslısın ne güzel 👍

kızlar bende transfer günü hariç 5.günümdeyim . 2 tane 5. gün embriyosuydu.ilk 2 gün kasıklarım batma elektriklenme oldu ..sonraki gün hiçbir şey olmadı .4.gün bu defa sol tarafımda oldu gün boyu .. ama bugün adet sancısı gibi hafif bir sancı var . Sanki olmamış gibi çok korkuyorum bu imtihan çok zormuş .Allah ım herkese pozitif görmeyi nasip etsin inşallah 😔

kızlar bende transfer günü hariç 5.günümdeyim . 2 tane 5. gün embriyosuydu.ilk 2 gün kasıklarım batma elektriklenme oldu ..sonraki gün hiçbir şey olmadı .4.gün bu defa sol tarafımda oldu gün boyu .. ama bugün adet sancısı gibi hafif bir sancı var . Sanki olmamış gibi çok korkuyorum bu imtihan çok zormuş .Allah ım herkese pozitif görmeyi nasip etsin inşallah 😔
Insallah canim Rabbim en hayırlısını versin tüm bekleyenleri sevindirsin 2 bayram yasayalım hepimiz 🤗

bende aynı şeyleri yaşıyorum bugün sol kasığıma fena ağrı girdi marketteyken korkudan hemen eve döndüm inşallah birşey olmamıstır adet ağrısı var bende de ya sürekli kontrol ediyorum🤦🏼‍♀️

Back