Bu oksapar beni öyle Aman Aman yakmıyor Ya , bende mi sıkıntı var anlamadım Benimde gözüm korkmuştu burda yazanları gördükçe
Canım ilaçlar herkes de farklı etki gösteriyor sanırım biri daha demişti oksapar bende bı sıkıntı yaratmadı ama progesteron beni fena yakiyor die şanslısın ne güzel

kızlar bende transfer günü hariç 5.günümdeyim . 2 tane 5. gün embriyosuydu.ilk 2 gün kasıklarım batma elektriklenme oldu ..sonraki gün hiçbir şey olmadı .4.gün bu defa sol tarafımda oldu gün boyu .. ama bugün adet sancısı gibi hafif bir sancı var . Sanki olmamış gibi çok korkuyorum bu imtihan çok zormuş .Allah ım herkese pozitif görmeyi nasip etsin inşallah

Insallah canim Rabbim en hayırlısını versin tüm bekleyenleri sevindirsin 2 bayram yasayalım hepimiz

bende aynı şeyleri yaşıyorum bugün sol kasığıma fena ağrı girdi marketteyken korkudan hemen eve döndüm inşallah birşey olmamıstır adet ağrısı var bende de ya sürekli kontrol ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…