- 1 Mart 2018
- 3.052
- 3.089
- 133
- Konu Sahibi cikolatakistim
-
- #1.981
İnşallah canımHadi canım inşallah tutmuştur 1 gün var aramizda
İnşallah canım :)Benim şu ana kadar herşey çok güzel dediler bilmiyorum prosedür böyleymiş benim birde ilk denemem galiba o yüzden başarısız denemelerde sonra yaşa bakmıyorlar mış kısmet artık yapacak bişey yok napalım tutunda inş sorunsuz çok heyecanlıyım darısı başımıza inş sizin gibi bizde güzel haber alırız
Benim de başım ara ara tuttu. Ama bak sinirlensen bile sakin olmaya çalış.Tutan arkadaşlara soruyorum. 2 tane 5. Gün embriyosu transfer edildi. Bugün 4. Günüm. Çok başım ağrıyor transferden beri, bugün çok arttı baş ağrısı. Bi de sinirlerim çok bozuk saracak kişi, takacak mevzu arıyorum. Oldu olmadı, tuttu tutmadı pek düşünmüyorum aslında, belirti de aramıyorum kitap okuyorum dizi izliyorum. Ama içten geliyor ne geliyorsa, saatlerce ağlayasım var. Benim ilk iki transferim başarılı değildi, böyle de olmamıştım. Böyle ani ruh değişimi tutunmadan mı kaynaklanıyor acaba, oldu mu sizde?
Taze embriyo ise cıkmıyor cok erken, bosuna mpreşı bozulmasın arkadasınCanım 10.gün idrarda çıkmayıp kanda mı çıktı normalde 10.gün çıkması lazım
Saol canım. Kendimce yollar bulmaya çalışıyorum sakin kalmak için.Benim de başım ara ara tuttu. Ama bak sinirlensen bile sakin olmaya çalış.
Meditasyon yapmaya ne dersin?
Baya iyi geliyor.
Bilmem canım aslında taze de olsa çıkması lazım 10 gün iyi bir süre çıkmayınca da genelde zaten tutmamış oluyor benim çıkmadı negatifti değişmiyor pekTaze embriyo ise cıkmıyor cok erken, bosuna mpreşı bozulmasın arkadasın
YouTube’da bir sürü meditasyon videoları var. Sürecin en başından beri dinliyorum... Esmalar var onları okuyabilirsin bak inan ki ruh halinde etkisi çok olacağına eminim.Saol canım. Kendimce yollar bulmaya çalışıyorum sakin kalmak için.
Bende meditasyon yapıyorum iyi sakinleştirdiBenim de başım ara ara tuttu. Ama bak sinirlensen bile sakin olmaya çalış.
Meditasyon yapmaya ne dersin?
Baya iyi geliyor.
Saol canım bakarım dediğin videolara. Kuran okudum biraz o da iyi geldi. Kafaya taktığım bişey yok şükür önemli olan o, progestan iğne belki böyle yapıyordur, daha önce iğne kullanmamıştım. Senin de değer arttı ya ona da çok mutlu oldum gerçekten sabah seruma gidince yazamamıştım. Daha da güzel olsun inşallahYouTube’da bir sürü meditasyon videoları var. Sürecin en başından beri dinliyorum... Esmalar var onları okuyabilirsin bak inan ki ruh halinde etkisi çok olacağına eminim.
Sen sinirlenip üzüldükçe bebeğin daha çok etkileniyor.
Hayıtlısı 9.gün dün bende yaptım negatıf tı pztsı kanda nolcak bakalımBilmem canım aslında taze de olsa çıkması lazım 10 gün iyi bir süre çıkmayınca da genelde zaten tutmamış oluyor benim çıkmadı negatifti değişmiyor pek
İnşAllah canım pozitif çıkarHayıtlısı 9.gün dün bende yaptım negatıf tı pztsı kanda nolcak bakalım
Çok çok faydası var.Bende meditasyon yapıyorum iyi sakinleştirdi
Çok teşekkür ederim tatlım, canımsınSaol canım bakarım dediğin videolara. Kuran okudum biraz o da iyi geldi. Kafaya taktığım bişey yok şükür önemli olan o, progestan iğne belki böyle yapıyordur, daha önce iğne kullanmamıştım. Senin de değer arttı ya ona da çok mutlu oldum gerçekten sabah seruma gidince yazamamıştım. Daha da güzel olsun inşallah
en onemli sey psikoloji olur olmadik her seye guldum ben beyne guzel mesaj yollamak gerekiyo ama bu tabi benceİnşAllah kuzum başka tavsiyen var mı canım
İnşAllah canım çok sağ olen onemli sey psikoloji olur olmadik her seye guldum ben beyne guzel mesaj yollamak gerekiyo ama bu tabi bencebir de kabak cekirdeği ve kuru dut yedim. hergun bir yumurta ve sut ictim. bide dedigim gibi bol bol su. surekli hareketsiz yatmadım iş yapmadim ama evde hafif hafif yurudum. bide bol bol dua ettim gerisi de Rabbime kalmiş. insallah guzel haberlerini alacagiz.
bunlar güzel seyler. canını sıkmatam adet ağrısı gibi değil kasıklarım cok batiyo idrara sıkıştımmi cnm çok yanıyo bide
❤❤❤ hepimiz bebişleniriz inşallah. Rabbim olumlu olumsuz haber alan herkesin kucagini doldursun.İnşAllah canım çok sağ ol
ani ruh degisimi oluyordu bende de birden daralip terliyodum. hormon aliyoruz bir suru bir de insallah tutmussa hormonlarda degisiyor ondandir insallah.Tutan arkadaşlara soruyorum. 2 tane 5. Gün embriyosu transfer edildi. Bugün 4. Günüm. Çok başım ağrıyor transferden beri, bugün çok arttı baş ağrısı. Bi de sinirlerim çok bozuk saracak kişi, takacak mevzu arıyorum. Oldu olmadı, tuttu tutmadı pek düşünmüyorum aslında, belirti de aramıyorum kitap okuyorum dizi izliyorum. Ama içten geliyor ne geliyorsa, saatlerce ağlayasım var. Benim ilk iki transferim başarılı değildi, böyle de olmamıştım. Böyle ani ruh değişimi tutunmadan mı kaynaklanıyor acaba, oldu mu sizde?
Ay foto bakalım canım hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar benimde dondurulmus emrio transferimin 12.günü bugün. P.tesi test günün ama ben dayanamayıp dün test yaptım evde 2.çizgi silik cıktı var yok arası anlamadım.Rabbim herkesin gönlüne göre versin emekleriniz boşa çıkmasın insallah
Foto nasil atılıyor bilmiyorumkiAy foto bakalım canım hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?