İnşallah canım :)

Benim de başım ara ara tuttu. Ama bak sinirlensen bile sakin olmaya çalış.
Meditasyon yapmaya ne dersin?
Baya iyi geliyor.

Saol canım. Kendimce yollar bulmaya çalışıyorum sakin kalmak için.
YouTube’da bir sürü meditasyon videoları var. Sürecin en başından beri dinliyorum... Esmalar var onları okuyabilirsin bak inan ki ruh halinde etkisi çok olacağına eminim.
Sen sinirlenip üzüldükçe bebeğin daha çok etkileniyor.

Saol canım bakarım dediğin videolara. Kuran okudum biraz o da iyi geldi. Kafaya taktığım bişey yok şükür önemli olan o, progestan iğne belki böyle yapıyordur, daha önce iğne kullanmamıştım. Senin de değer arttı ya ona da çok mutlu oldum gerçekten sabah seruma gidince yazamamıştım. Daha da güzel olsun inşallah

Bende meditasyon yapıyorum iyi sakinleştirdi
Çok çok faydası var.
İyi yapıyorsun

Çok teşekkür ederim tatlım, canımsın
İnşallah hepimizin bu süreçten pozitif sonuçlar alarak devam edeceğimizi biliyorum

İnşAllah kuzum başka tavsiyen var mı canım
en onemli sey psikoloji olur olmadik her seye guldum ben beyne guzel mesaj yollamak gerekiyo ama bu tabi bence bir de kabak cekirdeği ve kuru dut yedim. hergun bir yumurta ve sut ictim. bide dedigim gibi bol bol su. surekli hareketsiz yatmadım iş yapmadim ama evde hafif hafif yurudum. bide bol bol dua ettim gerisi de Rabbime kalmiş. insallah guzel haberlerini alacagiz.

İnşAllah canım çok sağ ol

ani ruh degisimi oluyordu bende de birden daralip terliyodum. hormon aliyoruz bir suru bir de insallah tutmussa hormonlarda degisiyor ondandir insallah.

Ay foto bakalım canım hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…