Temmuz ayında söz veya nişan yapacaklar buyrun cicişlerim

temmuz ayını görünce direk atladım
3 temmuzda düğünümüz olucak bizim
Allah yardımcımız olsun hepimizin..
güzel telaşlar bunlar

temmuz ayını görünce direk atladım
3 temmuzda düğünümüz olucak bizim
Allah yardımcımız olsun hepimizin..
güzel telaşlar bunlar

şimdiden tebrik ederim oooo senin düğün daha telaşlı olur şimdi sende ne telaş heyecan vardır dimi:18:

şimdiden tebrik ederim oooo senin düğün daha telaşlı olur şimdi sende ne telaş heyecan vardır dimi:18:

acayip telaş var hemde
aklımda o kadar çok şey var ki
zamanı gelince anlayacaksınız zaten ama herşeye rahmen çok güzel
birlikte kuracağın yuva için birşeyler gerçekten çok güzel..
sizde de şimdi isteme nasıl gececek nişan tarihi ne zaman olacak
kıyafet falanama hepsi çok güzel yaa
rabbim tamamına erdirsin

valla benimki izmirde oturuyo ilk önce istanbula tanışmaya gelirler o arada hem isteme olur sanırım bir hafta sonrada söz nişan bir arada olur öyle düşünüyorum ama bakalım valla bende şimdiden heyecan bastı ne giyinicem ne edicem düşün düşün mahvoldum:)

Teşekkür ederim canım

kızzz enişte evlenme teklif etti mi :) ailelere konuları açtınız mı? ne durumda ne aşamadasınız anlatsana bacım açtın konuyu doğru düzgün bişi yazmadın, olmaz ki ama

kızzz enişte evlenme teklif etti mi :) ailelere konuları açtınız mı? ne durumda ne aşamadasınız anlatsana bacım açtın konuyu doğru düzgün bişi yazmadın, olmaz ki ama

Enişten henüz evlenme teklifi etmedi bekliyorum canım aileler biliyo babam hariç hazişranın sonlarına doğru babama çıtlatıcaz .....bakalım neler olucak

zuzum ben yeni gördüm bu konuyu
hayırlı olsun gdmt sana da çok sevindimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…