hoşgeldin aramızaa nedir batselam ben geldim aranıza yeni katıldım beni de eylül ayına etiketler misiniz
hb tsk ederm uzun süredir takipteyim bat yarın. olmam inş kırmızıları görmek istemiyorum artıkhoşgeldin aramızaa nedir bat
ayyy en erken sensin demek ki süper,inşallah başlangıcı sen yaparsın güzel haberde. yaz mutlaka bize amahb tsk ederm uzun süredir takipteyim bat yarın. olmam inş kırmızıları görmek istemiyorum artık
inş cnm ya hepimiz en kısa sürede bebiş haberlerimizi alırız inşşşşayyy en erken sensin demek ki süper,inşallah başlangıcı sen yaparsın güzel haberde. yaz mutlaka bize ama
inşallah canım inşaşllahhhhhinş cnm ya hepimiz en kısa sürede bebiş haberlerimizi alırız inşşşş
owww beklenen gün gelmiş he :)slm arkadaşlar benimde bugun bat inşllh olmam yaaa
bat gelmiş miydi canım senin değerler yükselcektir bi kaç gün sonra kan testini tekrarladün kan testi yaptım sonuç 35 çıktı düşük gibi geldi bana ama idrarda pozitif çıkmıştı siz ne düşünüyorsunuz
26 sında olmam gerekiyordu olmadım canımbat gelmiş miydi canım senin değerler yükselcektir bi kaç gün sonra kan testini tekrarla
pazartesi ya da salı bi kan testi daha yaptır canım bence değerlerin yükselecektir inşallah ama yükselmezse de bi dr.göster sonuçlarını26 sında olmam gerekiyordu olmadım canım
canım hoşgeldin aramızaBENİM BAT 6 SINDA .. hiç umudum yok.. bu ay sık deneyemedik.. aslında hiç sık deneyemioruz..eşimde hep bi isteksizlik var.. testesteronu 10.11 çıktı.. düşük geldi bana sonuçları da doktora gösteremedik... bebek de istemior benim kadar zaten..
Tmm canım sagolpazartesi ya da salı bi kan testi daha yaptır canım bence değerlerin yükselecektir inşallah ama yükselmezse de bi dr.göster sonuçlarını
ama bu süre zarfında da moral bozukluğu yok tamam mı ? sonuç ne olursa olsun ki ben olumlu olacağına inanıyorum üzülmek yokTmm canım sagol
inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruzinşallah... bi mucize olur bu ay.. teşekkür ederim desteğin için..
Benimde içime hamileymisim gibi doğuyorama bu süre zarfında da moral bozukluğu yok tamam mı ? sonuç ne olursa olsun ki ben olumlu olacağına inanıyorum üzülmek yok
kızlaaar hamileyim :) kan vermiştim sonuç çıkmamıştı anca yazma fırsatı bulabildim :) çok şükür Rabbime isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?