ayyy süpersin yaa belirti var mıydı pekii
Kizlar bugün kırmızılar beklerken gelmedi bende dayanamayıp az önce test yaptım silikte olsa 2.çizgiyi gordüüümmm :)[/QUOTE
Hayırlı olsun canimm hemen kan testine hiç bekleme kendine de dikkat et olur mu can
Çok teşekkür ederim :) kan testinden sonra tam olarak sevincem içimde hala şüphe varOoo seninki baya belirgin Anne eeeeee oluyosun tebrikler
Allah hepinize tez zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsinHamile arkadaşlar Tebrikler :))) dua edin kızlar bize de bizde hamis olalım
Allah hepinize tez zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin
Canım çok sevindimmm gözün aydınnn darısı Başımıza inşallahhhhKizlar bugün kırmızılar beklerken gelmedi bende dayanamayıp az önce test yaptım silikte olsa 2.çizgiyi gordüüümmm :)
Tamam canım olmuş bu
CNm hayırlı uğurlu olsun sağlıkla al kucağına insAllah hepinize tez zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin
günaydın kızlaarKızlar nasılsınız nasıl gidiyor çalışmalar
canım yerleşme kanaması dedeikleri olabilir bu hiç yaşamadım ama daha regl 6gün olması bu ihtimali yüksek yapıyorKızlar günaydın, Dün su gibi pembe akıntım geldi. Ped koydum ama sabah gelen giden birşey yok. İlk kez böle bir durumla karşılaşıyorum. Adet olmama daha 6 gün var. Bi kaç gün daha beklicem değişme olmazsa doktora gidicem
canım yerleşme kanaması dedeikleri olabilir bu hiç yaşamadım ama daha regl 6gün olması bu ihtimali yüksek yapıyor
öyle canım hayırlısı olsun inşallah hakkında.. bat kaçUmudumu yitirdim dün görünce Açık pembe seklinde ama içinde kıl gibi çok olmasada kırmızılıklar vardı. Bu sabaha gelmedi ama ne biliyim umutsuzluğa düştüm bu ay için. Allah hayırlısı olacaksa versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?