• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz Ayında hamiş olamayan Ağustos'tan umutlu olanlar haydı burdan devam ;)

benim de ovulasyondan 2gün sonra sanki çatlama ağrısı gibi devam etti dün de aynı regl ağrısı gibi ara ara kasık ve bel ağrısı var bi de idrara çıkıyorum.ama her adet öncesi de bende bunlar olur sadeece bu kdr erken olmaz bu ay bi tek o değişiklik var

hayırlısı canım bekleyip görücez. Geçen ay dpo 8 de yapmıştım gebelik testini pozitif çıkmıştı. Bu ay bekliyorum. öncesinde yapanlardan gelen güzel haberler bizi daha çok umutlandırıcak:)

hayırlısı canım bekleyip görücez. Geçen ay dpo 8 de yapmıştım gebelik testini pozitif çıkmıştı. Bu ay bekliyorum. öncesinde yapanlardan gelen güzel haberler bizi daha çok umutlandırıcak:)
benim nedense bu ay umudum biraz fazla ya nedendir bilmem dün ağrı hafiften yoklayınca moralim bozulmadı desem yalan olur ama toparladım kendimi olsa da olmasa da vardır her şerde bir hayır muhakkak..

Ben regl bitse de çalışmalara başlasam diye bekliyorum. Son 3 gün regl bitmesine;))

Aynen burdaki bi arkadaş dedi ki adetin bittiği gün ilişki, sonra 5 gÜn perhiz, sonra boş dolu.. Bakalım bir de böyle deneyelim

CoUntry sakın bozma moralini tamam mı, üzüldükçe olmuyor biliyorsun

CoUntry sakın bozma moralini tamam mı, üzüldükçe olmuyor biliyorsun

Sagol gulit me bide sistit olmustum bu ay doktor antibiyotik vermisti icime suphe dusmustu ya bebek varsa diye icememistim.. yeni ay topigine gecerim ben artik :( darisi sizee iyi haberler duyariz insallah

Kızlar kantesti yaptirdim nihayet sonuç 75.77 değer darısı isteyenlerin başına devamı gelir inşallah Mayıs annesi olcam gibi bende mayis doğumluyum 8 mayısta evlendim doğum tarihi 7 Mayıs allahım inşallah nasip eder sağlıkla melegimi kucağıma almayi

Kızlar kantesti yaptirdim nihayet sonuç 75.77 değer darısı isteyenlerin başına devamı gelir inşallah Mayıs annesi olcam gibi bende mayis doğumluyum 8 mayısta evlendim doğum tarihi 7 Mayıs allahım inşallah nasip eder sağlıkla melegimi kucağıma almayi
canımmm çokkkk sevindimmm gözün aydınn darısı başımıza inşallah kaç gün geçmişti bat

Back