How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Temmuz Ayında hamiş olamayan Ağustos'tan umutlu olanlar haydı burdan devam ;)

Gunaydın kızlar benım göğüslerim acayip şişti ya :KK61:bıde adet olcam gbi agrım oluyo arada daha 6 gun var

canım inş güzel haberin belirtisidir. bu ay sıcaklar mı etkiledi anlamadım benim de göğüslerim hayatımda hiç şişmediği kadar şişti. o kadar rahatsız oldum ki gidip daha büyük beden çamaşır aldım :)

canım inş güzel haberin belirtisidir. bu ay sıcaklar mı etkiledi anlamadım benim de göğüslerim hayatımda hiç şişmediği kadar şişti. o kadar rahatsız oldum ki gidip daha büyük beden çamaşır aldım :)
Gögüslerdeki değişiklik genelde gebelik belirtisi ama benim iki hamileliğimde de olmadı nedense amA bu ay bende de var büyüme ve uç kısmında acıma.... Herşey belirti gibi geliyor insana ama sonra kırmızılar gelince hayat kabus oluyor.... Bu arada test yapan yada yapacak olan yok mu?

IMG_20150817_091827.jpg IMG_20150817_091751.jpg kızlar gebelik varmı? silik çizgiyi sadece ben mi görüyorum? lütfen cevaplayın:(

Hadi bakalım ilk müjdeyi kim verecek
Canım biz korunmayı bırakınca adetim 7 aydır ,24,30 arası sayıyor, her ay 3 gün öne gelirdi ama bütün dengem bozuldu. Adet takvimi 21 gösteriyor, ama ben yinede 1 eylüle kadar bekleyeceğim. Adet olurum diye,Ancak ozaman test yaparım.iki ay önce 4 gün geçikti,25 şi olmam gerekirken 30 unda oldum.tamda hamileyim demişken:KK61::KK61:

Canım biz korunmayı bırakınca adetim 7 aydır ,24,30 arası sayıyor, her ay 3 gün öne gelirdi ama bütün dengem bozuldu. Adet takvimi 21 gösteriyor, ama ben yinede 1 eylüle kadar bekleyeceğim. Adet olurum diye,Ancak ozaman test yaparım.iki ay önce 4 gün geçikti,25 şi olmam gerekirken 30 unda oldum.tamda hamileyim demişken:KK61::KK61:
Temmuz'da benimde 4 gün gecikti 30unda oldum Ağustos'ta da 26 sını bekliyorum ama ben yarın test yapmayı düşünüyorum çünkü bu ay adet bitiminden iki gün sonra yumurtladım o yüzden erken Çıkabilir inşaallah

Gunaydın kızlar benım göğüslerim acayip şişti ya :KK61:bıde adet olcam gbi agrım oluyo arada daha 6 gun var
ya umarım güzel haber belirtisidie bu.. Yaa ne güzel olur valla:anneadayı:
haklısın canım ben de öyle dedim. bir de ben iş yerindeki yoğunluk sebebiyle bu ay çok yoruldum ve çok stresliydi. o da etkilemiş olabilir. şimdi bu ay ovulasyon testi kullansam mı diye düşünüyorum. Ne dersiniz?
Bu arada yeni bat 12 Eylül :KK51:
Lh testi kullanıp gebe kalan çok forumda, ama ben "Bugün yapmakıyız" stresine gelemiyorum, hatta kaçırıyorum genelde aklımda bebek düşüncesiyle olmasın diye..
Eki Görüntüle 1607996 Eki Görüntüle 1607997 kızlar gebelik varmı? silik çizgiyi sadece ben mi görüyorum? lütfen cevaplayın:KK43:

Valla ben gördüm, hemen mi çıktı yoksa sonra mı?? Buharlaşma çizgisi olmasın diye şey ettim.. Umarım güzel haberdir:anneadayı:

Temmuz'da benimde 4 gün gecikti 30unda oldum Ağustos'ta da 26 sını bekliyorum ama ben yarın test yapmayı düşünüyorum çünkü bu ay adet bitiminden iki gün sonra yumurtladım o yüzden erken Çıkabilir inşaallah
Benimde ayın birinde yumurtlama günümdü, vallaha bende zor tutuyorum kendimi,offff beklemek ne zor

Kız benide heyecanlandırdın vallaha benim 1 ağustos beraber olduğum ve yumurtladığım gün,eczaneden test almaya utanıyorum artık,eczaneci kız beni görünce sırıtıyor:KK12::KK12:

Test yapınca haberdar et,Rabbim gönlüne göre versin canım

Back