Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çocukları da öğlen birazcık uyutabilsen keşke, en azından azcık uzanırsın. o bile iyi gelir. çalışırken zaten mümkün değil canım, bazen şöyle 10 dakika uzanabilsem diyorum. Ama sabah 07:30 evden çıkış, akşam 20:00 eve dönüşBenim hiç halim yok kızlar ya evdede iş yapasım yok uyumak istiyorum ama çocuklarla mümkün değil![]()
Of tam gözümü kapıyorum kavga ediyorlar Allah yardımcımız olsunçocukları da öğlen birazcık uyutabilsen keşke, en azından azcık uzanırsın. o bile iyi gelir. çalışırken zaten mümkün değil canım, bazen şöyle 10 dakika uzanabilsem diyorum. Ama sabah 07:30 evden çıkış, akşam 20:00 eve dönüş![]()
Canım benimde yumurtlama dönemi itibariyle gögüslerimde acayip agrı vardı. Hatta göğüs içi sızlama vs oluyordu. Ama regli oldum. İnternetten araştırınca prolaktin hormonu yüksek olanlarda benzer şikayetler olmuş. Bende bugün regli 3. Gün olduğu için hormon tahlilleri için kan verdim. Umarım sen hamilesindir. Regli belirtileriyle hamilelik belirtileri çok benziyor.
benim bu aydan pek umudum yok ama hayirlisi diorum tabiki hep bi umutprolaktinim yuksek degildir insallah ya o gebe kalmaya engel oluyormus drum oyle soylemisti regl olunca dr gitmeyi dusunuyorum 3.gunu gel diyor cunku off yuksek degildir insallah prolaktin bole stres yapiyoruz ya ondanda yukseliyormus aslinda hayit suyu dusuruyormus ben ilk dr ilac verdiginde kullanmistim ama simdi korunmadigimiz icin belki bi ihtimal hamis fln olursam die kullanmaya korkuyorum
bide bi arkadasimla konustum 8 aylik hamile kafana hic takma yataga cocuk icin girmeyin nezaman rahat olursan o ay oluo demisti hakli galibaRabbim arattirmasin insallah hayirli zamanda nasip etsin hepimize insallah
![]()
Teşekkür ederim canım.Mervecim hayırlı olsun CNm
Ben de bu konuyu merak ediyorum, ama dr cm bile söylüyor, şu gün ilişkiye gir diyor. Biz koyu mu olsa yoksa ertesi gün mü diye düşünüyoruz. O problem olmuyor en azından. Ama stres yapma, benim çok danışanım vardı sırf stresten bebeği olmayan, ben de onları göre göre strese girdimkızlar doktor bana psikolojik olarak çok etkilendiğim için sanki 1 yıldır olmuyormuş gibi başlayalım testlere dedi yumurta takibi yapalım dedi ama ben tatile giderim belki diye erteledim hiç ovülasyon testi de denemedim 6 aydır olmuyor sizce önümüzdeki ay doktora takip mi yaptırayım ovülasyon testi mi yapayım aslında bata 12 gün var ama ben çok umutsuzum yine kasık ağrım var yine akıntım var ama önceki aylarda da vardı bu aydan ne farkı var ki? aranızda yumurta takibi yaptıran var mı nasıl oluyor fikir verebilirmisiniz?
Sarı gelmesi iyi mi? Bi dr gitsene benim de sürekli kahverengi akıntım geliyordu yumurtlama günü başlıyor, 1 hafta devam ediyordu. İlk gittim dr ultrasona bile sokmadan yumurtlaman çok iyi demek dedi. Sonra arkadaşımın eşi var tıp fakültesinde ona gittim. Meğer bende tüm yumurtayı kaplayan bir kist varmış. Doğum kontrol hapı ve soğan suyı ile yendim çok şükür. Eğer gitmeseydim hamile kalayım diye bekleyecektim her ay!Evet yumurtlama Günü'nden beri kesılmedı hatta arada sarıda geliyor
Umudunuzu kaybetmeyin. Bu strese, stres de bebeklerin gelmesini geciktirmeye neden oluyor.ayy inşallah ikimizin de bebişleri göbişlerimizdedir bize bu ay süpriz yaparlar bana gerçekten süpriz olur bu ay umudumu kaybettim çünkü![]()
Sen nerde çalışıyorsun canım yaaa, mesain baya fazlaymış. Kolay gelsin valla. Bu sene ben de işi bıraktım, kpss hazırlanıcam. Ben de ekime kadar kalmasam korunucam tekrardançocukları da öğlen birazcık uyutabilsen keşke, en azından azcık uzanırsın. o bile iyi gelir. çalışırken zaten mümkün değil canım, bazen şöyle 10 dakika uzanabilsem diyorum. Ama sabah 07:30 evden çıkış, akşam 20:00 eve dönüş![]()
Of tam gözümü kapıyorum kavga ediyorlar Allah yardımcımız olsun
Ben de bu konuyu merak ediyorum, ama dr cm bile söylüyor, şu gün ilişkiye gir diyor. Biz koyu mu olsa yoksa ertesi gün mü diye düşünüyoruz. O problem olmuyor en azından. Ama stres yapma, benim çok danışanım vardı sırf stresten bebeği olmayan, ben de onları göre göre strese girdimya ben de stres yaparsam diye.. Saçma hallerdeyim yani
Sarı gelmesi iyi mi? Bi dr gitsene benim de sürekli kahverengi akıntım geliyordu yumurtlama günü başlıyor, 1 hafta devam ediyordu. İlk gittim dr ultrasona bile sokmadan yumurtlaman çok iyi demek dedi. Sonra arkadaşımın eşi var tıp fakültesinde ona gittim. Meğer bende tüm yumurtayı kaplayan bir kist varmış. Doğum kontrol hapı ve soğan suyı ile yendim çok şükür. Eğer gitmeseydim hamile kalayım diye bekleyecektim her ay!
Umudunuzu kaybetmeyin. Bu strese, stres de bebeklerin gelmesini geciktirmeye neden oluyor.
Sen nerde çalışıyorsun canım yaaa, mesain baya fazlaymış. Kolay gelsin valla. Bu sene ben de işi bıraktım, kpss hazırlanıcam. Ben de ekime kadar kalmasam korunucam tekrardan
Anladımmm ben mesai sandım o kadar.. Kolay gelsin canım:) teşekkür ederim güzel dileklerin içinÖzel sektördeyim canım, mesai uzunluğu normalde istanbul un yolda zaman kaybı çok fazla. Günlük 3 saat yolda geçiyor canımSenin için de hayırlısı olsun İnş.
Prolaktin stres hormonuymuş evet bende arsştırdım. Üzüm, incir, maden suyu, dereotu gibi şeyler yükseltiyormuş. Benim değerim normal çıktı. İnşallah seninkide yüksek değildir canım. Hamilesindir inşallah. Takmamak en iyisi çevremdeki herkes hiç planlamadan hamile kaldı. Ovulasyon diyorum, yumurta diyorum haberleri bile yok. Hiç hesap kitap yapmadan gelmiş bebekleri. Çok bilmekte iyi değil galiba.
Teşekkür ederim canım.
Teşekkür ederim canm. Dualarım sizinle :) Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah. Ovulasyon testi hiç kullanmadım. Umutlu da değildim aslında ama mucize gibi geldi şükürler olsun.hayirlisi insallah cnm ya, bnm arkadaslarimda aynen oyle ben soruyorum yumurtlama gunune mi denk getrdiniz ovulasyon testimi kullandin fln die yoo o ne diolarinsallah yukselmemistir prolaktinim incir uzum soda dereotu fln yukselttigini bende duydum ama sanki aksi gibi cokta sevdigim seyler
bazen unutuyorum yiyorum eger aklima gelirse o anda hemen birakiyorum
hayirli olsun cnmm bizede dua et darisi basimiza olsun insallah hayirlisiylabuarada sen neler yaptin ovulasyon testiyle mi oldu
![]()
Teşekkür ederim canm. Dualarım sizinle :) Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah. Ovulasyon testi hiç kullanmadım. Umutlu da değildim aslında ama mucize gibi geldi şükürler olsun.
ayy ne guzel masallahhRabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
ilk denemenizde mi oldu peki bide adetin gecince mi ögrendin yoksa önce mi
keske bu ay bende hamis olsam ama hic umudum yok goguslerim kocaman oldu ve cok aciyo belimde agriyo tam regl belirtilerimve daha 8-9gun fln var reglime[/
İkincisinde oldu canım. Adet günü test yapıp öğrendim ve hiçbir belirtim yoktu.
21inde mi adet olacaksın? Hadi hayırlısı.. Gönlüne göre olur, inşallah hamilesindir.. Ne çok belirti yazmışsın.. Merak ettim, daha evvel hamilelik yaşadığın için anladın mı yoksa, bu ay vüccudundaki değişimler mi bunlar?? Yani yumurtladığından beri yaşıyor musun bu belirtileriSlm arkadaşlar bende geldim aranıza.Bu ay bütün belirtiler var bende,ilişki sonrası 7 gün devam eden göğüslerde hassasiyet, kasıklarda gerilme çekilme ve oğlumda tek taraflı seyirmem olmuştu,bu defa iki taraflı seyirme oldu.Arkasından iki gün devam eden ateş basması,ve iki gündürde kasıklarda batma ve vajinada kasılma,altım çıkacak gibi oluyordu,bugün geçti gibi.Adet takvimi hesaplaması 21 ni gösteriyor.Allah hepimiz için hayırlısını versin.Bir oğlum var ona kardeş istiyoruz.rabbime hayırlı kul bizlere hayırlı evlat olucaksa versin.eli ayağı düzgün sağlığı yerinde olsun kız oğlan farketmez
Benimde regl tarihim 23 Ağustos olursa benımde 3.bebiş olucak bakalım hayırlısı olsun hepımızın HakkındaSlm arkadaşlar bende geldim aranıza.Bu ay bütün belirtiler var bende,ilişki sonrası 7 gün devam eden göğüslerde hassasiyet, kasıklarda gerilme çekilme ve oğlumda tek taraflı seyirmem olmuştu,bu defa iki taraflı seyirme oldu.Arkasından iki gün devam eden ateş basması,ve iki gündürde kasıklarda batma ve vajinada kasılma,altım çıkacak gibi oluyordu,bugün geçti gibi.Adet takvimi hesaplaması 21 ni gösteriyor.Allah hepimiz için hayırlısını versin.Bir oğlum var ona kardeş istiyoruz.rabbime hayırlı kul bizlere hayırlı evlat olucaksa versin.eli ayağı düzgün sağlığı yerinde olsun kız oğlan farketmez