dur bi zozdemire soralımevet canım kasıktan vajinaya batmayı diyorum.oluyormu öyle şeyler hamişlerde acaba?
kasıktan vajinaya doğru bıçakla keser gibi oldumu sana öle bişi syn hamişimiznasıl bişey tatlımm
ne zamandır deniyorsunuz ?[/QU14
14 aydan beri deniyoruz ama tık yok offff keşke bu ay olsa.çok umutluyyum nedense
inşallah canım ilk çocuğundamı geç oldu
kasıktan vajinaya batma sancı gibi şeyler canım
dur bi zozdemire soralım
kasıktan vajinaya doğru bıçakla keser gibi oldumu sana öle bişi syn hamişimiz
yukarıda da söyledim tatlım oldu ama fazla olmadı
kasıktan vajinaya batma sancı gibi şeyler canım
dur bi zozdemire soralım
hayır canım o hemen oldu nerdeyse ilk geceden.şimdi 4 yaşında ama ikinci çok isitiyorum ya olmuyor şimdide.yumurta rzervimde azalma varmış
testi alalı 2 saat oldu daha ecza dolabının yanından bile geçmedim ne kadar sabırlıyım dimiii kızlarrr
testi alalı 2 saat oldu daha ecza dolabının yanından bile geçmedim ne kadar sabırlıyım dimiii kızlarrr
vala suan hamileyim ama oldu yani çok fazla değilde oldu
dur bi zozdemire soralım
yukarıda da söyledim tatlım oldu ama fazla olmadı
zozdemir bata kaç gün kala oldu hatırlayabiliyormusun canım
zozdemir bata kaç gün kala oldu hatırlayabiliyormusun canım
tatlım ben hasta olmayalı bugün tam 2 ay oldu işte dün öğrendim hamile olduğumu işte son 1 hafta içerisinde ara ara oldu.
bakın belirtileri söyleyim gaz sorunum var sol kalçemın üzerinde batma gibi ara ara ağrı oluo sanıyede hemen geciyor kasıklarımda ve yumurtalarım da ara ara ağlılar giriyor hemen geçio bazen şidettli oludu en öenmliside ögüslerim her zamankinden daha fazla şişti ve damarlar çıktııı
sabret ben 2 gün kala yaptım çıktııııı. şühelerin var mı tatlım
helal olsun kız sana ben olsam çoktaannnn yapmıştım muhtemelende negatifti oturup ağlıyodum şuanda dayan sakın vazgeçme
tatlım ben hasta olmayalı bugün tam 2 ay oldu işte dün öğrendim hamile olduğumu işte son 1 hafta içerisinde ara ara oldu.
bakın belirtileri söyleyim gaz sorunum var sol kalçemın üzerinde batma gibi ara ara ağrı oluo sanıyede hemen geciyor kasıklarımda ve yumurtalarım da ara ara ağlılar giriyor hemen geçio bazen şidettli oludu en öenmliside ögüslerim her zamankinden daha fazla şişti ve damarlar çıktııı
nasıl yani :26: sen kaç haftalık hamilesin canım
Ama bi tanem aklın orada
nasıl yani :26: sen kaç haftalık hamilesin canım
bitanem daha doktora görünmedim değerim 1389 çıktı pozitif dediler c.tesi gidicem doktora ama değerlerime intte baktım 5 haftalık felan görünüyor sanırım geç döllenme olmuş
bitanem daha doktora görünmedim değerim 1389 çıktı pozitif dediler c.tesi gidicem doktora ama değerlerime intte baktım 5 haftalık felan görünüyor sanırım geç döllenme olmuş
anladım canımpeki bu süreyi nasıl geçirdin yaa ben 2 ay adet olmıycam kafayı yerdim heralde
peki canım hastalanmayalı 2 ay oldu demişsin.o zaman nasıl 5 haftalık hamile oluyorsun?
peki canım hastalanmayalı 2 ay oldu demişsin.o zaman nasıl 5 haftalık hamile oluyorsun?
geç döllenme olmuş canım banada olmuştu dr hesabına göre 2 hafta geriden gidiyodu
canım tam olarak bilmiyorum ama sanırım geç döllenme olmuşş daha doktora görünmedim c.tesi inş. inş hayırlı haberleri size veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?