Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben ilk gebeliğimi o eczanedeki testlerden öğrendim 10 dk bekledik eşimle negatifti sonuç sonra olmadı galiba dedik zaten yeni evliydik koyduk bi köşeye testiyarım saat sonra bi baktık açık renk bi çizgi daha olmuş sonra hastaneye gittim gebelik testi için dedim idrar veri dediler sonuçta pozitif yazıyordu hcg sine fln bakmadımYaa biliyorum çok cahilim ama bir sorum daha olacak :))
Şimdi diyelim kan testinin sonucunu aldım, orda verirken söylüyorlarmı gebelik var yada yok diye,
Yani doktoramı gösteriyorsun nasıl oluyor, kim yorumluyor :))
Ben mesela hangi değere bakmalıyım anlamak için beta hcg miydi neydi 5-10 arası olacaktı sanırım
ya kızlar benim bata daha 9 gün var ama bel ağrısı ve sağ kasıkta hafif ağrıdan başka bir şey yok.bide arada bir sağ kasıktan vajinama doğru ani bir sancı bıcak saplanması gibi.bebek olabilir mi acaba???
ben ilk gebeliğimi o eczanedeki testlerden öğrendim 10 dk bekledik eşimle negatifti sonuç sonra olmadı galiba dedik zaten yeni evliydik koyduk bi köşeye testiyarım saat sonra bi baktık açık renk bi çizgi daha olmuş sonra hastaneye gittim gebelik testi için dedim idrar veri dediler sonuçta pozitif yazıyordu hcg sine fln bakmadım
Yarım saat mi???
Ben 5 dk bile beklemedim attım belirgin tek çizgiyi görünce, öyle sonradan oluşan çizgiler için güvenilir değil diyorlar ama seninki tutmuş demekki..
eve gidip çöpü karıştırtcan kız bana şimdi
onu diyen oğlumun fındığını yesin
aferin kızıma gitti onca test
o kasıktan vajinaya olan bıçak batmasının aynı dün gece bende de oldu bağıracaktım ama öyle yani:2:
benimde 8-9 gün fln var işte
ahahaha, yesin valla
Banyo çöpünde duruyor allahtan, aman zaten gerek kalmıcak ki eve gitmeden testi yaptırıp sonucu alıp gidicem nasılsa kanda garanti görülmüş olcak
hamişler varmı başına böyle şeyler gelenler.benim ilk hamileliğimde hiç böle şeyler olmuyordu gerçi ama hepsi farklı olabiliyormuş.başına böle şeyler gelen varsa paylaşsın lütfen..
Kız dünde bende oldu işyerinde acayip bir batma sanki biri bıçak sokup çıkarmış gibi oldu. Hayır olsun..
Kız dünde bende oldu işyerinde acayip bir batma sanki biri bıçak sokup çıkarmış gibi oldu. Hayır olsun..
bana iki güden beri oluyor nedense.ilk gebeliğimde hiç böyle şeyler gelmedi başıma.yada ben dikkat etmedim bilmiyorum sadece sabah bulantılarımı hatırlıyorum.hazırlıksız yakalanmıştım belkide ondan dikkat etmedim şimdi çok istiyorum ya kendimi dünliyorum resmen inşallah vardır yaaaa...
kaçta gidip kaçta gelirsin bu defa kesin dimi çatlatma insanı şaka bi yana da inşallah vardır bebişin tatlım bari sen iyi haber ver bize
nasıl şeylerrrr kasıktan vajinaya batmayımı diosun
bana iki güden beri oluyor nedense.ilk gebeliğimde hiç böyle şeyler gelmedi başıma.yada ben dikkat etmedim bilmiyorum sadece sabah bulantılarımı hatırlıyorum.hazırlıksız yakalanmıştım belkide ondan dikkat etmedim şimdi çok istiyorum ya kendimi dünliyorum resmen inşallah vardır yaaaa...
hamişler varmı başına böyle şeyler gelenler.benim ilk hamileliğimde hiç böle şeyler olmuyordu gerçi ama hepsi farklı olabiliyormuş.başına böle şeyler gelen varsa paylaşsın lütfen..
ne zamandır deniyorsunuz ?[/QU14
14 aydan beri deniyoruz ama tık yok offff keşke bu ay olsa.çok umutluyyum nedense
İnşaAllah canım.
Olsun daha iyi dinle sen kendini bizim gibi ye kafayı
nasıl bişey tatlımm