Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
regl olduktan sonra başlıosun ateş ölçmeye hergün yataktan kalkmadan alıyorsun değerini ve not ediyorsun yımırtlama döneminde ateşin yükselirken adet olmaya yakın zamanlarda düşüyor eğer düşmezse hamilesin diye biliyorum umarım anlatabilmişimdir cnm
kızlar kızlar gelem mi yanaızdan öpemmi siz kocişlerin koynunda ben soğuktan ölem mi benm kociş yok bu gece (sıyırmaya az kaldı doktorum nirdeee ) off sıcak
evet cok iyi anladim cok tesekkur ederim :))) umarim buna gerek kalmak ve bu ay cift cizgiyi gorurum diger arkadaslar gibi..
sen bu olaya sevindin galba ev sana kaldı dimii kısss
birazcık seviniorum klima kumandası bana kaldı resmen gece donuorum evde bi açıo klimayı heryer buz gibi yazdamıyım kıştamı belli değil
baksennnnn
birde şekil yapıodun siz kocişlen koynunda ben soğuktan ölemmi die
meğer sen kocişin koynunda soğuktan ölcekmişsinde haberimiz yokmuş
kızlar kızlar gelem mi yanaızdan öpemmi siz kocişlerin koynunda ben soğuktan ölem mi benm kociş yok bu gece (sıyırmaya az kaldı doktorum nirdeee ) off sıcak
Akşam bakınca oluyomuymuş kriz bu akşam geldi bana çünkü şimdi atlatırsam yapmadan yarın zaten kendime gelip beklemeye devam ederim atlatamaz isem yaparım
naz sen caliskan cocuksun ev odevlerini yaparken sub u gördünmü neler var adet hemislik ben karsilasamiyorum
ben 7 gün varken ve akşam yaptım ama adet geçmemişse sabah yapılmalı ben de dayanamayıp yapmıştım sabretmek lazım. e şimdi yapmanın anlamı olmadı o kadar erken yapınca ikna da olmuyorum kesin olmadığına :)
Ay kusuruma bakma başta dediğim gibi tabi sen daha iyi bilirsin ama heyecandan insan bildiğini de unutuyor ve de olumsuzluğa kendimizi kaptırmaya çok meyilliyiz hepimiz. Ben de bir ihtimal olmazı da oldurturmuyuz modundayım yaşanmış olaylar falan görünce duyunca belki yardımı olur azıcık moral olur diye yazayım dedim :)
hehehe=)) bende 14 gün kala yaptım tabiki tek çizgi çıktı hemde çift çizgi çıkması imkansızdı çünkü yeni yımırtlamıştım bi de bu ovülasyon döneminde ateş 38 e fln çıkarmı benim öle olmuştu hemen anlamıştım ogün yımırtladıımı şu an 9 gün var beklemek öldürüyor=(
ahahaha daha yumurtayla spermin birleşme ihtimali de yokmuş, onlar tüplerde birleşip, günler içinde rahme geliyor embriyo, ben de erken yaptım diyodum, ama evet ateş yükseliyo yumurtlama dönemi, yalnız ateş yğkselince yumurtlama olmulş bitmiş demek oluyor, önemli olan ondan daha önce ilişkiye girmiş olmak, o yüzden ateş takibini bikaç ay yapıp yumurtlama tarihini belirleyip ona göre ilşkiye girebilirsin.. ya da ovulasyon testi kullanabilirsin.
canımsın beni merak edip sorduğun için çok teşekkür ederim canımsın çok duygulandım bu ay umutluydum o yüzden biraz duygu yoğunluğu yaşıyorum ağlamaklı oldum keşke hamile haberi verebilseydim tam gününde oldum yani 17sinde kendime konduramadım üzüldüm bugün yazdım regl olduğumu iki gün bekledim nedense üstüne mi gördüm acaba diye ama bu yoğunlukta olmaz heralde denizcim beim doktara ne zaaman gitmem lazım adet bittikten sonramı yumurtalara bakılması açısından sordum seni ve nazı öpüyorum
selam kızlar....ya bişi sorcam ben ovulasyon gerçekleştikden kaç gün sonra gebelik kanda çıkar bilen var mı??? bat 29 temmuz bugünü saymazsak 9 gün var.çok heyecanlıyım çıkarmı kanda???
selam kızlar....ya bişi sorcam ben ovulasyon gerçekleştikden kaç gün sonra gebelik kanda çıkar bilen var mı??? bat 29 temmuz bugünü saymazsak 9 gün var.çok heyecanlıyım çıkarmı kanda???