- 3 Temmuz 2011
- 1.369
- 1
- 48
Hoşgeldin kıııı
yok daha olmadım eli kulağında sanki.
sen kesin iyi bir sonuc alacan ya yap su testi catlattin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin kıııı
yok daha olmadım eli kulağında sanki.
Yok canım ne kusuru, normaldir yani trafik yoğun burda, ben bile karıştırıyorum bazen
Sadece ağzından yel alsın diyimmm ve bu regl olma konusunu kapatiyim :))
sen kesin iyi bir sonuc alacan ya yap su testi catlattin
regl başlangıcın bu şekildemi olur normalde canım mesela benim kan gelir direktöle başta belirti fln kasık ağrısı olur bi inşallah görünmez kırmızıların
Allah ağzından duysun canımmmmm seni beklemeyi düşünüyordum ama bakalım
meraba arkadaşlar talcım beni listeden ağustos ayına terfi edebilirsin benim istenmeyen kırmızılar geldide üzüldüm birazcık ama oysaki belirtilerim çoktu ama bunada şükretmek lazım adet olmayıpta sorunları olanları duyuyoruz ben zaten önce tatil sonra memlekete gidiyorum biraz kafayı dağıtayım napalım allah bağışlarsa bir oğlum var olmazsada allah hiç olmayanlara anneliği tattırsın gerçekten bekleyipte gelmemesi çok zormuş döndükten sonra doktara gidiceem umudumuz diğer aylara kaldı alnımıza yazılmışsa birgün olur hamiş olan arkadaşlarımı tebrik ediyorum allah hayırlı bdoğumlar nasip etsin darısı bize olsun inşall görüşmek üzere
senin özelde konustuklarimiz dogruysa ihtimal büyük benim amipe sordum bana da zaten 25 igel yapalim diyor adam muayene ede ede ezberledi
forteli okudum arkadaslar piyasadaki 200 000 test icinde en iyisiymis hata payi sadece 10000 de 3 müs 4 gün önce yapilabiliyor
mrb kizlar bende araniza katildim dunden beri mesaj atabilmek iicin bekliyorum ancak simdi aktiflesti mesaj hesabim. Uzun zamandir takip ediyordum gerci sitenin yabancisiyim henuz artik beni yonlendirisiniz.buarada bugun ve yarin benim ciin cok onemli umarim kirmizi hicbirsey gormem nefret eder oldum artik:) dualarinizi eksik etmeyin ne olur allah hepimizin kucagini doldursun hayirlisiyla..
caliskan kizin hali ne deyimHayırlısı olsun subcum sağlık olsun
hepimiz hepimize dua ediyoruz yabancilik cekmezsin merak etme naz ablan burda topik in en caliskanimrb kizlar bende araniza katildim dunden beri mesaj atabilmek iicin bekliyorum ancak simdi aktiflesti mesaj hesabim. uzun zamandir takip ediyordum gerci sitenin yabancisiyim henuz artik beni yonlendirisiniz.buarada bugun ve yarin benim ciin cok onemli umarim kirmizi hicbirsey gormem nefret eder oldum artik:) dualarinizi eksik etmeyin ne olur allah hepimizin kucagini doldursun hayirlisiyla..
saglikli idrar testi sabah idrari ile yada 4 saatlik sikisma sonucu olan idrari bir miktar akittiktan sonra bir kaba alacaniz idrarla yapilmasi imis tatlisAkşam bakınca oluyomuymuş kriz bu akşam geldi bana çünkü şimdi atlatırsam yapmadan yarın zaten kendime gelip beklemeye devam ederim atlatamaz isem yaparım
Hoşgeldin canım hayırlı haberlerini alırız inşallahhh. Biz de ne yapalım okuyormuşsun zaten kafayı yidik :)
mrb kizlar bende araniza katildim dunden beri mesaj atabilmek iicin bekliyorum ancak simdi aktiflesti mesaj hesabim. uzun zamandir takip ediyordum gerci sitenin yabancisiyim henuz artik beni yonlendirisiniz.buarada bugun ve yarin benim ciin cok onemli umarim kirmizi hicbirsey gormem nefret eder oldum artik:) dualarinizi eksik etmeyin ne olur allah hepimizin kucagini doldursun hayirlisiyla..