Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde 9 gün var ama bilmiyom bir garibimben daha yumurtlama dönemine girmedim...daha var anlıyacağın...
canim kardesim git iyi bir dinlen belki dr.ada gerek kalmayacak sana özelmesajdan gelismeleri yazarim bendw nazdan umutluyum kendimi bosverdim neyse canim dr. a gidersen yaz tatildede doyasiya tadini cikar umarim döndünde her sey daha güzel olur agustos topigi acildi canim ama nasip belki burdan belki ordan devam ederiz önemli olan topik degil bizim beraber olmamizcok öpüyorum kendine iyi bakben bu hafta sonu tatile çıkıyorum canım doktara gidersem tedaviye başlarsa yarım kalır gelince giderim artık bende seni ve nazı çok merak ediyorum inşallah ikinizde hamilesinizdir kendim kadar sevineceğim valla denizcim sen bi topik açsana ağustosla ilgili başlıkla beraber yine aynı arkadaşlar devam ederiz ne dersin
heyy maşallah be topik hamile kaynıyor
tebrik ederim canımmm sağlıkla al kucağına
kızlar ben adet oldum bu ay yine olmadı ben ağustos ayına taşınacam
Bu agustosun topikini kim acacakti ya acsin da biz de yen listeyi bekleyelim bari
cnim yaninda bana da bir sandalye ayir canin sagolsun üzulme tatlimkızlar ben adet oldum bu ay yine olmadı ben ağustos ayına taşınacam
eger 28 günde adet olan biri 14. günde yumurtasi catlar yok bu catlatmayi 1-2 gün sonra yasarsa gec döllenme olur galiba sanirsamKizlar gec dollenme nasil oluyor?
kis ben umidi kestim diyon duymuyonmu kankaaaaaaöyle tabi ben sizinle konuştuklarımı ne kocamla ne annemle nede kardeşimle konuşuyorum sende beni anlamazsan başka kim anlar dimi ama burda hepimiz farklı yerlerde tek yürek olmuş aynı şeyi diliyoruz sen almanya ben istanbul öbürü ankara ne farkede:92:
seni aldatirmiyim ilk göz agrim sabah senden sonra mesaj kutumu bile bosalttim haber verirsin diyeÇenebaz seniii günde kac kişiyle mesajlaşiosun bakim beni aldatiomusun yoksa bebemmmm
bak bi ortak noktamız daha bende elektronik teknikeriyim eşimle meslektaşız fekatt çalışmama zin yok herşeyimiz 4.4lük tek anlaşamadığımız konu bu beni çalıştırmıyor aşırı kıskanç ben işe gidersem ve orada biri bana iltifat fln eder gözü takılır yada bekar sanıp salça olur diye ödü kopuyor tabi 5 yıldır artık pes ettim bende çocuk doğurup ev kadını olmaya karar verdim demekki o kdr güçlü ve dediği dedik bi kadın değilim yani kavga ederiz diiye ödüm kopuo çok seviyoruz birbirimizi ondan galiba
acildi canim cok oldu ama bilmiyom burda kalmak istiyom ben bananeeeeeeeeeeeeeeeeeeBu agustosun topikini kim acacakti ya acsin da biz de yen listeyi bekleyelim bari
dogru söylüyon canimrainbow açmadımı kızlar yanlışmı hatırlıyorum ben
cnim yaninda bana da bir sandalye ayir canin sagolsun üzulme tatlim
eger 28 günde adet olan biri 14. günde yumurtasi catlar yok bu catlatmayi 1-2 gün sonra yasarsa gec döllenme olur galiba sanirsam
kis ben umidi kestim diyon duymuyonmu kankaaaaaa
seni aldatirmiyim ilk göz agrim sabah senden sonra mesaj kutumu bile bosalttim haber verirsin diye
Bu agustosun topikini kim acacakti ya acsin da biz de yen listeyi bekleyelim bari
aksam kimler topikte
Kizlar ben eskiyi okuyup yavas yavas araniza katilicam
aksam kimler topikte