canım benim yaaaaemin olki deryada beni bir daha hic unutamiyacak bunu nasil dedim ya mahvolacak musluklari kapattim artik su bile damlamaz bende ona dün dogururken bana mi güvendin dedim orayi hic acma icim yaniyor aklima geldikce
sana sonsuz katılıorum canımmm hayatta kendin için çalış didin sonra başkası faydalansınnn bana terss
o nedenle ne yap ne ett tedavını sürdür gerekirse tüp bebek yap
amin canım sen doğal yollamı uğraşıosun bu arada eşinde gençmiş daha sizinde inşallah kolaylıkla olurr ilk gecede hamiş kaldığına göre:))
canlarım kahvaltı yapmam lazım acıktım bir süre yokum sayfam açık kalacak gelirim işim bitince öptüm hepinizi
se bebisini düsün
canımcımm ağzından bal damlıo valla evet çok büyümüşlerr diorum ya neyse beslendin onları :) inşallahh tutmuşturdeniz çok güçlü bir kadın isteyip de yapamayacağı birşey olduğuna inanmıyorum.hayal kırıklığına uğramamak için karamsarlaşıyoruz aslında.yumurtaları çatladığı için çok şanslı o kadar büyümüşlerdi ki kist diyordu ama bak çatladı.umut her zaman vardır.allah istedikten sonra şartlar ne olursa olsun olmayacak bir şey yok.allah hepimize hayırlısını versin.hepinizi çok seviyorum gönlünüzden geçenleri rabbim versin en kısa en hayırlı zamanda
canlarım kahvaltı yapmam lazım acıktım bir süre yokum sayfam açık kalacak gelirim işim bitince öptüm hepinizi
evet cnm doğal yolla henüz daha yeni başladık zaten eşim genç evt 2 yaş var aramızda en çokta o istediği için düşündüm 2. bebeği Allah kısmet ederse inşallah
sibel senin belirtiler battan kac gün önce baslamisti nelerdi
güclülük ne ki para pul kariyer hersey olabiliyor calisinca ama bazi seyler sadece allah isterse oluyor yada ben öyle düsünüyomdeniz çok güçlü bir kadın isteyip de yapamayacağı birşey olduğuna inanmıyorum.hayal kırıklığına uğramamak için karamsarlaşıyoruz aslında.yumurtaları çatladığı için çok şanslı o kadar büyümüşlerdi ki kist diyordu ama bak çatladı.umut her zaman vardır.allah istedikten sonra şartlar ne olursa olsun olmayacak bir şey yok.allah hepimize hayırlısını versin.hepinizi çok seviyorum gönlünüzden geçenleri rabbim versin en kısa en hayırlı zamanda
hem bebişimi hem sevgili arkadaşımı düşünebilirim sanırım tombisim
hayırlısıı canımm olur inşallahhh
bat'tan 10-15 gün önce başladı canım.ilk önce göğüslerim çok sızlamaya başladı.karnım şişti ama ben bunları adet olucam diye yordum fakat adette bu kadar erken başlamıyordu.kasıklarımda batmalar oldu kesik kesik ara ara.ateş basmaları oldu ki ben böyle olmadım hiç eşim bile dedi.burda göğüsde damar falan okudum merak ettim kendiminkine baktım sağ göğsümdeki damarı yeni farketmiştim göğüs ucu etrafındaki halkanın üzerinden mor gibi damar belliydi ve göğsümün diğer bölümünde de belirgindi.gaz sorunum oldu ama gaz bat'a daha yakındı 3 gün öncesinde oldu.
canım benim yaaaa
bu arada ohhh iyi demişsinnn valla diorum ya sana onlara inatt doğur şu çocuğuuğraş didin beni dellendirmeee yoksam gelirim oraya bakkkkk sonra benden hamiş kalırsınnn :)
yok canım çalışmıorum evlenmeden önce postanede çalışıodum :)çalışıyormusun evdemisin sen canım?
bende siziiiiiiiiiiiiiiiicanımcımm ağzından bal damlıo valla evet çok büyümüşlerr diorum ya neyse beslendin onları :) inşallahh tutmuştur
aminn canım bizde seni sevioruz bebişimm.. daha doğrusu hepinizi tanıdıkça bağlanıorum :))
canim adetten sonra baslayan ates ölcümüne göre ates anlam kazaniyor ne zaman yükseldi ne zaman düstü vs..............kasıktan bele doğru derin bi ağrım varrr yaaaa:95:
ateşimde yükseldi 36.8 oldu:26:
sende haklısın canım ne diim valla sana özelden mesaj atıcaktım ama özel mesaj kapasiten doluymuşş emizle biraz:)ben yine uzuldum ona benim kardesim benim kizim gibidir o cok kücük evlendi türkiyeden birini getirdi adamin meslegi yok 3 cocuk yani zor ama evin incisi annemle babamin birtanesi onlarin istedini yaptiya madalyalandi sanki izin zamani biletler ates pahasi dün öyle soguk konusunca napalim gidemiyecez dedi icim acidi ama dur demenin zamani gelmisti sonra annem aradi aklinca nasihat veriyor onada actim agzimi susutu esim hep derki fazla iyilik enayiliktir haketmeyene der hakli ama kardes iste ne deyim
sende haklısın canım ne diim valla sana özelden mesaj atıcaktım ama özel mesaj kapasiten doluymuşş emizle biraz:)
yok canım çalışmıorum evlenmeden önce postanede çalışıodum :)
ama evde bi ara yani boğum yapana kadar takı yaptım hemde sattım görümcem öğretmendi okullara falan gidip satmıştım :) bayağıda kazanmıştım varya :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?