arkadaşlar ben kaçar birazdan doktora gidicem hepinizi öpüyorum seviyorum canlarım benimm kader arkadaşlarım :))) kendinize iyi bakınn
güle güle tatlım hayırlı haberlerle gel inşi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar ben kaçar birazdan doktora gidicem hepinizi öpüyorum seviyorum canlarım benimm kader arkadaşlarım :))) kendinize iyi bakınn
Evet haklısınız geçmişi okumadan yazamıyorum valla :) 5 tane hamilemiz varmış ha. Hadi hayırlı uğurlu olsun inşallah.
öncelikle kristal bebek geçmiş olsun canım bezeler mi çıkmış koltukaltında ne olmuş üzüldüm. Aman ihmal etme ama bekleyebilecek birşey mi acaba sor da hamileysen ters birşey olmasın canım
angel-lıght angel evlilik yıldönümüz kutlu mutlu olsun
tombişcancım ne güzel ıslattınız akşam ha ruhsat olayını süper.
Aysen k hamileymişsin tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin
zozdemir çift çizgi gördüm yazmışsın hamilesin dimi harika yaaa dün çok bereketli bir gündü ben de mi test yapaydım acaba:)
turtas naber canım duyguların karışık olmasın tadını çıkar senin değerin de çok yüksekti hatırladığım kadarı ile ters birşey olsa böyle yüksek olmazdı nasıl kutladınız eşinle bir de yıldönümnüze denk gelmiş herhalde süper :) ayarlasan olmaz.
Melek 63 senden naber canım nasıl kutladınız evde eşinle
senin testi cok merak ediyom inan ben yapmayacam zatende icimde bir his var seensin sanirim hamisin 6. Si
Evet haklısınız geçmişi okumadan yazamıyorum valla :) 5 tane hamilemiz varmış ha. Hadi hayırlı uğurlu olsun inşallah.
öncelikle kristal bebek geçmiş olsun canım bezeler mi çıkmış koltukaltında ne olmuş üzüldüm. Aman ihmal etme ama bekleyebilecek birşey mi acaba sor da hamileysen ters birşey olmasın canım
angel-lıght angel evlilik yıldönümüz kutlu mutlu olsun
tombişcancım ne güzel ıslattınız akşam ha ruhsat olayını süper.
Aysen k hamileymişsin tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin
zozdemir çift çizgi gördüm yazmışsın hamilesin dimi harika yaaa dün çok bereketli bir gündü ben de mi test yapaydım acaba:)
turtas naber canım duyguların karışık olmasın tadını çıkar senin değerin de çok yüksekti hatırladığım kadarı ile ters birşey olsa böyle yüksek olmazdı nasıl kutladınız eşinle bir de yıldönümnüze denk gelmiş herhalde süper :) ayarlasan olmaz.
Melek 63 senden naber canım nasıl kutladınız evde eşinle
günaydın arkidişler, güne çok kötü başladım, bu yaz gününde grip oldum :2: Bağırsaklarda fora :94: Bebiş için nasıl çalışacağım bu halde bilmiyorum :26:
günaydın listende ben yokum ama sana günaydın nazzcıım
Aaa aşkolsun canım tek tek yazmadım yani geçmişi okuyup aklımda kalanlara cevap yazdım sana da günaydınlarrrrrr. Nasılsınbak hatta diyecektim alınma olmasın diye daha burdan adını sayamadığım arkadaşlarım diye ha aha aha ha:) kaset kapağı sanki mübarek :)
Geçmiş olsun canım biraz toparlan çalış aaaaa kızıcam ama
bu defalık unuttum bi daha olmasın
Eee ne haber canım test fln yaptınmı anlat bakem
fenalardayım nazzzz , bide işteyim ağlayacağım şimdi , bu arada bugün bide kadın doğuma gideceğim dr beni bekler acaba anlar mı bişeyler varsa ya da daha erken mi
günaydın kızlarr iki tane bebişimiz mi varrr :)))
Doktor için acele etme kadın doğum için yani.
Yok canım ben şimdi beklenmeyen regl gününü bekliyorum yarın öbürgün
sonra da regl olmaz isem 1 hafta bekleyip öyle yapcam . Sen ne yaptın?