18 gün olmuş idrarda kesin çıkar.içimden bir his hamilesin diyor:)
normal sarma ici hazirla az ocakta kavurki pismesi kolay olsun iri prasa al beyaz yerlerini kes sicak suya batir cikar yumusar o sonra pirasayi masaya yatir ici koy ücgen sekilde sar firin tepsisine koy suyunu fazla koyma cektikce ekle uzeri ni folyayla kapat firinda pisir ocaktada olur ama uzerine agir bir tabak koy yavas yavas pisir sarmisakli yogurtla güzel olur keske yanimda olsn ben yapardim sana
kızlar bişi sormak istiyorum benimde adet günüm yarın baktım akıntım var açık renkli acaba bu adet olucammmı demmek,sanki bi yerde okumuştum hamilelik belirtisi olarak akıntı falan oluyomuşş,bilgisi olan varmı???göğüslerim çk acımıyo ama damarlar çıktı yeşil mor,arada kasık ağrısı var ama bu akı ntı ne onu anlamadım????
kolaymış tarifi çok sağol cnm
sen iste seker ben sana duyulmamis tarifler yazarim ama önce kendin dene bak ispanak yap cok kolay ispanagi soganla cok az susuz ocakta cevir firin tepsine koy sonra normal bir köfte harci yap böyle auc ici büyüklükte sekil ver ispanagin uzerine yerlestir her köftenin uzerinede bir yaumurta kir firinla bunu sofraya sicak koy yoksa soguyunca yumurta olmuyor yaninda yogurt afiyet olsun
cnm sanki kesinleşti gibi ne yapacağım ayran çorbası kemikli fasulye zeytinyağlı enginar ve pırasa pilav salata yetmezmi
regli belirtileryle gebelik nerdeyse aynı canım bende kesnleştrcm pazartesi ama inan sanki regli olcm gibi sancılarım oldu içimden her an boşalck gibi sivilcemde çıktı
hala devam ediyormu peki benim dün gece oldu çok ağrım bugün yok göğüslerim başladı bugünde ellediğim zaman
kızz hamılelerın canı cekcek yaaavvv ayy dolmalar falan bzede yollayın balii:)
pozitifffffffffffffffff çıktıııııııııııııııııııııııııııııııı
canım yumurtam 7 sinde çatladı bat 21'e kaydı ama ben 22 sine kadar bekleyeceğim inşallah çok kararlıyım
kısmet canım ya kimyasal gebelikte 4 gün önce öğrenmiştim. ama sonra korktum önceden test yapmaya tövbeliyim
eger önceki atesin bu degerlerin altinda ise sanirim sen hamilesin bak gör
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?