- 3 Temmuz 2011
- 1.369
- 1
- 48
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pazartesiyi bekleyi diyorum dün gece ve bugün adet belirtileri oluyorr zamnda geçmiyor bir gün daha sabır sabır
bizim dr.lar bedava yapiyor eczanede 4 gün önce cikan erken gebelik testi varmis bakalim cok cesitli test var yaaaaaaaaa sanirim en iyisi kan bu sipaciklar daha dogmadan cüzdani bosaltiyorlar canim yaaaaaaaaaa
sarma fasulye aklıma gelenler şimdlkkızlar konumuzla alakalı değil ama yarım misafirim var bana zeytinyağlı yemek çeşitleri sölesenize ne yapacağımı bilmiyorum ya bu sıcakta
kızlar konumuzla alakalı değil ama yarım misafirim var bana zeytinyağlı yemek çeşitleri sölesenize ne yapacağımı bilmiyorum ya bu sıcakta
olur tabiki her zaman beklerim.pek bir sönük orası.agustos topigine girmek icin illada agustosumu bekliyecez rain simdiden yer kapsak olmazmi
olur tabiki her zaman beklerim.pek bir sönük orası.
peki kızlar adetin 18. günü çatlatma iğnesi olurmu netten okuduğum kadarıyla hep 14. 15. günler şimdi daha çok kafam karıştı ben ilk çocuğumada çatlatma iğnesiyle hamile kalmıştım ama istanbuldaydım doktorum çok iyiydi ve güveniyodum hiç böle kaçıncı günmüş kaç mm olmuş hiç bişe sormuyodum bu sene sivasa tayin çıktı burda gidiyorum doktora ama pek güvenmediğim için böyle inciğini cıncığını araştırıyorum
18 gün olmuş idrarda kesin çıkar.içimden bir his hamilesin diyor:)peki kızlar adetin 18. günü çatlatma iğnesi olurmu netten okuduğum kadarıyla hep 14. 15. günler şimdi daha çok kafam karıştı ben ilk çocuğumada çatlatma iğnesiyle hamile kalmıştım ama istanbuldaydım doktorum çok iyiydi ve güveniyodum hiç böle kaçıncı günmüş kaç mm olmuş hiç bişe sormuyodum bu sene sivasa tayin çıktı burda gidiyorum doktora ama pek güvenmediğim için böyle inciğini cıncığını araştırıyorum
sarma fasulye aklıma gelenler şimdlk
evde ne var zeytinyagli fasulye yap mesela yada ben yazin cok severim firinda köfteli ispanak yada kereviz severmisiniz bilmem
aaaaaaaaaaaaaa ciddimiisn canım çok özür regl döneminde acayip ağrım vardı o zman mı acaba.bu ara misafirlerimde var ya pek ilgilenemiyorum :26:ben oraya sana hayırlı olsuna geldim ama benimle ilgilenmedin :2:
yazın misafir ağırlamak hakkaten zor.insan ne yapacağını şaşırıyor.bize genelde arkadaşlarımız yada yakın ahbaplarımız geliyor öyle çok çeşit yapmıyorum ben ya mantı yapıyorum hemen yanımda yapan bir kadın var harika oluyor.yada pizza falan yapıyorum soğuk içeceklerle iyi oluyor.
ama sana gelenler aile ise durum farklı olabilir.
sen dr. güven bende de klomen baslama tarihim farkliydi ama sen takilma gevse biraz bak sikiyon kendinipeki kızlar adetin 18. günü çatlatma iğnesi olurmu netten okuduğum kadarıyla hep 14. 15. günler şimdi daha çok kafam karıştı ben ilk çocuğumada çatlatma iğnesiyle hamile kalmıştım ama istanbuldaydım doktorum çok iyiydi ve güveniyodum hiç böle kaçıncı günmüş kaç mm olmuş hiç bişe sormuyodum bu sene sivasa tayin çıktı burda gidiyorum doktora ama pek güvenmediğim için böyle inciğini cıncığını araştırıyorum
canim benim durumuma ne diyon bir omuz at hadi bacim yaaaaaaaaaaolur tabiki her zaman beklerim.pek bir sönük orası.
aaaaaaaaaaaaaa ciddimiisn canım çok özür regl döneminde acayip ağrım vardı o zman mı acaba.bu ara misafirlerimde var ya pek ilgilenemiyorum :26:
rain ben ne zamn yapayim sence ya burda senin cevabini bekliyom hadi dr.cugum canisim tatlisim18 gün olmuş idrarda kesin çıkar.içimden bir his hamilesin diyor:)
enginari kemikli yapma agir olur yada ben sevmiyom diye yaziyom kiz buldum prasa dolmasi yap yada böyle yogurtlu birseyler yap fazlada sikma ne varsa onu yapaslında fasulyeyi sıcak yemek olarak yapmayı düşündün kemikli enginar yapmayı düşündüm ama ilk defa yapacam kızlar nasıl olur tadı
rain ben ne zamn yapayim sence ya burda senin cevabini bekliyom hadi dr.cugum canisim tatlisim
enginari kemikli yapma agir olur yada ben sevmiyom diye yaziyom kiz buldum prasa dolmasi yap yada böyle yogurtlu birseyler yap fazlada sikma ne varsa onu yap
Ben de istiyorum hem de çoooooooooooooooooooook.Bat 29 temmuz tabii gecikme olmazsa.
enginarı değil cnm fasulyeyi kemikli yapayım diyorum pırasa dolmsı nasıl oluyoki ben hiç yapmadım