slm kızlar sanırım ben hamileyim iki test yaptım ikiside silik hemde farklı testler ayrıca bata 3 gün var gerçi sabah idrarıyla tekrar yapçam
inanmıyorumm şuanda şokdayım ayy haadi inş... Ama bize hemen belirtilerini söyle nolurrrr!
fundam hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Yupiiiiiiiiiiii laylıri layliri lay liri lay loy layliri laylirilaylirilay lay
melek burayaaaaaaa yumruk havayaaaaaa meleeek buraya yumruk havaya oleeyyyyy oleyyyy oleyyyyy şak şak şak şak şak şak şak şak
slm kızlar sanırım ben hamileyim iki test yaptım ikiside silik hemde farklı testler ayrıca bata 3 gün var gerçi sabah idrarıyla tekrar yapçam
h.bulduk cnmm...
tebrik ederim cnm 2 testtede çıktıysa doğrudur kesin allah yüzünü görmeyi nasip etsin inş
isimlerimizi silcez bu listeden allahın iznyle hani bebiş listesi varya o işte senin mesai bitmedimi
aaaaaaaaaaaaa aynı benm belirtilere benzyr benmde karnım belim hep agrıdı ya allahım yüzüne baksın inş ya fundacım sabah yaptıgında gir iki kelime yaz olurmu bitanemyok cnm yaaa 6 buçukta bitiyor.Ama çok fenayım belim karnım birbirine girdi...Gece regl olucam galiba...Birde yorgunluk varki sorma halbuki sabahtan beridir oturuyorum bişi yapmadım..
melek ççokkkk sevndim allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsn...
Naz bizdede var kesin ben diyom bak. Ahanda yazdım buraya. Hem hamile gibi davranmaya başladıkdaayy çok heycanlı
aaaaaaaaaaaaa aynı benm belirtilere benzyr benmde karnım belim hep agrıdı ya allahım yüzüne baksın inş ya fundacım sabah yaptıgında gir iki kelime yaz olurmu bitanem
melek ççokkkk sevndim allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsn...
naz bizdede var kesin ben diyom bak. ahanda yazdım buraya. hem hamile gibi davranmaya başladıkdaayy çok heycanlı
teşekkr canım ilişkiden 3 5 gün sonra süt kesigi gibi akıntı geldi 1 hafta boyunca bide sanki regli oldm olcm dedim aşırı agrım oldu ve sivilce çıktı yüzümde reglide çıkardı hep ve kesn yok dedm başka belirti yok canım
erkenden ama tamammıTabi cnm yazarım.Zaten yarında 1.e kadar işteyimm.....Mutlaka haber veririm..
erkenden ama oky fundamTabi cnm yazarım.Zaten yarında 1.e kadar işteyimm.....Mutlaka haber veririm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?