- 30 Haziran 2011
- 1.868
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırdır inşallah
Buarada dünkü gibi ama azcık daha kayganlaşan bir akıntım mevcut ilgilennelere duyurulur :) işiniz gücünüz yok benim akıntımın kıvamını merak edeceksiniz sanki . Neyse ben bilgi vereyim de yarın öbürgün (5 gün sonra) pozitif sonuç aldığımda yok efendim ben duymadııım ne olmuştu sende ne belirtiler olmuştu falan derseniz söylemem
Döllenme olmamış ise nornalde adete doğru kuruluk olurmuş ama ben vıcık vıcığım yaşasııınnnnnnnnnnnn :)
bana küsmüşşşşş öğlen yemekkte yanıma gelmek istedi bende şaka yapıyor zannettim çok fazla ısrar etmedim küstü ve de tartıştık.. ya otton boktan sebeplere kavga ediyorum liseli gençler gibii
akşam gönlünü alırsın canım
bana küsmüşşşşş öğlen yemekkte yanıma gelmek istedi bende şaka yapıyor zannettim çok fazla ısrar etmedim küstü ve de tartıştık.. Ya otton boktan sebeplere kavga ediyorum liseli gençler gibii
tatlım inşallah hamişsindir. bnde aynı durumdayım aha altıma kaçırdım diom gidip bakıom bişi yok... hep devam eder inş. çatlıcam valla gidip test yaptırsammı biri bana engel olsun lütfen günüm gelene kadr test yaptırmıcam....
bende adet düzensizliği var şu ovülasyon günlerini bi tutturamıorum haftaya yumurta takibine başlıcam ilk hamile bu şekilde kalmıştım ama 3 aylıkken kalbi durdu meleğimin
üzülme canım olur hamilelikte öyle şeyler bozma aranı sen ne de olsa bebeğinin babası :)
Ay kıyamam yine olur merak etme allah'în izni ile
bende adet düzensizliği var şu ovülasyon günlerini bi tutturamıorum haftaya yumurta takibine başlıcam ilk hamile bu şekilde kalmıştım ama 3 aylıkken kalbi durdu meleğimin
tatlım inşallah hamişsindir. Bnde aynı durumdayım aha altıma kaçırdım diom gidip bakıom bişi yok... Hep devam eder inş. çatlıcam valla gidip test yaptırsammı Biri bana engel olsun lütfen günüm gelene kadr test yaptırmıcam....