- 24 Kasım 2010
- 716
- 13
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar sanırım ben hamileyim iki test yaptım ikiside silik hemde farklı testler ayrıca bata 3 gün var gerçi sabah idrarıyla tekrar yapçam
slm kızlar sanırım ben hamileyim iki test yaptım ikiside silik hemde farklı testler ayrıca bata 3 gün var gerçi sabah idrarıyla tekrar yapçam
kızlar sabahtan berı uyuz oldum test sonucunu bekledım buyuk bır heyecanla yuregım agzımdddn cıkıcak gıgıydıkı neyse sonucc geldı bosuna heyecan yapmısım sonucc negatiff bakalım ne zaman gelıcek kırmızılar
çok üzüldüm tatlım hayırlısı olsun bir dahakine inşallah.bu gece bol bol dua et.ben de edicem hepimiz için öpüyorum canım
kızlaaar merhaba,
ovulasyon testlerine başladım ya günler geçmek bilmyor :) bugün 7. günüm ama ben başladım belki erken yumurtlama olur :) spirulina ve evening primrose oil etkili olursa süper!
kızlaaarr tatildn döndüm, haberler var mı ? benim bat 23 temmuz daha çok var, ama döner dönmez kayınvalidem hamile olduğumu düşünmeye başladı ben de anlam veremedim hayırlısı olsun,ovulasyon testinde pozitifi gördüm bu ay 14.gün, hatta 15.gün de gördüm, bu bal tarçın çörek otu yumurtlamamı sağlıyor gerçekten, kalmazsam yine kullanıcam.. fortel erken test aldım bu arada yarın 7 gün kalmış oluyor, çok erken ama bi ihtimal pozitifi görürsem diye merak içindeyim sabah idrarımla yapıcam sanırım bu gece çooook dua edin, birbirimize dua edelim, Rabbim hayırlısıyla ol desin ve olsun bu iş, amiinnn
kızlaaarr tatildn döndüm, haberler var mı ? benim bat 23 temmuz daha çok var, ama döner dönmez kayınvalidem hamile olduğumu düşünmeye başladı ben de anlam veremedim hayırlısı olsun,ovulasyon testinde pozitifi gördüm bu ay 14.gün, hatta 15.gün de gördüm, bu bal tarçın çörek otu yumurtlamamı sağlıyor gerçekten, kalmazsam yine kullanıcam.. fortel erken test aldım bu arada yarın 7 gün kalmış oluyor, çok erken ama bi ihtimal pozitifi görürsem diye merak içindeyim sabah idrarımla yapıcam sanırım bu gece çooook dua edin, birbirimize dua edelim, Rabbim hayırlısıyla ol desin ve olsun bu iş, amiinnn
ben geldimmmmmmmmm hic soru sormayacam dr. gittim gene nasiliz bakayimmmmmmmm
ben geldimmmmmmmmm hic soru sormayacam dr. gittim gene nasiliz bakayimmmmmmmm
canım ben birinden duydum daha yeni Enbiya suresi 87. 88. ayetleri abdestli olarak ilişkiden önce giyinikken Besmele çekip 3 kere okuyosunuz ben yeni deniyorum istersen dene duadan zarar gelmez rabbim isteyen herkese çocuk nasip etsin inşallahkizlar iyi aksamlar hepinizee,
kandiliniz mubarek olsun,bu gecede hamile olabilmek icin bildiginiz bi dua varmi?
rabbim hepimizin gonlundekini tez zamanda versin insallahh