teşekkr şekerm ya darısı başınıza inş gerçi hala korku içindeym kan testini almadan ama hayırlısı artık
ama bu beliirtiler bende yok sade kasıklarıma arada sıra da ağrılar giriyor çok hafif yumurtalarım falan agrıyor geçiyor gögüslerim çok çok şişti regl dönemimden daha farklı bir şekilde damarlar çıktı ve afedersin gazım çok varrr???
çıkacak çıkacak kanda da bak gör helal olsun be medari iftiharımız :) maşallah kız poponu kaşı nazar değmesin.
seni sevyrm bunu untma emi tatlımAnlaşıldı mesaj alındı plisssss
seni sevyrm bunu untma emi tatlım
Bende seni seviyorum bitanemmm.........Bu ay test mest yapmıcaktım sırf sizin için yapıcam valla...
evet canım yani ıkınsam içimden boşalck gibi kırmızılar sancım filan varıkınasım geliyo demişsin ya ben de öyleyim :) :9 :)
kızlar hepinize iyi akşamlar.ben kaçayım..görüşürüz..
bende kaçar kızlar yarın görüşürz duanızda benide unutmayın olurmu a.e.olun inş bu hayırlı gün hayırlı haberlere vesile olsun
kızlar sabahtan berı uyuz oldum test sonucunu bekledım buyuk bır heyecanla yuregım agzımdddn cıkıcak gıgıydıkı neyse sonucc geldı bosuna heyecan yapmısım sonucc negatiff bakalım ne zaman gelıcek kırmızılar
Ay bitanem yaaa senin kaçıncı gündü bugün adet geçmiş miydi
bugun 2gun gecmıstı adetımden sonuç kocaman 1,0cıkmıs olmadı malesef olması mucizeydi zaten o mücizemde gerceklesmedi malesef
kızlar sabahtan berı uyuz oldum test sonucunu bekledım buyuk bır heyecanla yuregım agzımdddn cıkıcak gıgıydıkı neyse sonucc geldı bosuna heyecan yapmısım sonucc negatiff bakalım ne zaman gelıcek kırmızılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?