Doğru yaaa kocalarımızı unutmuşum ben bebeğe daldık ha aha aha ha ah:) süper olur süperrrrrr bu gece böyle bir sahni için dua edeceğim. Bi de kızlar ben şey istiyorum örgü örelim bizim evde cam kenarında ormana doğru oturalım örgü örelşim bu benim hayalim. Bebekleri yatırdıktan sonra. :) bir odada birsürü bebek yatsın :) içerden ses gelince kiminki ağladı diye koşalım olmaz mı :)
ohh ne alaaa memleket, istanbullu' lara bak sen hele,
biz ne edeceğiz buralarda siz gezerken,
kıskançlık yapayım bari biraz bu da bir gebelik belirtisidir belki
sen nerdesin canım gel sende misafirimiz olursunn :))
Ayy canım benim, düşünmen yeter
Bende Bursa' dayım yakın sayılırım size :))
Buyur gel sen de başımın üstünde yerin var
hmmm çookk güzel ama ben örgü örmeyi bilmem kii :)))
Ayy canım benim, düşünmen yeter
Bende Bursa' dayım yakın sayılırım size :))
çaktırma ben sadece öyle uzayıp giden atkı falan örebilirim ben de pek örmem çok bilmem ama hayalim :)
ozaman örgü örmeyi bilmeyen ilk ağladıklarında bebeklere koşacak içeriye ha ha aha aha h:)
canım benim sağol, bende beklerim bursa' ya yolunuz düşersee bebiklerinizle gelin ama ısıriim azcık onları:1:
ay yakınmışın kıs bi feribota binersin ben maltepeye varana kadar sen çoktan gelirsin zaten :)
kesinlikle öyledi zaten bana bir dikkat etseler ya sapık dicekler yada delii az önce molaya çıktı sigara çay çaya şeker atıcaktım toz şeker paket halınde olan minik kutulardan 3 tane aldım sigaramı yaktım arkadaşıma belirtilerimi anlatıyordum sigara külünü çaya attım şekerleride küllüğeyok yok ben iiyi değilim iyiden iyiye sıyırdımm
Bursa nın neresinden canım, teyzem de orada oturuyor ,anne taraflı bandırmalıyız:90:
ben her ayın 4 ünde düzenli adet oluyordum.ama bu ay 12 gün geçti.6. Gün test yaptım negatif çıktı.9. Gün yaptım negatif çıktı. Hamilemiyim acabaaa kan testine gitmeye korkuyorum olumsuz çıkar diye ne yapsam bilmiyorum
rahmanlar-tamiranede oturuyorum geçerken benide alınn
Nilüfer ilçesindeyim canım, bilir misin buraları..
kıslar ben bi sigara içip geliyorum hemen lütfen öle çok yazmayın takip etmesi çok zor oluyoo
Eti senin kemiği benim artık teyzesi değil misin yeri gelir ısırırsın yeri gelir öper koklarsın kendi bileceğin iş :) ben öyle pimpirikli anne olmam al benimkini yoğur :)
Nilüfer ilçesindeyim canım, bilir misin buraları..