Temmuz ayında hamile kalmak isteyenler..

hmmm çookk güzel ama ben örgü örmeyi bilmem kii :)))

çaktırma ben sadece öyle uzayıp giden atkı falan örebilirim ben de pek örmem çok bilmem ama hayalim :)
ozaman örgü örmeyi bilmeyen ilk ağladıklarında bebeklere koşacak içeriye ha ha aha aha h:)

hmmm çookk güzel ama ben örgü örmeyi bilmem kii :)))

çaktırma ben sadece öyle uzayıp giden atkı falan örebilirim ben de pek örmem çok bilmem ama hayalim :)
ozaman örgü örmeyi bilmeyen ilk ağladıklarında bebeklere koşacak içeriye ha ha aha aha h:)

bana uyar ozaman ben hepisine birden koşarım size çay yaparım siz örgülerinizi öre durun :))

Eti senin kemiği benim artık teyzesi değil misin yeri gelir ısırırsın yeri gelir öper koklarsın kendi bileceğin iş :) ben öyle pimpirikli anne olmam al benimkini yoğur :)

canım benim sağol, bende beklerim bursa' ya yolunuz düşersee bebiklerinizle gelin ama ısıriim azcık onları:1:

ben her ayın 4 ünde düzenli adet oluyordum.ama bu ay 12 gün geçti.6. gün test yaptım negatif çıktı.9. gün yaptım negatif çıktı. hamilemiyim acabaaa kan testine gitmeye korkuyorum olumsuz çıkar diye ne yapsam bilmiyorum

ay yakınmışın kıs bi feribota binersin ben maltepeye varana kadar sen çoktan gelirsin zaten :)

Tabi ya sadece 75 dk, sabah feribotuyla kahvaltıya gelinip, akşamüstü kahveler içilip, akşam feribotuyla ida eve dönülür
İnsan gezenti olmayagörsün plan yapıldı hemen

allah göbüşünü bebişli yapsın emi çok güldüm çok tatlısınız

kıslar ben bi sigara içip geliyorum hemen lütfen öle çok yazmayın takip etmesi çok zor oluyoo

Aha en son semtler hayaller gitmeli gelmeli planlar programlar konuşurkennnn hhoooooppppppppppppppppppppppppp bi mesajla gerçek hayata döndük. Hadi arkadaşlar inin yukardan arkadaşı cevaplayalım bizim gerçeğimiz bu çünkü falanca günde şu filancanın falanıncı gününde azıcık bu bişey olur mu falan.

şaka bir tarafa bayağa bi geçmiş edacan israr testine ben pek güvenmiyorum yaaa bana sorarsan git bi kan ver yanlış mı yapıyosun acaba evde testi.

Eti senin kemiği benim artık teyzesi değil misin yeri gelir ısırırsın yeri gelir öper koklarsın kendi bileceğin iş :) ben öyle pimpirikli anne olmam al benimkini yoğur :)

Yirinnn onuuuuuuuuuuu yirinnnnn
Ay zaten benden korkma bu konuda ben pek bi hassas severim bebeleri kıyamam ki ben onları uiyy canım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…