- 8 Aralık 2009
- 5.299
- 2
Hiç anlamam ki ben de ama daha erken benim çalışmalara devam aysonuna doğru bakarım artıkcanım tutam tutam ayrılıyorlar bide birbiri üstünde oluyormuş sanki benim öyle çünkü uzun zamandır dikkat ediyorumda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç anlamam ki ben de ama daha erken benim çalışmalara devam aysonuna doğru bakarım artıkcanım tutam tutam ayrılıyorlar bide birbiri üstünde oluyormuş sanki benim öyle çünkü uzun zamandır dikkat ediyorumda
bende ist maltepe
aha bi tane bizim tarafta çıktı hangi semt cnm
anam kirpiğime bakmak için aynaya bi baktım o da ne benim kaşlar almış başını gitmiş bir kuaföre uğrasam bugün ii olcak
Okmeydanı canım, sen
sub çok yakınız senle... bebişlerimizi alıp maltepe sahildeki parka götürürz seneye bugünlerde
sub çok yakınız senle... Bebişlerimizi alıp maltepe sahildeki parka götürürz seneye bugünlerde:d
aaa bende okmeydanındaydım evlendim ikitelliye gittim 22 sene oturdum okmeydanında bebekliğimide sayıyorum :))
rahmanlar-tamiranede oturuyorum geçerken benide alınn
Durn bakem nereye gidiyosunuz bensiz oldu mu bu şimdi ben de maltepe (zümrütevler ) :) ortanızda da ben yürücem üçümüz 3 kadın önde 3 tane bebek arabası ayyyyyy rüya gibi rüyaaaa :)
bende bende bize biraz uzak ama olsun maksat muhabbet olsun dedlikodu yapmak için de olsa alırım bebişimi gelirm kıss :))
öyle mi aslında kasımpaşa ve okmeydanı arasındayım , piyalepaşa yı biliyor musun, doğdum evlendim yine burdayım , kocişko bebeklik arkadaşım da
bende bende bize biraz uzak ama olsun maksat muhabbet olsun dedlikodu yapmak için de olsa alırım bebişimi gelirm kıss :))
Kimi çekiştiricez kız :) fırsat bulursak bebeklerden :) ayyyyyy ağlamaları gülmeleri birbirine karışsın inşalalalhhhhhhhhhh:)
Ooo hatçeeeeee 4 olduk :) çok güzel ben seni alırım geçerken zümrütevlerden çıkarım rahmanlardan seni alırım orda diğer kızlarla buluşuruz sahilde. :)
biliyorum cnm bende talatpaşadaydım darülacezenin tam karşı sokağı :) oh iimiş valla uzaklaşmamışsın çok güzel
Ohh ne alaaa memleket, istanbullu' lara bak sen hele,
Biz ne edeceğiz buralarda siz gezerken,
Kıskançlık yapayım bari biraz bu da bir gebelik belirtisidir belki
bu zamanlarımızı konuşuruz kocalarımızı çekiştiririz :) inş yaa