- 3 Temmuz 2011
- 1.369
- 1
- 48
bu embesil benim seyime bakmaktan baska birsey yapmiyor ben onun doktorlunu su kandil günü neyse vermiyor canim sapik ben bugun telefon ettim beklememiz lazim diyor ama atesim ayni aki tim yok gögüsten zaten anlamamaboo sinirli hatun
hemen cvplayım simdi yumurtanın catlamadığını nerden anladın doktorun sölemistir galiba
hiç endişelenme adetle atacaksın mesela 3 yumurtan oldu 2 si çatladı biri catlamadı kiste cevirdi hamile kalıp bi adette kiste sahip olursun ama sadece tek yumurta varsa oda catlamadıysa malesef gebelik olmuyor
iğne vermedimi cnm doktor sana catlatma iğnesi
benim de ayni ama su an cok sinirliyim bir sakinlesiyim sana uzun uzun yazarim kahve bir gelsin dertlesirizselam arkadaşlar hepinizin kandilini kutluyorum ve rabbim bu mübarek günde herbirimize evlatlarımızı nasip eder inşallah .....
ben düzenli ateş ölçümü yapıyorum ve her ay düzenli giden ateşim yani 16, günden sonra yükselen bu ay 18 gün olmama rağmen hala yükselmedi bu arada ben 2, günümde 6-7 gün baltarçınçörekotu kullandım ve yaklaşık bi haftadır da hayıt kullanıyorum bunların etkisi olabilir mi acabaaaa ve her ay adete 10-12 gün kala gögüs acılarım olurdu bu ay hiçbişey yokkk:26::26:
Bu 3.günümdü ölçtüğüm canım, sırasıyla 36,5 / 36,8 / 36,5 olarak çıktı,
Bat'ım tahminen 5..
Sabah 8' de uyandığım gibi dil altından ölçüyorum,
Regl olmana birkaç gün kala 36,5 altına düşerse adet olucam demek değil mi bende böyle anladım,
Yani şuanda benim sınırım 36,5 heralde ilk ölçtüğüm sıcaklık, yanlışım varsa düzeltin