- 29 Temmuz 2010
- 629
- 3
saol canım sen çok güzel anlattın ben 29 günde bir oluyorum tam senin söylediğim tarihler 12-15 günlere geliyor ozaman yumurtlama dönemim
peki iyi değerlendir o zaman canım :76: birde ilişki sonrası hemen kalkma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol canım sen çok güzel anlattın ben 29 günde bir oluyorum tam senin söylediğim tarihler 12-15 günlere geliyor ozaman yumurtlama dönemim
nur cum insallah bugunun nuru sana istedini verir peki kist problemin varsa neden klomen kullaniyorsun anlamadim bende gecen ay kimyasal yasadim kistin agrisi yada belirtisi nasil oluyor25 yaşındayım canım adım nur 2 yıllık evliyim . aydında sınıf öğretmeniyim. bu ay ilk kez klomen kullandım aslında adet tarihim 20 temmuzdu ama yumurtam 7 si gece ya da 8 i sabah çatladı o yüzden 21-22 temmuza kaydı. 1 yıldır bebek düşünüyoruz ama kısmet olmadı. 1 kimyasal gebelik yaşadım 4 ay önce. bu aydan ümitliyim ama Rabbim bilir tabii. bu aya kadar hep kist problemi yaşadım ama bu ay kontorlde yok dedi çok şükür. beklemedeyim işte canım. tahmini 1 haftam kaldı.
sıkma canını doktor için stres kisti tetikler. olmadıysa bile bu kadar stresten olur canım lütfen dikkat et.
hoşgeldin canım. haklısın ama kimse negatifi görmek istemiyor artık ve görürsek bi taraftan umut devam edecek diğer taraftan yokmuş işte üzüntüsü başlayacak . galiba korkuyoruz olumsuzluktan ve testi erken yapmayı göze alamıyoruz.
inşallah canım iyi haberlerle gelirim buraya 10 gün sonra. meraktan ölmezde sağ kalırsam.
psikolojim bozuldu valla. acaba test yatırsam şimdi çıkarmı ayy meraktan kalbimin atış hızına yetişemiom....
liste değişse çok büyük moral olcak valla. inş tez zamanda değişir herkesde hamiş yazar.
tombiş bn yumurtalarım çatladığında sanki içimde bişey patlamış gibi hissediyorum birden ince bir sızı, dizlerimde çok fazla sızlanma ve ateşim çok yükseliyordu eşim farediyordu bunu.
gerçi ozamn iğne vuruluyodum 32 saat içinde çatlıodu yumurtam belkide ondan hissediyodum zamanını bildiğim için. bu ay hiç bişey kullanmadım ama dizlerimdeki ağrıyı çok hisettim ve sanki rahmime vuruyolarmış gibi bi azğrı hisettim. inş. çatlar erkenden yumurtaların kiste çevirmeden.
nur cum insallah bugunun nuru sana istedini verir peki kist problemin varsa neden klomen kullaniyorsun anlamadim bende gecen ay kimyasal yasadim kistin agrisi yada belirtisi nasil oluyor
Selamlarrr, ben geldim...
Öğle yemeği sonrası uyku modundayım, çok halsizim yaa çok..
hoşgeldin canım. İnşallah bebişimizin varlığı uyku veriyordur anneciğine
iyi olmaya çalışıoruz bitanem herkess eli kulağında beklio hamiş olurum die :))
Ayyyy bu ne kadar güzel bir yorum vallahi gözlerim açıldı canım benim
sagol fistigim bu yimirtla catlat derken düzenimiz bozuldu sanki cayciyi arar gibi dr. aramaktan yoruldum hos artik aramama gerek kalmadi raporlarim elimde artik günlerce anlamaya ugrasirim ne zormus anne olmaya calismak acaba annelik nasil bir sey ki
ben geldimmm kızlar çoook sıcak
hoşgeldin canım.
hoşbulduk canım naber
Valla bu yorumdan daha da güzelini biliyorum ben canım. O da bu yorumun gerçek oluşu inşallah inan senin kadar mutlu olurum o zaman
iyi çok şükür canım beklemeye devam :90: bir hafta kaldı bakalım neler olacak. sen nasılsın.
ben geldimmm kızlar çoook sıcak