Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ateş yumurtlamadan sonra yükselir adete yakın düşer eğer hamile isen hep yüksek kalır.ateş kişiye göre değişim gösterir net bir şey söylemek zor canım.
Hamileysen ateşin artarmış, daha doğrusu mevcut ateşin düşmezmiş eğer adet olucaksan ateşinin düştüğünden anlıyormuşsun, bende ölçüyorum da bu ara
güzel anne adayları bir sorun olacak ben altı aydır bebek istiyorum ocak ayında doktara(duğum evi) gittim muayene hiç test yapmadı oldum birdaha gitmedim 1 yıl bekleyin diyolar neyapmalıyım 2yıl doğum kontol hapı kullanmıştım
gunaydın benimde bugün hala olmadım ama olurum hafiften karnım ağrıyor ama psikolojik olarak hamile kalmayı basardım dün miğde bulantısından ölecektim
özel bir hastaneye gitsem daha iyi olur herhalde ne gibi testler yaptırmalıyım
gunnnaayydın arkadaslar berat hepımızın berat kandılı mubarek olsn rabbım bu mubarek gunun yuzusuyu hürmetine tum isteyenler saglıklı hayırlı evlatlar versın bızlerınde kucagını bos bırakmasııııınnn
kaç derece peki ateşin tatlım ölçümleri nasıl yapıyorsun düzenin nedir
tünaydın canım senin de kandilin mübarek olsun önce göbişler sonra kucaklar dolsun inşallah
Bu 3.günümdü ölçtüğüm canım, sırasıyla 36,5 / 36,8 / 36,5 olarak çıktı,
Bat'ım tahminen 5..
Sabah 8' de uyandığım gibi dil altından ölçüyorum,
Regl olmana birkaç gün kala 36,5 altına düşerse adet olucam demek değil mi bende böyle anladım,
Yani şuanda benim sınırım 36,5 heralde ilk ölçtüğüm sıcaklık, yanlışım varsa düzeltin