inşallah bu ağrılar hayra çıkariyi akşamlar canım hoşgeldin yok bebek daha yok ağrılarımız sızılarımız var. bebek diyince deminden beri sorucam asenadan haber var mı diye
kızlar ben cıkıyrm artk hepınıze ıyı gecler uyuyamazsam gelırım tekrar
valla yapmadım desem yalan olur :)) ama pekte ümitlenmek istemiorum sonuçta 2 başarısızz klomen denemem var
canım üzüllmee gelecek ay inşallah hamiş olursunngünaydın herkese...nasılsınız? yeni batım 9 ağustos.. bu ay olmadı..
kızlar inanın duamı ettim.niyetimi ederkenn de;canım alllah kabul etsin bizede dua etseydinn kız :))
canım herşeyin hayırlısı üzme kendini belkide hamişsindir du bakalım daha 15 ine varr:)günaydın arkadaşlar hepinize sevgiler
benden olumsuz haber arkadaşlar sabah ateş ölçtüm ve 2 gün içinde regl olacağımı anladım uzun süre ateş ölçtüğüm için biliyorum regl ateşimi
sağlık olsun gelecek aya inşallah
allah razı olsun canımm inşallah kabul olurkızlar inanın duamı ettim.niyetimi ederkenn de;
allhım benim gibi olan hasretle bekleyen herse evlatlarını nasip eyle...bizi evlatsızlıkla sınama dedim...
umarım dualarımız kabul olurr...
bu arada kızlar..benim sag kasıgıma bir hafif sancı girdi.ara ara yokluyoo...ben cuma çatlatma iğnesi oldumm..
bu agrıda neyin nesi şimdiibat a daha cok varr
canım çok çok geçmiş olsun yaşadıkların çok fecii yaa düşünüorumda ben çıldırıırım herhaldecanım senin ağrın nasıl oldu geçmişi çok dikkatli okuyamıyorum canım.misafir bekliyorum bu ara o yüzden işlerim çok.
tavanda su durdu ama kahverengi oldu akan yerler pissu geldi yanikoltukları biraz daha sileceğim odayı havalandırıyorum kötü bir koku var sanki hala sinirliyim bu duruma neyse.reglimde gelecek galiba ağrılarım başladı gelse bir an önce.umudum yoktu ama yinede insan umutlnıyor galiba 2.ayda böylece geçti.inşallah sizlerin sonuçlarıyla sevinmek nasip olur.
ağustos için banada dua edin lütfen.
iyi geceler canımmmmben de uyumaya gidiyorum kızlar. herkese iyi geceler. güzel sohbetler.
evet canım hakkımızda hayırlısıhepimiz aynı durumdayız canım. ama insan ister istemez acaba deyip ümitleniyor işte.
sıcaklardada iç çekilmio dimiiiayy inşallah...mesai çk zaten:))) yorgunluktan ölücez:)
ayy evtt...Allahım günah yazmasın ama.vazife niyetine yanii..bebişlern hasreti olmasaa yaz sonuna kadar molaa olsa olurmuş yaniiisıcaklardada iç çekilmio dimiii
sıcaklardada hiç çekilmio :)))))ayy inşallah...mesai çk zaten:))) yorgunluktan ölücez:)
sıcaklardada hiç çekilmio :)))))
sen yine uyku sersemiii..ben massallah dipcik gibiyim..ama kalkıp yine aynı mesaja cvp yazıcaktım az kalsın.sonradan aydım..noluyo diye:)bende uyku sersemi ikidir aynı mesajı yazıorum :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?