- 2 Temmuz 2011
- 4.060
- 18
yemeee yemeee ben senin yazıyı tersten okudum say :)) düşüğe sebeb olanları soruyorsun zannettim kusura bakmaaayy maydonuzuda hiç sevmem ama bebişim için mecburen yerim :) progestan verdi cnm günde 3 tane içicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yemeee yemeee ben senin yazıyı tersten okudum say :)) düşüğe sebeb olanları soruyorsun zannettim kusura bakmaaayy maydonuzuda hiç sevmem ama bebişim için mecburen yerim :) progestan verdi cnm günde 3 tane içicem
canım yer fıstığını tavsiye ediolar ama hamileyken yemeği içinde folikasit varmış biliosun onun eksikliğide yarık dudak yarık damak yapıomuş yer fıstığında bi sakınca olurmu kiMaydanoz düşük yapar ha aman diyim sakın yeme bir de hertürlü fıstıktan uzak dur adaçayı ıhlamur hiçbir bitkisel birşey içme
o nasıl bir şey ki.adetim yaklaştı yapayım birarkadaşlar hamiş kalıp kalmadığını öğrenmek için limon testi ve karbonat testi varmış deneyen oldumu aranızda :)))
en başta maydonoz gelio sanırım :)) birtek bildiğim bu progestorn hapı verdimi?
ayy maydonuzuda hiç sevmem ama bebişim için mecburen yerim :) progestan verdi cnm günde 3 tane içicem
aslında benide bekliyor ama bugün ucundan tutasım yok pek.görüşürüz arkadaşlar
ev işleri yemek benı bekler ilerde pasaklı bi anne olmayalım değilmi
o nasıl bir şey ki.adetim yaklaştı yapayım bir
bende bitkisel çay alayımda onu içeyim bari diyodum içmiyim ozaman tşk ederim cnm
aman haa maydanoz soğan suyu yeşil çay kesinlikle aman..
Kızlar şimdi teyzem aradı hamileymişş..onun adına çok sevindm Bugün test yaptım hemen 2. çizgi çıktı dedi..
Kızlar misafirim geldi
Grşrz byee
aslında benide bekliyor ama bugün ucundan tutasım yok pek.
zaten böyle kafadan atıp düzenli çalışma yapmayınca geliyor bu bebiişer.hamile olabilriisn bence.test yapmanda fayda var.kızlar adet tarıhım yarın ama ben 3gundur camasırımı bıle kırletmycek kadar kahve rengı akıntı gelıyr anlamadım noluyr hergun adet olucam dye beklıyrm bıtende yok gelende yo knormalde benım boyle olmaz kıstmı oldu acaba acaba hamılemıyım dycem ama bız bu ay calısma bıle yapmadık yanı dıkkat etmedk hıc sızce bu neden olabılır
nasıl oldun canım bebişimiz nasıl?
Merhaba heyecanlı anne adayları,
akşam yazmıştım durumumu bu gün yumurta kontrolüm vardı gittim dr baktı iki yumurta küçülmeye başlamış birisi baya iri olgun yakında çatlar dedi, bekleyip görelim dedik ayrıldık, iş beklemeye kaldı, heyecanlıyım ne olacak acaba, 3 yumurta da çok güzel dedi, büyük yumurta 20 mm civarında birinden biri muhakkak yakalanır dedi. Hadi bakalım müjdeli haberlere inşallah.....
harika haberler bunlar maaşallah.çalışmalar hız kazanmalı bu araMerhaba heyecanlı anne adayları,
akşam yazmıştım durumumu bu gün yumurta kontrolüm vardı gittim dr baktı iki yumurta küçülmeye başlamış birisi baya iri olgun yakında çatlar dedi, bekleyip görelim dedik ayrıldık, iş beklemeye kaldı, heyecanlıyım ne olacak acaba, 3 yumurta da çok güzel dedi, büyük yumurta 20 mm civarında birinden biri muhakkak yakalanır dedi. Hadi bakalım müjdeli haberlere inşallah.....
aa o ne ki hiç duymadim çok merak ettimarkadaşlar hamiş kalıp kalmadığını öğrenmek için limon testi ve karbonat testi varmış deneyen oldumu aranızda :)))
kesssssinlikle katiliyorum doktorlardan duymadiklarimi burdan öğreniyorum körü körüne değil tabi duyup araştiracaksinVallahi var ya ben size birşey söyleyeyim mi şu forumlardan öğrendiklerimiz duyduklarımız bazen doktorun yorumlarından daha değerli. Tabiki ilime bilime saygım sonsuz ama her konuda olduğu gibi bu konuda da istisnalar var yaşanmışlıklar var anılarımız var kitapta yazanlardan daha gerçek ve çok daha değerli kimi zaman.
aaa ne güzel darisi başimiza inşallah sende teyzenle beraber doğururusun inşallahaman haa maydanoz soğan suyu yeşil çay kesinlikle aman..
kızlar şimdi teyzem aradı HAMİLEYMİŞŞ..onun adına çok sevindm bugün test yaptım hemen 2. çizgi çıktı dedi..
kızlar misafirim geldi
grşrz byee
sanki iyiyye işaret belirtiler gibi bunlar hadi inşallah bide zaten takiple dikkatle olsaydi bu ay hepimiz hamile kalirdik ne zaman dikkat etmesen o zaman herşey yolunda gidiyor zaten rabbimin bir hikmeti olsa gerek ünitlerin kesildiği anda rabbim hemen kendini hatirlatir sürpriz yaparkızlar adet tarıhım yarın ama ben 3gundur camasırımı bıle kırletmycek kadar kahve rengı akıntı gelıyr anlamadım noluyr hergun adet olucam dye beklıyrm bıtende yok gelende yo knormalde benım boyle olmaz kıstmı oldu acaba acaba hamılemıyım dycem ama bız bu ay calısma bıle yapmadık yanı dıkkat etmedk hıc sızce bu neden olabılır