- 24 Kasım 2010
- 716
- 13
Bu aralar benim içinde herkes ayrı bir rüya görüyor. Kimi hamile olduğumu kimileri çocuğumun olduğunu. Bende bu gece rüyamda regl olduğumu gördüm, diğer topicde bunu görenler hamile kalmışlar. Allahım inşaAllah benimkide öyle olur.
Heralde fena girdim bu psikolojiye vallahi olmazsa bu ayda baya bir üzüleceğim. Geçmez ki günler hemen öğrenelim.
Allahım hepimize nasip et yarabbim yaaaaa.
amın canm bnm hayır olsun ınsallah guzeş hbrler etr bzede su ruyalarda ıınsanın psıkolojısını bozuyr bende ruyamda hamıle haberlerı alıyrm ama uzaktan tanıdıklarımın sonra uaynınca dyrm ne alaka ve ınanmıycaksın daha sonrada gercekten hamıle oldugu haberını aldım kımı gorsem dogru cıkcıyr anlamadım ben bak aksamda ben ruyamda bır kız cocugu goruyrm annemle babam ayrı benım onlar barısmıslar bız barısmısız bı avde yasıyolar bır kız cocugu var esım sevıyr ben sevıyrm ama nasıl tatlı bsey anlatamam kımın cocugu dyrm babam bı arkadas tup bebek yaptırdı seneler snra onun dıyor sonra rabbım vermıs bak dıyorum ıcıden esım ama resmen koklaya koklaya sevdım onu okadar guzeldıkı ıcım gıtttı rabbın hayırlısını nasıp etsın hapımıze ben hep goruyrm regl oldugumu bol boll rabbım bana ruyamda cocuk sevdryr gercek hayattta olmasada ruyalarda bulusuyrz bizzmelegımle bunları neredyse her ruyada goruyrm galıba psıkolojım bozuluyr hayır olsn ınsallah