- 4 Eylül 2008
- 2.253
- 140
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
'çişe karbonat çalmakInşallah colorcan :) ben de senin şu karbonat deneyine sevindim yaaa hay allahım büyüklerin eskilerin vardır bir bildikleri. Böyle yapınca zararı olmayacak şeyleri severim denemekten birşey çıkmaz dimi ama. Ama çok komik olacak yakında hamileliğin kesinleştiği zaman ilk nasıl fark ettin falan muhabeti olunca sen de anlatırsın . çişe karbonat çaldım diye :)
Hoşgeldin canım haberler senden
'ben anlarımcanimsin ya seni okumak siki bir dostla ansizin karsilasma havasi veriyor bana sen nasil anladin yumurtlamadini
'henüz yumurtlamadığın ateşinden belliydi.maaşallah 4 yumurta çok iyi.benim sag da 3 kücücük yumurta var sol tarafta 19mm lik tek yumurta var ama catlama 22-25 mm arasinda catliyormus kücük ler icin bir igne yapti yarin 15.15 e randevu verdieger kücüklerde büyüme olursa iyi bir gelisme benim icin yok onlar kuruduysa yani büyüme olmassa kk olarak o tek yumurta büyüsün diye bana dua edecezmisiz
'yapsa keşke birileriBen geldim, ya öğle yemeği azcık iş güç derken maşallah kaçırmışım yine mevzuları :))
Karbonatlar limonlar vb
Ya denemesi bedava tabi, akşama deneriz deee,
Sanki karbonatı hangi sıvıya atsan köpürür gibime geliyor ya,
Ayrıca idrarımız o kıvama gelmiş olsa şuanda testte de çıkmazmı madem
Ya yokmu çevrenizde hamile birileri allah rızası için bi bakıversinler
'limonla nasıl yapacaktım ki iyice yokki yapacak malzeme.az ittirsem belki bir kaç damla çıkardenedim denedim rainbow inşallah senin için müjdeee limonla yaptim tortusu biraz bekledikten sonra hep yüzeye çikti inşallah senin için hayirlisi olur hadi hadi nolur birde li,monla dene bakalim sonuçlarimiz farkli çikacakmi
benim sag da 3 kücücük yumurta var sol tarafta 19mm lik tek yumurta var ama catlama 22-25 mm arasinda catliyormus kücük ler icin bir igne yapti yarin 15.15 e randevu verdieger kücüklerde büyüme olursa iyi bir gelisme benim icin yok onlar kuruduysa yani büyüme olmassa kk olarak o tek yumurta büyüsün diye bana dua edecezmisiz
benim sag da 3 kücücük yumurta var sol tarafta 19mm lik tek yumurta var ama catlama 22-25 mm arasinda catliyormus kücük ler icin bir igne yapti yarin 15.15 e randevu verdieger kücüklerde büyüme olursa iyi bir gelisme benim icin yok onlar kuruduysa yani büyüme olmassa kk olarak o tek yumurta büyüsün diye bana dua edecezmisiz
'ben anlarım
sen bir anlat bakim yumurtalar ne alemde.
'yapsa keşke birileri
bekleyin ben kiz kardesimi ariyom 6.5 aylik gebe
şirkette limon buldum tortuların hepsi su üzerindeydi rabbim çocuk için kılıktan kılığa giriyoruz of çok güldüm