- 5 Eylül 2009
- 10.234
- 8.399
- 44
biz yaşamıyoruz walla imrendim
bana mı imrendim canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biz yaşamıyoruz walla imrendim
tabiiki hemen biter her zaman gittiğin manav yokmu 2 kilo sipariş ver sana özel getirtsin
bana mı imrendim canım
evet
keşke bizde dalından meyve sebze bulupta bebişlerimize vitaminin en güzelini verebilsek ama hıdır elimden gelen budur
oohhhh bamyalar falan ellerinize sağlık afiyetler olsun
size iyi muhabbaetler kader arkadaşlarım
benim böçüğüm gelir mama yapmam lazım yarın görüşürüz yarın ki güne daha umutlu uyanmak dilegiyle
aslında bitmesi gerekirdi ama ben enfeksiyon kapmışım bekliyoruz bakalım tekrar ilaç kullanıyorum
benim canımıniçide gelir kalkiim çayı koyiyim ve mantarları doğramaya başlıım sotelicem onları...tanıştığımıza sevindim anne adayları umarım herşey gönlünüzce olur öpüyorum sizi
benim canımıniçide gelir kalkiim çayı koyiyim ve mantarları doğramaya başlıım sotelicem onları...tanıştığımıza sevindim anne adayları umarım herşey gönlünüzce olur öpüyorum sizi
ohhhh ne güzel wallaa hepinizin kocaları eve geliyo benimki işe gitcek şimdi...halbuki bizim onunla işimiz varrdı
bende amasyalıyım amasyanın elması ayrıca kirazı ve bamyası meşhurdur gelin birlikte toplayalım dalından bizim bağda var birlikte pişirelim
ben tokatlıyım amasya suluovada halamlar oturuyor oraya yazın her gidişimizde tarhana için katık (süzme yoğurt) ve bamya alırız .halamların bamyacı teyzeleri var bahçesinden toplayıp getiriyor.birde orada yemeğinden ziyade kavurma kızartma gibi birşeyide yapılıyor değil mi?yemiştim çok güzel
yine gelir biz yan yana kardeş kardeş 1 aydır yan yana oturuyozzz ya bak şimdi