Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de istiyorum bu ay geebe kalmakkk
bende 80 mart 9 yaşıtız
şimdi ikimizde istiyoruz ama daha çalışma bile yapamadıkki neyse yakında başlayacaz çalışmalara ameliyat oldum o yüzden yasak ilişki
25 haziran bende
oy geçmiş olsun sıkma canını sen iyileş gerisi kolay
aman biz çalışıoz gece gündüzde sanki ortada bişey var
günaydin arkadaşlar
8 gün adetim gecikti test yaptım tek cizgi adetim düzensiz zaten ama neden bu kadar geciktiki
'tekrar tebrikler hayırlı doğumlar şimdidenkıslarrr süper haberim var size doktordan geldim şimdi ve sonuç pozitifff yanii 9 ay sonra bebişim olacak inş
'aramıza hoşgeldin.ben de istiyorum bu ay geebe kalmakkk
Günaydın...
Benım gibi c.tesi bekçileri günaydın...
Günüm 16 Temmuz tam 2 haftam var..Başladım yine düşünmeye..
Bugün aynada bi baktım yüzüme yanaklar şişmiş sanki kilo mu aldım ne ..Bu iğneler etkisini göstermye başladı sanırım...
'hayır canım ben bu aydan umutlu değilim inşallah ağustosa kaldı.bir an önce regl olmayı umuyorum.pınar hoşgeldin canım..bende bu aralar fazla kaçırdım sanki hafta sonu biraz hafif yemeliyim..
rainbow pınar batlarınıza6 gün kalmış.. bu aydan umutlumusunuz?
günaydın rose nasılsın?herhangi bi belirtin varmı canım*
'hayırlısı canım inşallah bu aya gelir bebişinmalesef 9 .gunde hüsran ağustosa kaldı tüm beklentim soğan kürü deneyeceğim artık
'günaydın canımGünaydın...
Benım gibi c.tesi bekçileri günaydın...
Günüm 16 Temmuz tam 2 haftam var..Başladım yine düşünmeye..
Bugün aynada bi baktım yüzüme yanaklar şişmiş sanki kilo mu aldım ne ..Bu iğneler etkisini göstermye başladı sanırım...
malesef 9 .gunde hüsran ağustosa kaldı tüm beklentim soğan kürü deneyeceğim artık
hayırlısı kızlar..ben umutluyum ama hayırlısı tabii..bu aralar çalışmalar iyi böyle giderse ikiz üçüz falan olacak'hayır canım ben bu aydan umutlu değilim inşallah ağustosa kaldı.bir an önce regl olmayı umuyorum.
günaydın kıssslaarrrrr