- 26 Haziran 2011
- 5.370
- 9
dün öğleden beri yok o gelmeyince ben düzenleyeyim dedim gelen çok olunca:)aa ben senin ekleyebildiğini bilmiyordum canım bende herkese tal ekler diyorum bu arada tal nerde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dün öğleden beri yok o gelmeyince ben düzenleyeyim dedim gelen çok olunca:)aa ben senin ekleyebildiğini bilmiyordum canım bende herkese tal ekler diyorum bu arada tal nerde
ne güzel. ama ilkinde ne olduğunu bilmiyordu ilk önce korkuyorlar sanırım sonra babalığın tadını alınca daha heyecanlı olurlar ben daha ilkini bile bilmezken ikinciyi hayal ediyorum
maaşallah canım .inşallah bebiş gelmiştir yolaSelam kızlar doktora gittim bugün. Adetimin 20. günü. Biliyorsunuz bu ay klomen kullanmıştım. Dün çok fazla kasık ağrım vardı ve ben kistten korkmuştum.Doktorum muayene etti ve yumurtamın çatladığını söyledi. İçeride sıvı var yeni çatlamış dünkü ağrılar bu yüzdendir bugün mutlaka ilişkiye girin dedi kist falan da yok inşallah bu ay olur bebişiniz dedi ağzım kulaklarımda çıktım ilk kez hastaneden bilmiyorum artık hayırlısı deyip bekleyeceğiz. Lütfen dualarınız da bana da yer verin.
dün öğleden beri yok o gelmeyince ben düzenleyeyim dedim gelen çok olunca:)
HADİ HAYIRLISI bakalım ama sana tavsiyem bacaklarını yukarı gik ilşki sonrası tuvalete ve banoya girme hadi hayırlısı olur bu iş
hb canım
evet evet bende eşimde çok istiyoruz
rica ederimçokkk teşekür ederimm
hb canım
evet evet bende eşimde çok istiyoruz
maaşallah canım .inşallah bebiş gelmiştir yola
dün öğleden beri yok o gelmeyince ben düzenleyeyim dedim gelen çok olunca:)
inşallah üzülmeyeceksin canım gelecek bu ay bebişin:)
akşama yemeğim yok ne yapsam ki?
akşama yemeğim yok ne yapsam ki?
öyle galiba kaç yaşındasın cnm ben 24 oğlum 4 evliliğimde 5 yaşında=))
ben kabak kavurdum yoğurtlu sarımsaklı çok güzel oldu tavsiye ederim kolayda
teşekkürler arkadaşlar.bakayım dolapta neler var :)menemen... tam yaz yemeği
ben kabak kavurdum yoğurtlu sarımsaklı çok güzel oldu tavsiye ederim kolayda
afiyet olsun bamya en sevdiğim yemektir diyecek kadar çok severim eşimde öyle.bayılırım.ohh afiyet olsun :) ben de bamya pilav vardı gerçi herkes sevmez ama eşimle ben bayılıyoruz
ne güzel biz evleneli 2 sene oldu ilk zamanlar düşünmedik en sonunda eşimi ikna ettim şimdide Allah nasip etmiyor.. gerçi sağlık olsun inşallah:26: olacak bakalım bu arada kaç yaşındasın