- 5 Eylül 2009
- 10.234
- 8.399
- 44
Sağol canım. İnşallah hepimizin bebişleri bizi daha fazla bekletmeyip çıkarlar yola. Bayağı ümitlendim bugün kızlar yaa. Olmazsa çok üzüleceğim biliyorum.
hişşşttt çok ayıp hiç öyle şeyler deme olcak bu iş olcak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım. İnşallah hepimizin bebişleri bizi daha fazla bekletmeyip çıkarlar yola. Bayağı ümitlendim bugün kızlar yaa. Olmazsa çok üzüleceğim biliyorum.
eder inşallah canım ALLAH tan hepimizin temennisi aynı eşini ikna etmişsinya geri kolay olcak durmak yok yola devam eşimle bizim sloganımız bu
1980 liyim geç kalmaktan korkuyorum ben ilk baştan beri istiyoz biz
hişşşttt çok ayıp hiç öyle şeyler deme olcak bu iş olcak
afiyet olsun bamya en sevdiğim yemektir diyecek kadar çok severim eşimde öyle.bayılırım.
İnşallah canım ben de öyle ümit ediyorum hatta 13 aydır sürekli ümit ediyorum :) biz elimizden geleni yaptık gerisi takdir ne diyelim
bamya çıktımı yaa bugün pazara baktım pek büyüktü beyenmedim biz de severiz çünkü
Allahtan sahip olabileceksin diyor yaa hiç umt yok dese ALLAH korusun
dedim ya olacak Allahın izniyle
Evet Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Allahım kimseyi evlat hasretiyle sınamasın.
berceste canım ben kaçırmışım orayı sen niçin ameliyat oldun. Çok geçmiş olsun.
ben aydında yaşıyorum canım burda var küçük tazeler :) buyrun gelin hepinize ikram edeyim :))
biz nisanda bebeğe karar verdik dr gitceğim gün adet oldum ama adetimden 10 gün sonra
sonra dr gittik dr rahim duvarı kalınlaşması var dedi viraz üzüntülü bir dönem geçirdimde neyse ilaçlar hastalığımı geçirmedi bende kürtaj oldum ameliyat değilde operasyon diyelim
ben aydında yaşıyorum canım burda var küçük tazeler :) buyrun gelin hepinize ikram edeyim :))
Çok geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın.
bende amasyalıyım amasyanın elması ayrıca kirazı ve bamyası meşhurdur gelin birlikte toplayalım dalından bizim bağda var birlikte pişirelim
amiin canım bitse şu beklemede işimize baksak
düşünmen yeter bebeim sağol biz istanbulun koca bamyalaarını yimekten bıktık walla küçüğüde var tabi 2-3 hafta görünüp kayboluo tezgahlarda o zaman alıp stok yapmak lazım:44:
Ne zaman bitecek peki canım çok mu daha?