Temmuz ayında hamile kalanlar...

Folik asitin ne zararı varmış ki ben de 1.5 senedir kullanıyorum hamile değilim ama yuksek değerle hamile kalınırsa sorun mu oluyormuş?
Ben birkaç doktora bu konuyla ilgili danışmıştım hepsi de sorun olmaz kullanmaya devam edebilirsin demişlerdi şimdi senin doktor böyle diyince tedirgin oldum ben de bıraksam mı napsam..
Cnm bende bilmiorum kafam karıştı iyice idrarla atilior demişlerdi benim 20 çıktı şimdi folidace içiyor um folbiol yüksek dozdu

Cnm bende bilmiorum kafam karıştı iyice idrarla atilior demişlerdi benim 20 çıktı şimdi folidace içiyor um folbiol yüksek dozdu
Ben de folidoce kullanıyorum. Folbiol sanırım 5 mcg, günde kaç tane alıyordun cnm sen?
Peki değerin yüksek ise dr neden hala folik asit kullandırtıyor ki bir süre ara verdirmesi gerekmiyor muydu?

Bugün tekrar kan verdim 5000 in üzerinde çıktı salıya randevu aldım o zaman görürüz
İnşallah

Merhabalar arkadaşlar
aranıza yeni katıldım benimde en son adet tarihim 10 temmuz 4 + 4 teyim

Rabbim inş hepimize hayırlı saglıklı bir şekilde evlatlarımızı kucagımıza almayı nasip eder

3 mmlik bisey gordum dedi buyuk ihtimal kese ama 1 hafta sonra tekrar gel daha net olur dedi karindan bakmisti.vajinal istersen bakalim ama gerek yok 1 hafta bekleyelim bnce dedi tmm dedim bakalim haftaya :KK66:

Çok güzel cnm bakalm ins kalp atışlarını duyarız ve cok saglıklı hamılelıkler gecırırız hep bırlıkte

Senin hafif mıgde bulantın hafıf ara sıra karın agrın oluyormu bırde tatlı tatlı bacak agrısı

Merhaba arkadaşlar bende yeniyim son adet tarihim 8 temmuz ve bu ayın 4 de hastaneye bel ağrısı şikayetiyle gittim kan testim 75 cıktı sonra 5 de tekrar yaptık 145 cıktı doktora gittik kese görünmedi ayın 7 sinde tekrar kan testi yaptık 435 cıktı doktor bir hafta bekleyelim dedi ayın 14 de randevum var kese görünüyormu bakılacak ama bende hala hiç bir belirti yok nedense son adet tarihine göre şuanda 4 hafta 6 günlük

Merhaba arkadaşlar bende yeniyim son adet tarihim 8 temmuz ve bu ayın 4 de hastaneye bel ağrısı şikayetiyle gittim kan testim 75 cıktı sonra 5 de tekrar yaptık 145 cıktı doktora gittik kese görünmedi ayın 7 sinde tekrar kan testi yaptık 435 cıktı doktor bir hafta bekleyelim dedi ayın 14 de randevum var kese görünüyormu bakılacak ama bende hala hiç bir belirti yok nedense son adet tarihine göre şuanda 4 hafta 6 günlük

cnm senınlede hemen hemen aynıyız
benımde 4+4

stres yapma ins daha yeni hemen görünmeyebılır ıns bu hafta melegını görürsün ben daha hiç gitmedım doktora

bnde gidicem bakalm belırtı kımınde erken baslar kımınde gec kımınde hıc olmaz ona takılma

benım önce bacak agrım sonra hafıf karın agrım ara sıra 2 gundur falanda hafif bulantım basladı

cnm senınlede hemen hemen aynıyız
benımde 4+4

stres yapma ins daha yeni hemen görünmeyebılır ıns bu hafta melegını görürsün ben daha hiç gitmedım doktora

bnde gidicem bakalm belırtı kımınde erken baslar kımınde gec kımınde hıc olmaz ona takılma

benım önce bacak agrım sonra hafıf karın agrım ara sıra 2 gundur falanda hafif bulantım basladı
Mide bulantın başladıysa bebeğin kalbi atmaya başlamıştır , doktor bana öyle söylemişti , tabiiki hiç bulantı olmadan da geçirenler var onların kalbi atmıyor demek değil bu , sadece bir belirti işaret

Mide bulantın başladıysa bebeğin kalbi atmaya başlamıştır , doktor bana öyle söylemişti , tabiiki hiç bulantı olmadan da geçirenler var onların kalbi atmıyor demek değil bu , sadece bir belirti işaret

Anladım cnm gidemedım doktora Rabbime emanet ettim mucizemi artık

folik asitte kullanmıyorum sen kullanıyormusun?

Ben de folidoce kullanıyorum. Folbiol sanırım 5 mcg, günde kaç tane alıyordun cnm sen?
Peki değerin yüksek ise dr neden hala folik asit kullandırtıyor ki bir süre ara verdirmesi gerekmiyor muydu?
Bebeğin omuriligi 1.ayda oluşuyor zaten 3 ay daha içecez ben folbiol u günde bir tane aldım folidace i de günde bir tane alıyorum kendime sonuna kadar gideceğim bir dr bulacam bu hafta herhangi bir dr gittim devlet hastanesinde.sendemi folbiol u mu ictin

Bebeğin omuriligi 1.ayda oluşuyor zaten 3 ay daha içecez ben folbiol u günde bir tane aldım folidace i de günde bir tane alıyorum kendime sonuna kadar gideceğim bir dr bulacam bu hafta herhangi bir dr gittim devlet hastanesinde.sendemi folbiol u mu ictin
Anladım canım ben folidoce kullanıyorum 1.5 sene oldu benim de ama ara vermeyi düşünüyorum Allah nasip eder de hamile kalırsam inşallah tekrar almaya başlarım artık.
Bu arada sana ve burdaki tüm arkadaşlara hayırlı olsun diyorum ve Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Back
X