Temmuz ayında hamile kalanlar...

Kızlar benimde önceki doktorum görmemişti kürtaj demişti hatta sabah gittim degerim 4900 olmuş bir daha alttan baktı bu sefer gördü ama çok asagidaymis kalp atışı içinde 10 gün sonra gel dedi

merhaba bayanlar benim sat 27 hazirandı suan 6 haftalık hamileyim ve malesef kanamam var. Dr kalp atışını duydu bir sorun yok önce pembe lekelenmem oldu implantasyon kanaması olabilir dedi ama 2 gundur yogun kırmızı kan gelmeye başladı bugun yine dr gidicem
benim bundan önceki hamileliğim hep kanamayla geçti önce peçeteye gelirdi sonra tam hatırlayamıycam ama 16-17. Haftada falan wc de damlama şekline geçti bildiğin canlı kırmızı kandı hep korktum ama maalesef bebeğimi kanamadan değil 23. Hf suyumun gelmesiyle kaybettim Dr hatasına bağlıyorum hiç enfeksiyona bakmadı

Ben gittim bugün yine göremedi sabahtan aç gel tekrar beta yâ bakalım ona göre kürtaj a alacaz dedi gebelik yok dedi
Ona göre bakacaZ kürtaj dan sonra tekrar beta a bakarız değer yine aynıysa yada yükselirse dis gebelik tır dedi moralim çok bozuldu sonra eşim başka bir dr gidelim dedi gittim anlattım şaşırdı dr.hicbirsey görmuyorsa neyi kürtaj edecek dedi birde ben bakım dedi baktı çok küçük gördü cumaya sabah tekrar bakacak.olabilirde olmayabilirde dedi hemen karar veremeyiz tetkikler yapmamız lazım dedi 5+ 2 gözüküyor musum
Çok geçmiş olsun inşallah gözükür bebek aklınıza kötü bir şey getirmeyin umarım her şey yolundadır

Kızlar benimde önceki doktorum görmemişti kürtaj demişti hatta sabah gittim degerim 4900 olmuş bir daha alttan baktı bu sefer gördü ama çok asagidaymis kalp atışı içinde 10 gün sonra gel dedi
AA şimdi gördüm cevabınızı çok sevindim hadi gözünüz aydın

AA şimdi gördüm cevabınızı çok sevindim hadi gözünüz aydın
Tşkler cnm inş hayirlisila sağlıklı bir şekilde kucallarimiza alırız bebeklerimizi. Çok zorlu bir süreç bekliyor hepimizi Allah yardımcımız olsun..şimdiden kaşık ağrım çok var göğüslerim acayip büyüdü ve aciyor

cnm senınlede hemen hemen aynıyız
benımde 4+4

stres yapma ins daha yeni hemen görünmeyebılır ıns bu hafta melegını görürsün ben daha hiç gitmedım doktora

bnde gidicem bakalm belırtı kımınde erken baslar kımınde gec kımınde hıc olmaz ona takılma

benım önce bacak agrım sonra hafıf karın agrım ara sıra 2 gundur falanda hafif bulantım basladı
Evet doktora gittik kese göründü 5+4 günlük ama kalp atışı için 2 hafta sonraya gün verdi ama bende hala bir belirti yok ve daha önce gebeligimde herşeyden tiskindim ama bunda birşey yok sigarayı bir türlü bırakamadım sizce nedendir

Evet doktora gittik kese göründü 5+4 günlük ama kalp atışı için 2 hafta sonraya gün verdi ama bende hala bir belirti yok ve daha önce gebeligimde herşeyden tiskindim ama bunda birşey yok sigarayı bir türlü bırakamadım sizce nedendir

Cnm kese gorunduyse sikinti yapma her hamilelik ayni gececek diye bir kaide yok guzel guzel beslenmene dinlenmene bak ins hersey gonlumuzce olur

Merhaba kızlar benim bebeğim de 4hafta 3 günlük. Kesesi henüz yeni oluşuyormuş tam göremedi doktor. Bayramdan sonra yeniden gideceğiz. Bugün sağlık ocağında gebelik takibi için kan idrar testleri yaptırdım. Sonuçları internetten kendim görüp yorumladım çünkü şehir dışına çıktığım için doktorumla görüşemedik. İdrar yolunda enfeksiyon çıkmış. Geçen ay gebeliğe hazırlık olması açısından yine tahlil yaptırdığımda da çıkmıştı doktor bol su ile atlatabilirsin ilaç vermeyelim dedi. Şimdi enfeksiyonla ilgili düşük riski oluşturuyor gibi yorumlar okudum biraz korktum. Bayram sonrasına kadar bol bol su içeceğim inşallah bir sorun olmaz

Kızlar bende balgam atıyorum sabahları dün sabah nokta şeklinde kan gördüm bu sabahta aynısı oldu çok korkuyorum ciğer filmide cekinemem sırtımda agriyor çok korkuyorum ya birseymi var diye

Kızlar bende balgam atıyorum sabahları dün sabah nokta şeklinde kan gördüm bu sabahta aynısı oldu çok korkuyorum ciğer filmide cekinemem sırtımda agriyor çok korkuyorum ya birseymi var diye
Sen yine de bi Dr git istersen inşallah önemli bişey yoktur. Belki de Boğaz’ın tahriş olmuştur

Merhaba kızlar benim bebeğim de 4hafta 3 günlük. Kesesi henüz yeni oluşuyormuş tam göremedi doktor. Bayramdan sonra yeniden gideceğiz. Bugün sağlık ocağında gebelik takibi için kan idrar testleri yaptırdım. Sonuçları internetten kendim görüp yorumladım çünkü şehir dışına çıktığım için doktorumla görüşemedik. İdrar yolunda enfeksiyon çıkmış. Geçen ay gebeliğe hazırlık olması açısından yine tahlil yaptırdığımda da çıkmıştı doktor bol su ile atlatabilirsin ilaç vermeyelim dedi. Şimdi enfeksiyonla ilgili düşük riski oluşturuyor gibi yorumlar okudum biraz korktum. Bayram sonrasına kadar bol bol su içeceğim inşallah bir sorun olmaz
Enfeksiyona çok dikkat et takipte ol ben vajinal enfeksiyon dan bebeğimi kaybettim ( idrar yolundan değil korkma ama ihmal etmeyin ) 3. Ay vajin kültürü alınacak sürekli takipte olacak Dr sizde isteyin bu tahlilleri sonradan üzülmeyin

Günaydın kızlar bebeğim 5 haftalık bu aralar üst üste şehir dışına çıktık uzak yola. Çok çok az hafif bir kahverengi akıntı gördüm ama çok az ve çok açık renkti sizlerde de oldu mu böyle bir şey. Bir de gün içinde karnım ağrıyor bazen sizin de ağrıyor mu

Günaydın kızlar bebeğim 5 haftalık bu aralar üst üste şehir dışına çıktık uzak yola. Çok çok az hafif bir kahverengi akıntı gördüm ama çok az ve çok açık renkti sizlerde de oldu mu böyle bir şey. Bir de gün içinde karnım ağrıyor bazen sizin de ağrıyor mu
Evet ben de de olmuştu tam tarif ettiğiniz gibi , doktor dedi ki kalp atışını duyana kadar bu 15 gün çok riskli bol bol dinleneceksin ev işi cam silme uzanma yapmayacaksın, birliktelik olmayacak, bebek tutunmaya çalışıyor istirahat çok önemli ve hergün iki tane ceviz yiyeceksin dedi , siz de dikkat edin bence

Evet ben de de olmuştu tam tarif ettiğiniz gibi , doktor dedi ki kalp atışını duyana kadar bu 15 gün çok riskli bol bol dinleneceksin ev işi cam silme uzanma yapmayacaksın, birliktelik olmayacak, bebek tutunmaya çalışıyor istirahat çok önemli ve hergün iki tane ceviz yiyeceksin dedi , siz de dikkat edin bence
Çok teşekkür ederim bilgilendirme için ailelerimiz şehir dışında bayram filan mecbur gelmek zorunda kaldık inşallah bir sıkıntı olmaz

Nasıl gidiyor arkadaşlar hamilelik mide bulantısı koku hassasiyeti vs gibi belirtiler başladı mı bende hiç yokta.

Nasıl gidiyor arkadaşlar hamilelik mide bulantısı koku hassasiyeti vs gibi belirtiler başladı mı bende hiç yokta.
Ne güzel şanslısınız demek ki , ben de tüm gün süren bulantı başladı , kusmuyorum ama gün boyu yesem de yemesem de içsem de içmesem de sürekli midem ağzımda , tat alamıyorum hiçbir şeyden , son iki gündür bu durum yoğunlaştı, koku almam da baya zirvede kokular da midemi bulandırıyor, inşallah bir an önce geçer bu durum

Günaydın canim benim kasiklarda ara ara sancim var birde.çok halsizim. henüz bulantı yok. bugün tam 5 haftalık olduk. Dr randevum var bakalım kese gorunecekmi.

Günaydın hayırlı sabahlar.Rabbim sağlıcakla kucaklarınıza aldırsın inşallah Bir şey sormak istiyorum. Ara kanamam oldu iki hafta olacak nerdeyse . Sol Kasık ağrım var bacağıma vuruyor hafif seyriyor çok nadir .Bir ara ishal olmuştum . Adet olmam lazım.Ovulasyon testleri iki çizgi çıkıyor ama gebelik testinde negatif çıkıyor . Sizce bu nedendir ? Daha önce böyle bir şey yaşayan oldu mu ?

Back
X