Temmuz ayında hamile kalanlar...

Arkadaşlar sizde de ara ara özellikle akşamları bel ve kaşık ağrısı oluyor mu
Evet ben de akşam yatağa yattığımda oluyor günün yorgunluğu çıkıyor sanırım , senle günlerimiz yakın mide bulantısı veya başka bariz bir hamilelik belirtisi başladı mı

Hayır bunlar dışında hiç hamilelik belirtim yok valla bundan önce ki hamileliğimde sabah bulantım olmuştu hafif tiksinmelerim falan ama sanki 9 yada 10 hastalıkken falan başlamıştı sanırım hatırlayamıyorum da çok

Anladım canım ben folidoce kullanıyorum 1.5 sene oldu benim de ama ara vermeyi düşünüyorum Allah nasip eder de hamile kalırsam inşallah tekrar almaya başlarım artık.
Bu arada sana ve burdaki tüm arkadaşlara hayırlı olsun diyorum ve Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Çok sagol cnm ben seni hamile zannediyordum.Allahım inş.sizede yakın zamanda nasip eder senin bırakma na gerek yok zaten düşük dozda içiyor sun sadece 1 gün içip 1 gün icmeyebilirsin

Amin canım hepimiz sağlıkla kavuşuruz inşallah bebişlerimize. Ben daha sadece idrar testi yaptım ama çok net cıktı. 17 sinde doktorumla randevum var o zamana inşallah keseyi de görürüm.
Hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza benim de Çarşamba günü randevum inşallah keseyi görürüz

Kızlar benimde sat tarihım 8 temmuz dün gittim keseyi alttan bakmasın a rağmen göremedi içerde kanama gözüküyor dedi bugün tekrar çağırdı beta değerinde 2000 in üstünde dedi çok korkuyorum inş bugün goruruz

Kızlar benimde sat tarihım 8 temmuz dün gittim keseyi alttan bakmasın a rağmen göremedi içerde kanama gözüküyor dedi bugün tekrar çağırdı beta değerinde 2000 in üstünde dedi çok korkuyorum inş bugün goruruz
Bana da geçen hafta aynı şeyi söylemişti alttan baktı ve kanama görüyorum dedi yarın gideceğiz bakalım hayırlısı

Ben gittim bugün yine göremedi sabahtan aç gel tekrar beta yâ bakalım ona göre kürtaj a alacaz dedi gebelik yok dedi
Ona göre bakacaZ kürtaj dan sonra tekrar beta a bakarız değer yine aynıysa yada yükselirse dis gebelik tır dedi moralim çok bozuldu sonra eşim başka bir dr gidelim dedi gittim anlattım şaşırdı dr.hicbirsey görmuyorsa neyi kürtaj edecek dedi birde ben bakım dedi baktı çok küçük gördü cumaya sabah tekrar bakacak.olabilirde olmayabilirde dedi hemen karar veremeyiz tetkikler yapmamız lazım dedi 5+ 2 gözüküyor musum

Ben gittim bugün yine göremedi sabahtan aç gel tekrar beta yâ bakalım ona göre kürtaj a alacaz dedi gebelik yok dedi
Ona göre bakacaZ kürtaj dan sonra tekrar beta a bakarız değer yine aynıysa yada yükselirse dis gebelik tır dedi moralim çok bozuldu sonra eşim başka bir dr gidelim dedi gittim anlattım şaşırdı dr.hicbirsey görmuyorsa neyi kürtaj edecek dedi birde ben bakım dedi baktı çok küçük gördü cumaya sabah tekrar bakacak.olabilirde olmayabilirde dedi hemen karar veremeyiz tetkikler yapmamız lazım dedi 5+ 2 gözüküyor musum
Valla geç döllenme diye bi gerçekte var. Beklemek lazım benim ablamda 7 yada 8. Haftada gördü hatta d nesillerini bırakmadılar kese büyük bebek küçük suyun az suyun fazla vs işini
Hakkıyla yapsalar bizi sadece müşteri gibi görmeseler keşke içimizde ki can sonuçta

merhaba bayanlar benim sat 27 hazirandı suan 6 haftalık hamileyim ve malesef kanamam var. Dr kalp atışını duydu bir sorun yok önce pembe lekelenmem oldu implantasyon kanaması olabilir dedi ama 2 gundur yogun kırmızı kan gelmeye başladı bugun yine dr gidicem

Merhaba kızlar son adet tarihim 8 temmuz 5+3 haftalık gebeyim keseyi 4+5te 3300 değerde gördüm . Sizce kalp atışını 5+5 te duyabılırmıyım? Bu cuma yine randevum var ☺️

Çok şükür keseyi gördük doktorum keseyi nasıl vajinal görememiş anlamadım dedi çok baktı bakmadı arası bişeydi ilgilenmesi kanama görüyorum dedi dedim şaşırdı Dr

Back
X