Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İçini ferah tut canım yüksek değer düşmedikce her zaman iyidir bebek daha güzel tutunuyordur keseye bakmadi mi doktorun8 temmuz yüksek çıktı dedi doktor ıyi dedi ama kimisi farklı söylüyor
İnşallah görürsünüz canım hayırlı olsun Rabbim sana bağışlasın evladınıBakmadı 3 gün sonra tekrar gel dedi kese görünür o zaman dedi
Ben keseyi de gördüm kalp atışını da duydum canım cok şükürTemmuz ayında hamile kalanlar bebeğin kesesini görebildiniz mi acaba değerim 2010 fakat görülmedi benim daha endişeliyim
İçini ferah tut canım görünür insaallahVajinal de görünmedi benim bakalım kısmet bekleyeceğim
Hayırlı olsun canım bebisin Rabbim sana bağışlasın icim ferahlasin diyorsan yaptır ama herşey yolunda demek ki doktor gerek görmemişBi de benim doktorum aslinda cok bilgili cok titiz calisan bi doktor ama beta hcg icin 2 kez kan verdim gerek görmedi gecen hafta carsamba 67 idi bu pazartesi 687 idi baska da gerek duymadi sizce ben baktirsam mi yine de baska yerde
Folik asitin ne zararı varmış ki ben de 1.5 senedir kullanıyorum hamile değilim ama yuksek değerle hamile kalınırsa sorun mu oluyormuş?Kızlar benimde sat tarihım 8 temmuz dün kanda bakıldı 484 çıktı 4 haftalik ancak dedi kese gorulmedi.haftaya gel dedi daha çok küçük.tsh hormonum 3.68 çıktı gebelerde 2.50 olmasi gerekiyor dedi dahiliye gönderdi sabah kan verdim bakalım sonuç ne cikacak folik asit degeride çok yüksek çıkmış 1.bucuk senedir içiyorum dedim fazlasıda zararmis kafam karıştı ilk Bebeğimi folik asit eksikliginden kaybetmiştim. 2. Bebeğimi de o degrlerdeyken hamile kalmıştım ama 9 ay ixmistim. Allahım yardım etsin.sağlikli bir şekilde kucagimiza almayi nasip etsin
Benim tsh a filan hic bakılmadı insallaj haftaya görürsün keseyi ben de folik asidin zararli oldugunu ilk defa duydumKızlar benimde sat tarihım 8 temmuz dün kanda bakıldı 484 çıktı 4 haftalik ancak dedi kese gorulmedi.haftaya gel dedi daha çok küçük.tsh hormonum 3.68 çıktı gebelerde 2.50 olmasi gerekiyor dedi dahiliye gönderdi sabah kan verdim bakalım sonuç ne cikacak folik asit degeride çok yüksek çıkmış 1.bucuk senedir içiyorum dedim fazlasıda zararmis kafam karıştı ilk Bebeğimi folik asit eksikliginden kaybetmiştim. 2. Bebeğimi de o degrlerdeyken hamile kalmıştım ama 9 ay ixmistim. Allahım yardım etsin.sağlikli bir şekilde kucagimiza almayi nasip etsin
DAHA çok yeni bence normal endişelenme , benim ilk gebeliğimde de öyle olmuştu vajinalden çok uğraşıp sonunda görmüştü ama bunda henüz gitmedim , haftaya gideceğim kısmetse iyice netleşsin deVajinal de görünmedi benim bakalım kısmet bekleyeceğim