Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bel ağrısı bende de var kalçama vuruyo özellikle sağ tarafa oğlumda yaşamamıştım şimdi kıza benzetti bakalım bi bağlantısı var mıHerkese iyi pazarlar,
İkili test için bende randevumu 16 Ekim için aldım, inşallah güzel sonuçlanacak. Şimdilik ara ara bel ağrısı yaşadığım, bulantımın olmadığı rutin günler yaşıyorum.![]()
yok canım normalde muanemi özel de olmama rağmen ikili test için devlete gittim. Su ara biraz sıkıştıgimiz için. Ama özel de 100 200 kesin giderdi tahminimceMerhaba canım bende Çarşamba 12+3 olacağım ve randevum var. İkili test yaptıracağım. Rabbim sağlık versin bebeklerimize. Özel hastanede mi yaptırdın acaba fiyat öğrensem?
Ben Su an 12+6 dayım karnım çok büyük duruyor. Dün iki tane hamile pantalonu aldım onun da beli penye olduğu için iyice portledi karnım. Halbuki gebelikten değil benim boyum 158 filan 62 kilo da hamile kaldım Su an 64.6 kiloyum. O yüzden kendi karnım aslında. Göbeğimi görünce çok morelim bozuluyor yağlı yağlı. Basenler desen o biçim. Doğuma kadar halim nasıl olur hiç bilmiyorum.Kızlar ben 9+3 teyim sanki karnım şiş gibi pantolonların önü çok sıkıyor giyemiyorum artık ama daha karnımın büyümeye başlaması için çok erken sizde durum ne
Yani temiz çıktı derken risk kısmı ne yazıyordu. Benim kafam karıştı çünkü. Dosya ekleyemedim ekleyebilsem sizde bi görseniz ona gore anlarsınız ama. Simdi şöyle anlatayım. Benim düşük risk yazıyordu. Doktor dedi ki istersen üniversite hastanesinde karnından amniyo sıvısı aldirabilirsin. Niye dedim. Daha net bir sonuç olurmuş falan filan. Ben de düşük risk yazıyor zaten ne gerek var ki dedim. Siz bilirsiniz dedi. 20. Hafta ile 24. Hafta arasında detaylı ultrason istedi. Sizce bu normal mı. Birde detaylı ultrosonu yapacak bölüm un adı riskli gebelikler bölümü.2’li test sonucum şükür temiz çıktı inşallah sizlerden hayırlı haberler alırız.
Valla canım şöyle yazıyor desem yalan olur çünkü hastaneden eşimi arayıp temiz çıktı sıkıntı yok demişler kan vermeden öncede kendi Dr um da muayene etti burun kemiği ense kalınlığına baktı çok güzel demişti içim rahat etsin diye kanda verdim sen sonucunu bence yükle buraya bilen biri yazarYani temiz çıktı derken risk kısmı ne yazıyordu. Benim kafam karıştı çünkü. Dosya ekleyemedim ekleyebilsem sizde bi görseniz ona gore anlarsınız ama. Simdi şöyle anlatayım. Benim düşük risk yazıyordu. Doktor dedi ki istersen üniversite hastanesinde karnından amniyo sıvısı aldirabilirsin. Niye dedim. Daha net bir sonuç olurmuş falan filan. Ben de düşük risk yazıyor zaten ne gerek var ki dedim. Siz bilirsiniz dedi. 20. Hafta ile 24. Hafta arasında detaylı ultrason istedi. Sizce bu normal mı. Birde detaylı ultrosonu yapacak bölüm un adı riskli gebelikler bölümü.
Msj yazdığın bölüme giriyorsun ya aşağıda cevaplanın yanında dosya yükle yazıyor oraya bas sonra resmini çektiğin testi yükleYani temiz çıktı derken risk kısmı ne yazıyordu. Benim kafam karıştı çünkü. Dosya ekleyemedim ekleyebilsem sizde bi görseniz ona gore anlarsınız ama. Simdi şöyle anlatayım. Benim düşük risk yazıyordu. Doktor dedi ki istersen üniversite hastanesinde karnından amniyo sıvısı aldirabilirsin. Niye dedim. Daha net bir sonuç olurmuş falan filan. Ben de düşük risk yazıyor zaten ne gerek var ki dedim. Siz bilirsiniz dedi. 20. Hafta ile 24. Hafta arasında detaylı ultrason istedi. Sizce bu normal mı. Birde detaylı ultrosonu yapacak bölüm un adı riskli gebelikler bölümü.
Ikimizinde günleri aynı. Son adet tarihin izin ilk günü nedir acaba. Bu arada cinsiyet sormadım doktor da birşey söylemedi zaten. Senin ki kız mi erkek miKizlar selam herkese..bende 12+6 gunlugum bugun..2li tarama sonucun henuz cikmadi doktor cinsiyetine bakti sizlerde de bakan oldu mu
Dosya boyutu büyük diyor. Resmi kirptim yine aynı uyarı çıkıyor. Daha kucultsem içinde ki yazılar kesilecekMsj yazdığın bölüme giriyorsun ya aşağıda cevaplanın yanında dosya yükle yazıyor oraya bas sonra resmini çektiğin testi yükle
3 temmuz kiz olabilir dedi ama net bisey demediIkimizinde günleri aynı. Son adet tarihin izin ilk günü nedir acaba. Bu arada cinsiyet sormadım doktor da birşey söylemedi zaten. Senin ki kız mi erkek mi
Benim de 3 temmuz. Birde aynı gün doguruyormusuz.3 temmuz kiz olabilir dedi ama net bisey demedi
Bel ağrısı bende de var kalçama vuruyo özellikle sağ tarafa oğlumda yaşamamıştım şimdi kıza benzetti bakalım bi bağlantısı var mı
Kizlar merhaba. 2. Kez nisan annesi olma yolunda ilerliyorum. Cok şükür her sey yolunda. Ben de 2li taramayi yaptırdım burun kemigi oluşmuş ense kalinligi normal dedi. Sanirim bu da erkek. 2 doktorumuz da ayni seyi soyledi. 12. Haftada soylediler. Hepimize saglikli bir gebelik sağlıklı doğumlar diliyorum. Yavas yava karnim belli olmaya başladı. Pantolonlarim oluyor hala ama son demleri sanirim. 3.5 aylık olduk bile zaman su gibi akip geçiyor. 2 kilo aldim simdilik. Ilkinde 11 kiloyla tamamlamistim 40+2 de agri sanci yoktu sezaryen oldum. Bu da sezaryen olur normal doğum korkutuyor ama bir taraftan da istiyorum. Hayırlısı bakalım..
Olabilir neden olmasin :))Benim de 3 temmuz. Birde aynı gün doguruyormusuz.
Canım evet benim de biraz göbeğim ve basenim var dikkat etmezsek çok kilo alırız o yüzden ben diyetisyene gittim ama dediklerini yapamıyorum canım hiçbirşey yemek istemiyorB
Ben Su an 12+6 dayım karnım çok büyük duruyor. Dün iki tane hamile pantalonu aldım onun da beli penye olduğu için iyice portledi karnım. Halbuki gebelikten değil benim boyum 158 filan 62 kilo da hamile kaldım Su an 64.6 kiloyum. O yüzden kendi karnım aslında. Göbeğimi görünce çok morelim bozuluyor yağlı yağlı. Basenler desen o biçim. Doğuma kadar halim nasıl olur hiç bilmiyorum.
Diyetisyen ne yemenizi onerdi. Benim de ilk baslarda canim hic birsey yemek istemiyordu ama simdi yiyorum. Hatta öğünlerin arasi 3-4 saati gecerse baya hi kötü oluyorum. Kan şekerim düşüyor galiba sık sık yersem sorun yok.Canım evet benim de biraz göbeğim ve basenim var dikkat etmezsek çok kilo alırız o yüzden ben diyetisyene gittim ama dediklerini yapamıyorum canım hiçbirşey yemek istemiyor
Sizin ilk çocuk mu.Olabilir neden olmasin :))